חדשות ממש ממש טובות! D:

Paige

New member
חדשות ממש ממש טובות! D:

מכירים את קהילת המעריצים העולמית charmed-boards.com? גם אם לא, חדשות טובות! נפתח פורום חדש בעברית במיוחד בשביל קהילת המעריצים הישראלית! D: אז בואו בהמוניכם (רישום חובה) ותתחילו להנות! רק בבקשה, שם משתמש ופרטים - אך ורק באנגלית! הלינק למטה :) תהנו!! D: רק הערה: זה לא אמור להיות תחליף לקהילה הנפלאה הזו. אני כבר המוך זמן מנסה לשכנע את הצוות לפתוח פורום בעברית בנוסף לפורומי השפות האחרים שבלוח, ואני ממש מקווה שזה יצליח :)

p3

New member
וואו! גדוווול!!!

רק שתי שאלות- איך אני יכול לשנות את השם משתמש שלי ו...מה זה cookies?

p3

New member
ו...

עוד 2 שאלןת- איך אני מתחיל thread ואיך אני מוסיף באנר?

Paige

New member
אוקיי...

אתה לא יכול לשנות שם משתמש בלי לפנות לאחת מהאדמיניסטרטוריות (מילה ארוכה, הא?) של הלוח, שהן טארה (Witchy Tara), אנה (CharmedOne), ואל (Prue Halliwell), ביבה (Phoebe Halliwell), ריי (Phoebe) ואיזבל (The Elders). אתה יכול לשלוח להן PM ולשאול אם אתה יכול לשנות שם. כדי להוסיף באנר אתה חייב להעלות אותו איפהשהוא (netsnapshot.com למשל). בהודעת הוולקאם בדף הראשי יש לך Edit sig. אתה יכול גם ללכת ל-Edit options מתחת לבאנר הראשי ואז ל-Edit profile, שם תוכל לערוך מחדש את הפרופיל שלך, כולל החתימה. את הבאנר עצמו אתה שם כך -
עוד שאלות? אפשר פה או שם.

אפרת ר

New member
לא הצלחתי להוסיף הודעה

אני לא יודעת אם הבעיה אצלי או בפורום. נרשמתי, אני מחוברת, אבל שאני מנסה להוסיף הודעה זה כותב שאין לי אישור לעשות את זה.

Ophel McNeil

New member
אוקי, אחרי דקות ארוכות של לחיצה

על כל מני כפתורים, שמישהו יסביר לי בבקשה איך מפעילים את הלוח הזה...? תודה!

Cole cohen

New member
תשובות לשאלות של מי ששאל...

1. קוקיז זה קובץ שנשמר לך במחשב וכל פעם שאתהנכנס לאתר אתה לא צריך להזין את השם משתמש והססמה... 2.כדי לפתוח ת´ריד אתה נכנס לחדר שאתה רוצה (לדוגמה : צ´רמדבורדס בעברית) למעלה יש לחצן "new thread" לוחצים עליו ושם כותבים מה שרוצים. 3.אני לא יודע איך מוסיפים באנר אבל יש בעמוד הראשי חדר בשם : need help ? ask your whitelighter ושם יש איזה ת´ריד על איך מוסיפים באנר ... 4.שינוי שם משתמש : יש למעלה מתחת לבאנר של האתר edit profile שם צריכה להיות האפשרות הזאת (אני לא בדיוק יודע איך תשאל את הדר או שתשאל בחדר need help ? ask your whitelighter 5. אלה הסברים איך להשתמש לאט לאט תבינו הכל ... גם לי לקח שבוע (בערך )ללמוד ולהתרגל ... מקווה שעזרתי לכולם... תום.

אפרת ר

New member
ניסיתי להוסיף הודעה

ואני יודעת איך עושים את זה טכנית,כי אני גולשת בהרהב פורומים דומים, בל זה לא עובד.....

Cole cohen

New member
נרשמת?

אם לא תרשמי ואז זה אמור לעבוד ... אם כן, תתנתקי מהבורדס ותכנסי מחדש (log on , log off) ואז זה אמור לעזור...

Paige

New member
לכל מי שלא מצליח להיכנס...

מה שמות המשתמשים שלכם? אני אבדוק את זה.

Paige

New member
חכי רגע...

אני אנסה לשלוח לך הודעה ותראי אם את מקבלת אותה, קיי?

Paige

New member
אפרת...

עשיתי חיפוש של שם המשתמש שלך והוא לא קיים.

Paige

New member
בההההההההה

אבל את אונליין אז את כן קיימת. מה בדיוק הבעיה?

אפרת ר

New member
כל פעם שאני מנסה

לרשום תגובה להודעה או לפתוח נושא חדש אני מקבלת הודעה שאני לא יכולה לעשות את הפעולה הזו, ולא משנה לאיזה פורום נכנסתי יש הודעה למטה שאני לא יכולה לרשום נושא או לענות... (יש בכל פורום למטה קובייה שכתבו מה אפשר ומה אי אפשר) עכשיו זה אל נותן לי גם להירשם מחדש, למרות שמחקתי את הקוקיס ... זה נותן לי הודעה שכבר נרשמתי... אוף. אני אנסה להירשם בשם אחר מהבית בערב (אני בעבודה) אלא אם יש לך רעיון אחר.

אפרת ר

New member
מוזר...

אני שם בפורום, וכתוב לי למעלה welcome Efrat ומתי הייתי פעם אחרונה וכו´... טוב, אני אנסה להרשם שום בשם אחר ובאי-מייל אחר!

אפרת ר

New member
מוזר...

אני שם בפורום, וכתוב לי למעלה welcome Efrat ומתי הייתי פעם אחרונה וכו´... טוב, אני אנסה להרשם שום בשם אחר ובאי-מייל אחר!

Paige

New member
לא לא לא לא לא!!

את רשומה! אני רואה אותך! תנסי לפרסם הודעה. אם לא מצליח לך, תאמרי לי.

למעלה