חדשות ממני ../images/Emo13.gif
אז אני עם שפעת כבר מיום חמישי, אבל רק מיום ראשון אני רשמית חולה
אז איך מעבירים זמן מחלה... אתמול למשל, סיימתי את הסיוט של מיקי, ואכן הפאזל הוא סיוט!! שורות שלמות מהמסגרת פנימה שלא היו במקומן הנכון! ורק כשהגעתי לחלק החמישי או הרביעי כלפי פנים לא התחבר לי משהו פתאום, או למשל שהצד השמאל של הפאזל היה ארוך משום מה מהצד הימני...הקיצר, לשבור את הראש. היו קטעים שעשיתי כמה וכמה פעמים (את המסגרת התייאשתי וסיימתי בסוף). אה, ואת החלק האחרון של הפאזל, חתיכת מסגרת לא הצלחתי להתאים למקומו החסר! בסוף פירקתי חלק אחר מהמסגרת, ואז שניהם התחלפו והושלמו בהצלחה. בקיצור, סיוט! הפאזל עצמו פחות מבריק מהפאזלים של אדוקה, והחתיכות פחות איכותיות. לא יודעת מי הילל את באפלו גיימס, זה פשוט לא זה. היום עשיתי פאזל של קוקה קולה (ראה שרשור מה יש לי להרכיב). באתי בשמחה ובששון להרכיב - פעם ראשונה שאני עושה ספרינגבוק. ובכן, החלקים הזכירו פאזל של ילדים קטנים
חתיכות קרטון גדולות דקות וממש לא איכותיות. מה שכן אהבתי זה התוצאה הסופית, ואת החתיכות שננעלו אחת בתוך השניה ופשוט הרמתי את הפאזל בסוף והפכתי אותו בלי קרטון ביצוע. גם החתיכות היו מופרעות לגמרי בכל מיני צורות מוזרות שבחיים לא ראיתי. 500 חלקים. לא יודעת אם אני אוהבת אותו בשביל למסגר, לכן הוא עוד לא הודבק. לפנות ערב התחלתי את אחד הפאזלים של SHVAIKO סתיו בפאריז. מסתבר שהחברה היא מגה. חתיכות דקות מאוד, קטנות יותר מפאזלים רגילים (מזכיר את המיניאטורי של המונה ליזה ודומיו). חתיכות כיפיות לחיבור, נכנסות בצורה טובה וחלקה כאשר הן במקומן הנכון. כשנסיים נדווח עוד
ראו שרשור למטה בשביל התמונה. אה וגם עשיתי 4 חתיכות בפאזל הידוע של הקוקה קולה - ההוא עם ההרבה שמיים כחולים....
אז אני עם שפעת כבר מיום חמישי, אבל רק מיום ראשון אני רשמית חולה