חדשות ממני

evilihi

New member
חדשות ממני ../images/Emo13.gif

אז אני עם שפעת כבר מיום חמישי, אבל רק מיום ראשון אני רשמית חולה
אז איך מעבירים זמן מחלה... אתמול למשל, סיימתי את הסיוט של מיקי, ואכן הפאזל הוא סיוט!! שורות שלמות מהמסגרת פנימה שלא היו במקומן הנכון! ורק כשהגעתי לחלק החמישי או הרביעי כלפי פנים לא התחבר לי משהו פתאום, או למשל שהצד השמאל של הפאזל היה ארוך משום מה מהצד הימני...הקיצר, לשבור את הראש. היו קטעים שעשיתי כמה וכמה פעמים (את המסגרת התייאשתי וסיימתי בסוף). אה, ואת החלק האחרון של הפאזל, חתיכת מסגרת לא הצלחתי להתאים למקומו החסר! בסוף פירקתי חלק אחר מהמסגרת, ואז שניהם התחלפו והושלמו בהצלחה. בקיצור, סיוט! הפאזל עצמו פחות מבריק מהפאזלים של אדוקה, והחתיכות פחות איכותיות. לא יודעת מי הילל את באפלו גיימס, זה פשוט לא זה. היום עשיתי פאזל של קוקה קולה (ראה שרשור מה יש לי להרכיב). באתי בשמחה ובששון להרכיב - פעם ראשונה שאני עושה ספרינגבוק. ובכן, החלקים הזכירו פאזל של ילדים קטנים
חתיכות קרטון גדולות דקות וממש לא איכותיות. מה שכן אהבתי זה התוצאה הסופית, ואת החתיכות שננעלו אחת בתוך השניה ופשוט הרמתי את הפאזל בסוף והפכתי אותו בלי קרטון ביצוע. גם החתיכות היו מופרעות לגמרי בכל מיני צורות מוזרות שבחיים לא ראיתי. 500 חלקים. לא יודעת אם אני אוהבת אותו בשביל למסגר, לכן הוא עוד לא הודבק. לפנות ערב התחלתי את אחד הפאזלים של SHVAIKO סתיו בפאריז. מסתבר שהחברה היא מגה. חתיכות דקות מאוד, קטנות יותר מפאזלים רגילים (מזכיר את המיניאטורי של המונה ליזה ודומיו). חתיכות כיפיות לחיבור, נכנסות בצורה טובה וחלקה כאשר הן במקומן הנכון. כשנסיים נדווח עוד
ראו שרשור למטה בשביל התמונה. אה וגם עשיתי 4 חתיכות בפאזל הידוע של הקוקה קולה - ההוא עם ההרבה שמיים כחולים....

האדרים

New member
ואוו, כל הכבוד על ההספק המרשים, אבל ....

יותר חשוב שתהיי בריאה!!! תמצאי תירוצים טובים יותר כדי להרכיב פאזלים
לגבי בפאלו - עד כה נהננו מפאזלים איכותיים שלהם. דווקא רוונסבורגר אכזבו אותנו בגדול - אדר ב' פתח את פאזל הג'לינים בשלג, שקיבל ליומולדת, ואחד מארבעת חלקי הפינה הגיע מקומט ומתקלף!!!!

האדרים

New member
../images/Emo207.gif והחדשות שלנו...

הבוקר קיבלנו בדואר את הפוסטר של פוטומוזאיק מיקי, בצירוף מכתב ממחלקת אבטחת איכות של בפאלו. נ.ב. תודה רבה ל- FAIRY8 שהציעה לנו את הפוסטר שלה

evilihi

New member
סתיו בפריס כמעט גמור

(וההורים חוזרים הערב מפריס רק ששם כבר חורף והכל מקושט לכריסמס)... שכחתי גם לציין שהסיוט של מיקי - החתיכות גם התקלפו למחצה. לא יודעת אם זו האיכות או העובדה שהפאזל נראה ישן (קניתי אותו משומש בידיעה). סתיו בפריס - של מגה - מאוד אהבתי את החלקים. יודעים שהחלקים מתאימים בלי לנחש כמו באדוקה.. מומלץ בחום! קיבלתי גם דבק למרוח עליו בסיום העבודה - לפי ההוראות הדבק נותן ברק מסוים ולאו דווקא מחזיק את החלקים. לא החלטתי עדיין אם לנסות את זה או לא

jocie1

New member
אם הדבק שקיבלת דומה לזה של אדוקה,

אבקה לבנה שמערבבים במים, הוא משמר בלבד...נותן ציפוי של לכה לפאזל ולא מדביק אותו. השתמשתי בו על מיניאטורי שעשיתי בהחלט משמר אותו טוב

evilihi

New member
זה לא אותו דבק (ועדכון!)

הדבק שקיבלתי מגיע בשקית כסופה ומרגישים שיש משהו נוזלי בפנים - וגם כמות גדולה יחסית. סיימתי את הפאזל - רק תשבוחות! איכות חלקים מצוינת! למרות שהם מרגישים דקים וזולים. פשוט אהבתי את הסוג שלהם! יש עוד שני פאזלים להרכבה נדווח בהמשך. התחלתי היום פאזל של כריסמס והחלטתי שלא בא לי עליו עוד במסגרת (הגיע משומש אז המסגרת היתה ממוינת בנפרד). חזר לקופסה. התחלתי את הגלריה של דיסני. מה אני אגיד. לא. איכות חלקים - החיתוך פשוט על הפנים! חלקים רבים הגיעו מחוברים כאשר נסיון לנתק אותם (כמו גם נסיון לנתק חלקים שבכלל לא היו קשורים אחד לשני וסתם נתקעו ביחד) גרר התקלפויות של התמונה. אבל הבעיה העיקרית היתה חלקים שפשוט היו מחוברים יחדיו, וזה לא חלק או שניים - היו הרבה כאלה! החלקים עצמם מתחברים יחסית טוב, לא כמו באדוקה. מזכירים את החלקים של מגה ב"סתיו בפריז" כי הם חלקים דקים, אבל ממש לא אותה איכות. החברה היא קינג.

jocie1

New member
יש לך תמונות להראות..מענין לראות

את אפקט של הדבק שקיבלת על הפאזל. בכל מקרה תנסי להנות עם פאזל החדש שהתחלת.

למעלה