חדשות מק 22 אני כמעט בטוח שלא תאהבו את זה אני בעצמי לא הכי מת על זה... אבל שווה לנסות, עיתון מק22
R RoYaL3 New member 16/8/04 #1 חדשות מק 22 אני כמעט בטוח שלא תאהבו את זה אני בעצמי לא הכי מת על זה... אבל שווה לנסות, עיתון מק22
S scudnick New member 16/8/04 #2 דווקא נחמד... צריך שיפור... אבל אני יכול לעזור לך עם זה, אם אתה רוצה... אולי אפשר שבאמת יהיו גם דפים...
דווקא נחמד... צריך שיפור... אבל אני יכול לעזור לך עם זה, אם אתה רוצה... אולי אפשר שבאמת יהיו גם דפים...
R RoYaL3 New member 16/8/04 #3 תן לי לתקן אותך \ לדעתי... הרעיון נחמד (של העיתון) אבל הספציפי הזה לא משהו זה מה שהתכוונת, נכון?
R RoYaL3 New member 16/8/04 #5 אני חכם../images/Emo22.gif../images/Emo132.gif ואם בראש שלך לעזור, אז בכיף...
S scudnick New member 16/8/04 #6 יופי... כי חשבתי על רעיון, שיכולים להיות כמה דפים, ולא רק אחד... וגם כל מיני דברים בעיתון, לא עיתון רגיל... כי אפשר למשל לשלב סרטונים בתוך העיתון, הקלטות, וגם אפשרות לזרוק אותו לפח זה יכול להיות פרוייקט נחמד בפלאש...
יופי... כי חשבתי על רעיון, שיכולים להיות כמה דפים, ולא רק אחד... וגם כל מיני דברים בעיתון, לא עיתון רגיל... כי אפשר למשל לשלב סרטונים בתוך העיתון, הקלטות, וגם אפשרות לזרוק אותו לפח זה יכול להיות פרוייקט נחמד בפלאש...
M mominman New member 16/8/04 #8 אהבתי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo185.gif מממ אולי תצטרפו ותעשו משהו ביחד