חדשות מעולות!!!!!!!!!

Siriusnip

New member
חדשות מעולות!!!!!!!!!../images/Emo15.gif

אתם לא תאמינו מה קרה!. התקשרתי ל AXN כדי להתלונן על זה שהם הורידו את 7 ימים, והם הקשיבו לי!, הם אמרו שהם במילא הם התכוונו להחזיר את התוכנית לטללויזיה בינואר!!!!!! אז אנשים יש למה לחכות!!!!!!! נכון חדשות מעולות?!!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!! אגב יש לי יום הולדת עוד 10 ימים! תביאו לי מתנה וירטואלית!, ואני מזמין את כולם למסיבה הוירטואלית שלי שתיארך ביום שני ה- 18/11/02 - בערב!

avihay 2

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifייייישששששש../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

avihay 2

New member
התכוונתי

זה פרקים חדשים או לא איזה יפה הלוגו שים אותו בעמוד פתיחה

יששששששששששש../images/Emo6.gif../images/Emo77.gif../images/Emo60.gif

מזל טוב גדול לכולם לסדרה שחוזרת ולSiriusnip שחוגג יומלדת עוד 10 (המתנה שלך למעלה -את האמת זה מה שאתה הבאתה לי)

avihay 2

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ולינק ליומול

|בלון
לינק

avihay 2

New member
../images/Emo103.gifמשחק פורום../images/Emo103.gif

משחק פורום
דבר ראשון לפני שמשחקים בנושא רושמים
ואז לרשום מה שרוצים אני שם תמונה קשה מאיזה פרק ואתם צריכים להגיד מאיזה פרקזה אם אתם רוצים להנמיך רמה תלחצו
דבר הבא לענות על ההודעה הזאת באייקון

../images/Emo43.gif

משחק נחמד מאוד! אני בעד
אני לא חושבת שצריך לשאול כל אחד איזו רמה הוא מעדיף...פשוט תעלה תמונות מהרמה הנמוכה לרמה הגבוה ביותר! יש לי המון תמונות....אז אם תצטרך, אני יעזור!

את האמת אין לי שמץ של מושג../images/Emo60.gif

מאיזה פרק התמונה אבל אני בטוח שלעין חתול כבר יש את התשובה

avihay 2

New member
זה קל

רגע ראית את כל הפרקים או שאתה חובבן אני בפעם הבאה ישים קל יותר רק תפתרו זה מאוד קל וזה גם תמונה מגניבה

avihay 2

New member
אבל ת´אמת גם אני הפסדתי 2 פרקים אבל..........

זה היה רק בגלל שנסעתי לחו"ל

avihay 2

New member
מממממההההההה זזזזזהה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אף אחד לא יודע אלוהים בטח לא ראיתם אפילו לא פרק אחד

avihay 2

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהאתר שלי../images/Emo32.gif

טוב תרגע../images/Emo60.gif

אתה לא יכול לצפות שיענו לך תוך 2 דקות תחכה ושנית כול אין בנאדם (לפחות כך נראה לי) שאוהב את 7 ימים יותר ממני אז אל תקרא לי חובבן פשוט התמונה לא ברורה !!!

למעלה