חדשות מה 80.....

alpha80

New member
חדשות מה 80.....

מבזק חדשות קצרצר מה 80: ניק קרשאו (זה שלט נתן לשמש לשקוע עליו) סיים בימים אלה כתיבתם של 10 שירים חדשים לאלבום הסולו של... מי אם לא ניק קרטר מהבקסטריט בוייז. האם לא היה עדיף כבר לעשות קאם-באק ולהוציא אלבום משלו?... הווארד ג´ונס עובד בימים אלה על מופע ענק לסיכום 20 שנות קריירה. המופע מתוכנן לקיץ בלנדון, ובו יארח אמנים נוספים וגדולים. הפט שופ בוייז הקליטו הופעה אקוסטית מיוחדת בת שעה במיוחד לתכנית האגדית של ג´ון פיל בתחנת הרדיו BBC. התכנית תשודר ב 10 באוקטובר. יש למישהו קרובים באנגליה כדי להקליט??????? בחודש הבא יופיע אלבום כפול חדש של מארק אלמונד. הדיסק הראשון כולל את השירים שנגנזו מאלבומי הסולו שלו ב 15 השנים האחרונות, והשני כולל הופעה אקוסטית מיוחדת שקיים לפני שנתיים בלונדון. הופעות באירופה בימים אלה: ג´ייסון דונובן, באקס פיז (הם עדיין חיים, מסתבר), GO WEST, FIVE STAR, T´PAU, CHINA CRISIS, ובלינדה קרלייל. וב TOP OF THE POPS היום ב BBC - SIOUXSIE AND THE BUNSHEES MARILLION SPLIT ENZ WAX עד כאן מחדר החדשות. ובחזרה להווה, ל"מוסיקה" של היום.

ט ו ר ה

New member
למה למה למה למה למה למה למה למה

אנחנו לא באירופה?! שתי שאלות לא קשורות. * יש קליפ ל ויקטורי אוף לאב של אלפא וויל? * בתור ותיק של השמונים אלפא אני שואלת אותך, האם בלינדה קרלייל היתה כמו קיילי מינוג של היום? (אתה מבין, נכון?)

alpha80

New member
שלוש תשובות...

למה אנחנו לא באירופה? כי אנחנו דפוקים, קשקשנים. בוכים ונשארים פה. למיטב ידיעתי אין וידאו קליפ ל VICTORY OF LOVE של אלפאוויל. השיר לא יצא מעולם כסינגל, למרות שהוא אחד מלהיטי המועדונים וההופעות הכי גדולים שלהם (למי שלא יודע - השיר שפותח את אלבומם הראשון מ 1984). בלינדה קרלייל היתה בלהקת הבנות GO GO´S. (הלהיט הגדול שלהן היה OUR LIPS ARE SEALD) . הלהקה התפרקה ב 1984 והא יצאה לקריירת סולו. האלבום הראשון שלה הופיע ב 1986 אבל לא היה ממש הצלחה גדולה. האלבום השני היה הצלחה גדולה מאוד עם להיטי ענק כמו HEAVEN IS A PLACE ON EARTH ו CIRCLES IN THE SAND. מה הכוונה כמו קיילי?... אני אישית, אם היא היתה מבקשת יפה, הייתי יוצא איתה.

ט ו ר ה

New member
מה, שאשתמש בשפה בוטה, בפורום?

הכוונה אם היא היתה ה-כוסית (ששששש) של ה80, אבל ענית לי על השאלה..
ןתודה על התשובות. אני מציעה שאנחנו חברי הפורום נארגן נסיעה ללונדון וניראה את כל ההופעות המדוברות. (עוד רגע).

alpha80

New member
איך את מדברת?.. ששששש......

אני אישית העדפתי את קים וו´ילד.... אבל היא לא שמה עלי קצוץ. למרות שקראתי לכלב הפודל שלי קים. לא ממש הזיז לה.

alpha80

New member
1981

הסינגל הראשון שלה, שכמו את כל השאר שבאו אחריו , כתב והפיק אחיה הגדול.

ט ו ר ה

New member
נו ברור, פודל ?!

מילא אם היה לך דלמטי, למרות שזה כלב של כוסיות.

turrican

New member
אם כבר דיברת על ../images/Emo59.gif

אז יש כמה בחורות שלפחות חשבו שהם הפפצצצות של ה-80 מדונה - בשירים Lucky star , Like a virgin אנני לנוקס הסקסית - Sex Crime , don´t mess with missionery man דבורה הארי מבלונדי הסקסית עד להחריד בשמונים - Heart of glass Irena cara בשירי פלאשדאנס קים ווילד הסקסית - new kids in america Kim carness - Bette davis eyes בעלת הקול הצרוד-סקסי מאד . וגם nena חשבה שהיא סקסית אבל אנחנו מזמן שונאים גרמניות . ובכלל קיילי מינו תמיד אהבה להראות לכולם את התחת המעוצב שיש לה. לדעתי אני שם את הכסף בקיילי מינו בשנות ה-80 קטנה , קומפקטית וסקסית בכל רמ"ח איבריה . מי יכול על Put your hands on your heart ???

turrican

New member
טורה - אם היה לי קצת כסף

הייתי בורח מפה מהר. לא חושב שאני רואה את הנולד אבל כבר ב-1997 רציתי לברוח מפה כי ידעתי שיהיה כאן חרא עם הפלסטינים ובכלל . אבל אני נשאר ואני מנסה להפיק את המיטב . נצבט לי הלב לשמוע איזה להקות אני "מפספס" ובכלל אף לא יצא לי לראות את הגדולים באמת בלייב .

גם דיסק של אלמונד

וגם של סופט-סל? מישהו איבד את הברגים במחלקה הכלכלית? ובאקס פיז עוד עושים את הקטע עם השמלה בהופעות? אם כן - אני לא בא!

alpha80

New member
רוצים לעשות לנו חור בכיס

הבריטים האלה.... חושבים יש לנו כסף. למה - הקטע עם השימלה היה כל כך רע?.....

אני מעדכן החתימה בהתאם לנסיבות חיי

וכמו קיילי מינו - מעולם לא הבטחתי איכות וטעם טוב.

turrican

New member
אחח..אלמונד איפה אתה?

והשאלה הנשאלת - האם מארק האלמונד יצליח לשחזר את הימים העליזים של סופט סל?? בואו נתפלל שכן . ההמנונים שלהם עדיין נשחקים בהמון דיסקים . Tainted love Say hello wave goodbye , Torch , I feel love להקה בריטית עם ביצים

shiroco

New member
שאלה שאלתית מאוד../images/Emo4.gif

עד כמה שאהבתי ואוהב את soft cell לנצח מארק אלמונד לא מזייף קצת (אופס) ואל תאמרו לי שזה הקול המיוחד שלו

למעלה