חדשות מקוריאה

חדשות מקוריאה

הפעם אין לי הרבה זמן, אז אני אוסיף תכף נושא אחד ואולי אח"כ עוד. מי שרוצה להוסיף דברים או להגיב, יהיה נחמד

סיפור הגרושין שמסעיר את קוריאה

השחקנית לי ג'י-אה שמוכרת למי שצפה ב"בטהובן וירוס" או"טה וואנג סה שין גי"(סיפור על מלך ראשון וארבעה אלים) זכתה עתה לפירסום רב בעקבות תביעת מזונות שהגישה נגד בעלה לשעבר הזמר הידוע סו טאי-ג'י, אחד הזמרים הכי מפורסמים בקוריאה. היא התגרשה ממנו לפני יותר משנתיים עוד לפני שהתפרסמה, וכמעט אף אחד לא ידע על הנישואין האלה וגם לא על הגרושין. לאחרונה הנושא התפרסם כי לאחר שלא הצליחה להגיע איתו להסדר, היתה חייבת לפנות לבית משפט לפני שתחסם בפניה האפשרות בשל התישנות. עיקר ההפתעה היא על איך שזמר כה מפורסם הצליח להסיר את הנושא. ואיך ששחקנית שינתה את שמה וגילה, והצליחה להעלים לחלוטין את הנושא. כל מי ששאלו אותו על כל סיפר שלא ידע על הנישואין ועל הגרושין. כולל החבר הנוכחי שלה ששיחק לצידה בדרמה אתנה שהסתיימה לאחרונה, והסוכן של סו טאי-ג'י שהיה אף שותף שלו לקריירה בעבר. כתבות קשורות: Former idols secret married life revealed by bitter legal suit actor jeong distressed over lover s divorce

אליס241

New member
הזוי

אף אחד לא ידע על הנישואין! מעניין למה? אולי זה היה נישואין של נוחות לך תידע?! אני בטוחה שהבלאגן רק בגלל כסף כי זה 99% אחוז מבעית הגירושין. מאחלת לשניהם להבין שנקמה או מלחמות 2 הצדדים מפסידים, ותמיד עדיף לגמור בטוב~ אהה ואם הם רוצים עורכת דין אשמח לייצג אותם בחינם חחחחחחח

אליס241

New member
עכשיו שאני מסתכלת בתמונות שלהם

זה השחקן שאני הכי הכי הכי אוהבת , אוייש מה הוא היה נשואי?! חחחחח חתיך הורס מוכנה לייצג אותו בחינם הורס. אהה וכמובן אחרי שקראתי את הכתבות העניין של הכסף בכל העולם אותו שיט כסף כסף וכסף. באמת שמאחלת להם להגיע לפשרה חבל שכל העניין יותר היה אושר תקשורתי :( קיצר תודה רון על הכתבה. ואני עדיין בשוק שהוא היה נשואי כי אני זוכרת שחיפשתי פעם אחת ובחיים לא היה כתוב שהוא נשואי!

רק לא להתבלבל

בחדשות התייחסתי לשני גברים, האחד זה הזמר, והשני זה השחקן ג'אנג וו סאנג, שהוא החבר הנוכחי שלה.

אליס241

New member
אכן התבלבלתי

טוב שראיתי את התמונות הסתנוורתי ! אכן היא נמאת בקשר כרגע עם השחקן שלא ידע כלום שזה בעצמו הזוי. בכלל הכל נראה לא בריא! אבל מי שאני שאשפוט! מאחלת להם המון אושר כל אחד בדרכו :)

למעלה