חדשות מצויינות!!!!!!!!!!!! סס"ק חזר לפעול,ושימו לב מי נמצא בספוט אוף דה דיי!!
S Secular New member 28/2/02 #1 חדשות מצויינות!!!!!!!!!!!! סס"ק חזר לפעול,ושימו לב מי נמצא בספוט אוף דה דיי!!
K kyle New member 28/2/02 #6 יכול להיות שהוא כתב את זה לפני שהלך, והשאיר..... בדיוק באותה צורה שנוספו התמונות של הבניינים בבנייה בר"ג.....
יכול להיות שהוא כתב את זה לפני שהלך, והשאיר..... בדיוק באותה צורה שנוספו התמונות של הבניינים בבנייה בר"ג.....
S Secular New member 28/2/02 #7 מאיפה המצאת את זה?!!?!?!?!../images/Emo5.gif הבניינים בר"ג נוספו על ידיו,ובניגוד למה שרובכם חושבים הם הוספו לפני שבועיים ולא שבוע!
מאיפה המצאת את זה?!!?!?!?!../images/Emo5.gif הבניינים בר"ג נוספו על ידיו,ובניגוד למה שרובכם חושבים הם הוספו לפני שבועיים ולא שבוע!
S Secular New member 28/2/02 #9 אני דיברתי עם גארט סטאוט.... מנהל האתר והוא אמר לי שאסף הוסיף את זה בעצמו,ונראה לי שהוא יודע על מה הוא מדבר.
אני דיברתי עם גארט סטאוט.... מנהל האתר והוא אמר לי שאסף הוסיף את זה בעצמו,ונראה לי שהוא יודע על מה הוא מדבר.
S Secular New member 28/2/02 #11 אתה יודע מה?!,נחכה ונראה... אם אסף יוסיף תמונות ומידע,סימן שהוא פה ואם לא,אז לא!