חדשות מנייטוויש!

LadySilkworm

New member
חדשות מנייטוויש!

כן כן, ואפילו מאתמול! קודם כל- חדשות מרקו: האלבום החדש של TAROT יצא בארה"ב לפני שלושה ימים :) [|לינק|http://www.myspace.com/tarot|סלינק|] ועכשיו- נייטוויש. מסתבר שהקליפ AMARANTH הולך להופיע באיזה תכנית אמריקאית שמשודרת בפריים-טיים [וכולנו יודעים מה זה אומר..]. הקליפ ישודר ברשת שנקראת Reelz Channel במסגרת תכנית של שעה וחצי אשר מוקדשת לזמרות רוק [באנגלית: " Rocker Girls", הרגשתי שהתרגום החופשי לעברית יהיה קצת מטומטם]. התכנית, שנקראית Movies & Music, תשודר ביום שני, 14.6.10- ז"א עוד יומיים. נחמד, לא? :) מן הסתם בתכנית יהיו עוד קליפים, אבל קבלו את הסיפור הבא שהם הוסיפו באתר: מסתבר, שיש מועדון מעריצים בארה"ב ובקנדה שנקרא Oceansouls of America. החברים במועדון התחילו בסוג של קמפיין שאפשר לקרוא לו קמפיין-לקידום-נייטוויש, במסגרתו הם ביקשו מהרשת שישדרו קליפים של נייטוויש. לפי מה שהם כותבים באתר, בסופו של דבר התחילו לשדר קליפים של נייטוויש בערוץ, קליפים שאף פעם לא הופיעו בטלוויזיה האמריקאית לפני כן, בגרסאת הבוקר של התכנית. עכשיו, סוף סוף איי גס [בשביל הלהקה, כן?] ישדרו קליפ של נייטוויש בפריים טיים. הלהקה גם הוסיפה ש- "Prime time television is a huge deal, and this is the biggest sort of media exposure that Nightwish has ever gotten in the United States". והידעתם? [חוץ מהילה]- אוו סיפר ל MTV3 בפינלנד שאנט מצפה לילד השני שלה. :) טוב, המ, יש מישהו שלא ידע את זה באמת?

Sanguine Sky

New member
זה ממש נחמד!

אני מקווה שאנשים ידעו להעריך את המוזיקה של נייטוויש בארה"ב. אחרת, זה יהיה מאוד מאכזב...

מגניב להם :)

פרסום בארה"ב זה משהו גדול. רק שלא יגרום להם להיות אמריקאים במוזיקה, כי זה יהיה חבל
מישהו פירסם פה בפורום מתישהו ידיעה על זה שאנט בהריון. :) תודה על העדכונים!

shirlapes

New member
כבוד לאושנסולס!

יש להם ייצוג בפורום הרשמי
זה הישג יפה! לא מכירה את הערוץ המדובר, אבל בכל זאת מקווה שזה ימשוך מעריצים חדשים.

TheImpactBoy

New member
ועוד: טאריה מופיעה עם בלדה חדשה River of Loss

קטע מאוד אמוציונאלי. לקראת הסוף ממש מקבל נפח. (היא כ"כ מרגשת...)

תודה על הקישורים D:

AFF - זה נורא יפה בעיבוד הזה. והיא נשמעת מעולה. השיר החדש - וואו. אהבתי 4000. שיצא כבר הדיסק. *_*

shirlapes

New member
אני דווקא לא עפתי מ-AFF

לא יודעת לשים את האצבע, אבל ייתכן שהתזמורת גרמה לזה לשמע פחות...עדין? עבורי. משהו שם הלך לאיבוד. וגם היא עצמה נשמעה קצת עייפה. היא מידי פעם נשמעת ככה. אולי היא לא הרגישה טוב, גו פיגר. השיר השני, לעומת זאת, נשמע מאד מעניין...

TheImpactBoy

New member
דווקא נשמעה מעולה.

בכלל ברוב המופע היא החזיקה את השירים ברמה מאוד גבוהה. והשירים שבחרה לשיר בכלל לא קלים, אז כל הכבוד לה.

תראי, זה מאוד מאוד שונה מהמקור מן הסתם

אולי מה שזה מאבד מבחינתך זה המגע הזה של האלבום הראשון, האקוסטי, הקטן. זה יושב טוב על השיר הזה וזה מוזר פתאום לשמוע את זה בביצוע אורקסטרלי וכו'. אני בכל זאת אהבתי, אבל יש פינה חמה למקור. :)

shirlapes

New member
אענה לכם בקצרה

...כי אני כותבת מהסלולר. השינוי הוא לא מה שמפריע, ההיפך, אני בעד. יש פוטנציאל :-q פשוט משהו שם נשמע לי אאוט אוף פלייס. לגביי טאריה... אין וויכוח שהיא החזיקה. זה לא המקרה שפלור לא החזיקה שיר כי היא כנראה הרגישה חולשה. פשוט קיבלתי תחושה שטאריה לא תמכה עד הסוף. וואלק...היו לה הופעות טובות יותר :-q

shirlapes

New member
חדשות מטריסטניה!

יצא טיזר שני + עטיפת האלבום + תאריך להשקה + רשימת השירים: http://www.youtube.com/watch?v=3j4xKK34zPs הרבה אנשים מותחים ביקורת על העטיפה, אבל אני חושבת שיש הצדקה בהתחשב בכך שויבקה היתה על illumination. אפשר להגיד שהם מבהירים לכל מי שלא מעודכן שפה-אין-ויבקה.
חוץ מזה שזו תמונה טובה של מרי.

TheImpactBoy

New member
איפה זה ואיפה החומרים הקודמים שלהם.

הסולן והסולנית נשמעים לי חובבנים מידי והמלודיה פשוט חסרת טעם. נקווה שההמשך יהיה יותר טוב.

shirlapes

New member
הסולן הוא אותו סולן ../images/Emo3.gif

הוא מעולם לא היה איי-איי-איי. אלא אם כן אתה מתכוון לגראולר, ועם זה אני אסכים. מרי היא לא ברמה של ויבקה. למעשה, מרי אמרה פעם שהיא לא לקחה שיעורי פ. קול בשום שלב, הכל בא מאימונים בחדר
יחסית למי שאין לה מודעות, היא מצוינת. חוץ מזה שבטיזר הזה לא באמת שמענו אותה זורחת, אז... החומרים דיי מזכירים לי את האלבום הקודם. אבל נחכה ונראה.

Sanguine Sky

New member
נחמד.

אני עדיין אעדיף את האלבומים הקודמים, אבל זה לא רע. בכל מקרה קשה לי לקבוע על פי שתי דקות וחצי... כך שאחכה ואראה. מתי האלבום אמור לצאת?

למעלה