חדשות מרחבי הליגה

OrEl74

Well-known member
מנהל
חדשות מרחבי הליגה

מארבורי הצהיר שהוא מוכן ועונה הקרובה ולא ממש מעניין אותו איפה הוא ישחק.
סם קאסל חתום לעונה נוספת בבוסטון.
מאנו ג'ינובילי נותח בקרסול וצפוי להעדר לפחות חודשיים.
טרייסי מגריידי אומר שהכתף המודלקת שלו והברך הדפוקה שלו מחלימות לאט מהצפוי.
לעומתו אל ג'פרסון מצהיר שהברך הפגועה שלו מחלימה בהתאם לצפוי והוא אמור לחזור לאימונים בעוד שבועיים ולהיות מוכן לעונה שתיפתח בעוד חודש.
ג'רמיין אוניל התייצב לפתיחת האימונים עם הרפטורס ונראה בכושר מצויין לאחר שהוא הוריד כמה קילוגרמים עודפים במהלך הפגרה.
ג'וש האוורד שיחרר הצהרה לעיתונות ובה הוא מתנצל על הדברים הפוגעים שהוא אמר על ההימנון האמריקאי.
המנג'ר של ההיט, רנדי פפואנד (ככה כותבים את זה??) התפטר מתפקידו לאחר 13 שנים בתפקיד, פט ריילי צהל ברחובות מיאמי ומייד השתלט על התפקיד.
הג'ז מימשו את האופציה שלהם לענת 2009/10 על רוני ברואר.
ולידיעה מרעישה - אין שום דבר חדש בנוגע לחוזה של גורדון בבולס, השחקן נשמע מאוכזב ואמר שהוא היה בטוח שהחוזה כבר יהיה חתום עד עכשיו.
בדנבר מצהירים שההגנה שלהם בעונה הקרובה תשתפר בהרבה, קמבי בתגובה...
הלייקרס פתחו את מחנה האימונים כשכולם בריאים ושמחים ואנדרו ביינום מצהיר שהוא מוכן ב-100% לפתיחת העונה.
לברון ג'יימס מצהיר שהוא מתכוון להנהיג את הקאבס לאליפות ושימו לב להצהרה המפוצצת הזאת שמתייחסת לנבחרת החלומות ... If you can lead 11 of the best guys in the world, you can lead anybody. If I can lead Kobe Bryant and MVPs, I should be able to lead Daniel Gibson. ולסיום... שון קמפ ברח למונטנוגרו באופן לא ממש מפתיע וזה הזמן להיזכר בביצועים של אחת הדאנקרים הגדולים בתולדות ה-NBA: http://il.youtube.com/watch?v=8ALdNck0f2o חג שמח

tal901

New member
עכשיו אולי נראה טרייד במיאמי

ולברון ממשיך לדבר כמו ילד קטן

עוד כמה מעניינות

אודם בתגובה להצהרת פיל גקסון שהוא מיועד להיות השחקן השישי :He must have woke up and bumped his head," Odom said of his coach. "He probably hit his head on something -- boom בוא נראה איך זה יתפתח ... קובי הודיע שהוא ולברון סתם התבדחו והם לא יגיעו לאירופה בעד שום סכום שבעולם לארי בראון הודיע שהוא מחכה לשון מאי הפצוע כרונית שיאייש את עמדת הפאואר - הוא רוצה שאוקפור וגרלד ישחקו בהתאמה כסנטר וסמול באופן אקסקלוסיבי רובן פטרסון שנחתך מהקליפס בדרך לעשות קאמבק בדנבר - שומר קשוח מאוד ומנוסה ,שלי זכור מהאגרוף שקיבל מרנדולף לאחר שניסה" לטחון אותו צעירות" יתר על המידה בימי הגיילבלייזרס העליזים

DDN

New member
זה אני או שבכל הסרטון

היו רק קטעים מתקופתו בסיאטל? שון קמפ, אחד השחקנים המבוזבזים שהיו. אני בחיים לא אבין איך מישהו כזה נותן לעצמו להתדרדר כמו שהתדרדר. די הפסקתי צפייה בNBA בשנים שכבר לא היה בסיאטל, אבל ממה שקראתי כאן הוא לא עשה שום דבר משמעותי חוץ מלהשמין ולהסתמם. וחבל

carmelo

New member
מוזר שפטרסון חוזר לדנבר

ממה שאני זוכר, הוא וקארל הספיקו להסתכסך בחצי עונה שהוא היה שם. מה גם שיש לנאגטס את בולקמן, שמאוד מזכיר את פטרסון בסגנון שלו. חוץ מזה, לדעתי ריילי היה אחראי למהלכים המשמעותיים של מיאמי גם כאשר פאנד הזה נשא את תואר הGM. זה כמו פופוביץ' ואר סי ביופורד בסן אנטוניו.

ללברון יש בעיה קלה בלוגיקה

אם הוא חושב שיותר קל להוביל כוכבים בטורניר בינוני מאשר להוביל בינוניים בליגה של כוכבים.... אבל בהצלחה. קליבלנד הקבוצה המועדפת עלי במזרח.

the mnm factor

New member
וזה רק חלק אחד שלברון לא מבין

לאט לאט הפאזל של לברון יתבהר כאן לכולם: ככל הנראה שחקן שעושים לו הייפ מגיל 17 להיות השחקן הגדול בעולם לא יוכל לצמוח ולהיות אחד כזה. ווינר מוגדר על ידי האופי שלו- אדם שלא חווה קשיים אמיתים לא ידע להנהיג מהבוץ לתהילה, אדם שמקבל תהילה רק בזכות הכשרון שלו לא ידע להעריך עבודה קשה ואדם ששבע מהשבחים שמרעיפים עליו לא יכול להיות רעב לאליפות. אני חושב שהציטוט הזה מראה הרבה מהאופי של לברון- תבינו, האיש מרגיש שהוא זה שהוביל את נבחרת ארצות הברית לזהב בקיץ כשכל אוהד כדורסל ממוצע יגיד לכם שהוא בקושי היה השחקן ה3-4 בחשיבותו. בנוסף האיש כל כך מלא בעצמו שהוא קורא תיגר בתחום בו רב הביקורת מועברת עליו (הנהגה) ועוד על האיש שהכי מתקרב להיות מנהיג ווינר בליגה הזו בכלל ובאולימפיאדה בפרט (קובי). וזה עוד לפני שנגענו בזלזול הבוטה בבובי גיבסון. יעני אומר עליו: האיש כל כך אפס ומובן מאליו בהשוואה לשחקני נבחרת ארצות שאני אוביל אותו כמו רועה צאן. לברון הוא הפנים של הNBA בשנות ה2000: הכי אתלטי והכי מוכשר שהיה אי פעם אבל עם זאת לוקה ביסודות ההגנה, בהבנת המשחק, דוגל בהרבה בדיבורים ריקים מתוכן ופחות במעשים והכי חשוב- מלא בעצמו עוד לפני שהגיע להישגים.

lirandr

New member
אתה מזכיר לי את סלים בצעירותו../images/Emo3.gif

היציאות שלך על לברון מזכירות לי את היציאות של סלים על אותו בחור שנוהג לזרוק שלשות בפלייאופים. (כן, התכוונתי לתאום של וויל סמית')

rapgamer4ever

New member
אותו דבר יכלת להגיד על שאקיל

והוא כן היה השחקן הכי טוב בעולם בתחילת המילניום.

Orenseg

New member
מילא לברון,

אבל סמואל דלמברט סיפר לתקשורת שהוא מצפה להפוך לאולסטאר העונה.

Orenseg

New member
מילא לברון 2

מייקל ביזלי פתח את הפה עוד לפני ששיחק דקה אחת בNBA:
"I want to be MVP, no disrespect to nobody, I don't ever want to be second best. I feel I can walk down those steps to the locker room and be better than everybody else. I think going for rookie of the year is selling myself short."​
לפחות הוא שואף להגיע רחוק...

rapgamer4ever

New member
אם נקרא בין השורות

ותמיד נסיונות שכאלה לפעמים מסתברים כשטויות ולפעמים יש בהם משהו: ביזלי קורא תיגר על ההנהגה של וויד? לא מתאים לו התפקיד של סייד קיק שכנראה ילווה אותו בשנים הקרובות? אני במיוחד חושד בעניין כי חוץ מהמילים הראשונות (שזה יצטייר כאמביציה ולא כחוצפה) והאחרונות, נראה כי הוא כל הזמן עוסק בעניין קבוצתי- לא רוצה להיות מס' 2, והעניין של להיות הכי טוב עם דגש על הלוקר רום. לא מכיר את האופי של ביזלי, יש לו קצת פרצוף של ערס (והאמת גם שפת רחוב..."no disrespect to nobody") אבל עוד מוקדם להרחיק לכת לגבי האופי. בכל אופן יהיה מאוד מעניין במיאמי.

yoavj1

New member
להפך

הוא אמר שבגלל שהוא הצליח להוביל את הכוכבים, הוא יכול להוביל את הבינוניים. כלומר, קשה יותר להוביל את הכוכבים.

Orenseg

New member
כמה עדכונים:

דווקא יש חדש עם גורדון והבולס: השחקן התייצב לmedia day לבוש במדי הקבוצה, למרות שעדיין לא הגיע לסיכום על חוזה. ג'ון פקסון הציב לגורדון בסוף השבוע דד-ליין עד מחר ומאמין שהשחקן יחתום על הqualifying offer. ג'ינובילי צפוי להחמיץ את מחנה האימונים ואת החודשיים הראשונים של העונה (לא חודש של מחנה אימונים וחודש מהעונה). הדיונים בנוגע לאקסטנשן של ג'ייסון מקסיל לא מתקדמים, וההצעה של הפיסטונס (15M$ ל3 עונות) עדיין מונחת על השולחן. אם מקסיל (כמו כל נבחרי הסיבוב הראשון בדראפט 2005) לא יחתום עליה עד ה31 באוקטובר, הוא יהפוך לשחקן חופשי מוגבל ב1 ביולי 2009. גם האו'ניל השני (שאקיל כמובן) התייצב בכושר נהדר וכמעט הגיע למשקל שהציב לעצמו כיעד בעוף-סיזן. לעומת האו'נילים, אדי קארי התייצב בכושר נורא, למרות דיווחים מצד התקשורת על עבודה קשה אינדיבידואלית (עבודה אינטנסיבית במכון כושר) וקבוצתית (השתתפות בליגת הקיץ) במהלך הקיץ.

Orenseg

New member
ליבינגסטון בדרך להיט?

המיניאפוליס סטאר טריביון מדווח שכן. לפי קווין מקהייל וג'ים סטאק, הנסיונות של הוולבס להחתים את הרכז המוכשר (שמנסה לשקם את הקריירה אחרי הפציעה האכזרית לפני יותר משנה וחצי) הסתיימו והוא צפוי לשחק העונה במיאמי היט. עוד אין אישור או חתימה לאמירה הזו. במקום ליבינגסטון, הוולבס יחתימו את קווין אולי. מייק דאנליבי מספר שהקליפרס הציעו לליבינגסטון חוזה לשנתיים, עם אופציית שחקן בעונה השניה, וכשסרב בחרו להחתים את ג'ייסון וויליאמס (שפרש בסוף השבוע וכבר לא ישחק שם העונה) כרכז מחליף לבארון דייויס. אגב, שון קמפ כבר הספיק להזרק ממונטנגרו וכנראה שוב יפתח את העונה בבית...

Or Amit

New member
עוד שחקן שעושה אחורה פנה מאירופה

הוא דן דיקאו. מה אתם אומרים? יחזור לקליפרס?

למעלה