חדשות מנטי

faNATYc

New member
חדשות מנטי../images/Emo70.gif

מישהו שיתרגם בבקשה, זה מה שמליסה כותבת: Hola Chicos, les cuento algunas novedades de Naty: 1- El 27 de Octubre estara llegando a Madrid y automaticamente se va para VALLADOLID para el FESTIVAL. Luego el 29 de Octubre vuelve para Madrid. Y el 14 de Noviembre presentara la pelicula allם. 2- Le entregue las encuestas de "TE GUSTARIA QUE NATY HAGA TELENOVELA EN EL 2004"?...y le gustף la idea de las encuestas, y dijo ¿Porque los que dijeron que no, no les gustaria que haga tele?. Eso le sorprendio!...jeje. 3- Todavia no firmo para la novela en TELEFE...pero es verdad que la harב...hara television en el 2004, y seguramente se llame "PUEBLO CHICO" pero todavia no saben el GALAN..!!! 4- Dijo que esta muy feliz con todo lo que paso en Rusia, le encanto estar ahi!!!...inolvidable!, y dijo que ESTA EDITANDO UN VIDEO FILMADO EN RUSIA, para mostrar en los programas de Television!!!... 5- Sobre Cleopatra!, dijo que superaron los 500.000 ESPECTADORES, cosa que la pone muy feliz!!!...y dice que esta en mas de 50 salas en todo el pais Argentina. 6- Esta en reuniones todo el tiempo, por su nuevo disco..que tendra sonidos LATINOS!!. Bueno esas son todas las novedades hasta ahora... Pronto tendran mas... besos a todos, Melisa - Webmaster

niravital

New member
אני אעשה כמיטב יכולתי ../images/Emo13.gif

אבל עדיין, אני לא מבין כל מילה אז יתכנו שיבושים וטעויות
ב-27 באוקטובר נטליה מגיעה למדריד וישר נוסעת לוויאדוליד לפסטיבל (סרטים
), וב-29 חוזרת למדריד, כשב-14 בנובמבר היא מציגה שם את קליאופטרה
מליסה מסרה לה את התוצאות של הסקר באתר הרשמי של השאלה האם הייתם רוצים שנטליה תצלם טלנובלה ב-2004
נטליה אהבה את הרעיון של הסקר, ושאלה "למה אלה אמרו שלא? הם לא רוצים שאני אצלם טלנובלה?" (הפתעההההה
) אני אמשיך אח"כ כי אני חייב לזוז... מקווה שעד עכשיו הכל בסדר

REBELDE 16

New member
נ.ב תמונות חדשות שמצאתי...../images/Emo127.gif

משהו ראה אותם? בשבילי הם חדשות!

niravital

New member
נ"ש גלריה חדשה ../images/Emo9.gif

שהיא הציורים שלנו, ואתם מוזמנים לשים את הציורים שעשיתם של נטליה... ואם אתם לא יכולים להוסיף חתימה לתמונה של הציור שלכם, תכתבו את השם בכותרת של התמונה (לדוגמא
"002_ניר")
הגלריה

niravital

New member
סקר חדש (הגיע הזמן, לא../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif)

החלפתי סוף סוף את הסקר, ויש לי גם עוד כמה רעיונות שאתם הצעתם, ככה שיהיה יותר פשוט להחליף את הסקר בכמה פעמים הבאות, וגם יותר מהיר
אז השאלה הפעם, היא מה אתם רוצים שיהיה הפרוייקט הבא של נטליה
כמובן שאתם מוזמנים להצביע וגם להסביר למה בפורום
הנה התוצאות של הסקר הקודם

קרלוצה

New member
אוווווו ישששש../images/Emo13.gif

אז ככה הצבעתי לטלנובלה בגלל שזה הדבר היחידי שבטוח עוד איך שהוא נראה
ואני אוהבת מאוד את הטלנובלות שלה ככה ש...

niravital

New member
ככה ש... ../images/Emo26.gif

אין לי כ"כ מה להגיד עכשיו אז אני אסיים ב"ככה ש..."

למעלה