חדשות מהסרט

1984alive

New member
חדשות מהסרט

אני יכול להגיד שהיתה הקרנה של הטריילר לסרט ביום חמשי והתגובות היו נלהבטת מאוד אני לא יכול להרחיב יותר מדי כי סטאהד הרחיב על הכול בקהילה הרשמית של רומח הדרקון מה שנותר לי להוסיף אלו 3 סריקות באיכות גרועה של סער,חלמיש וגדילן שוב באיכות גרועה ביותר http://s181.photobucket.com/albums/x155/rwesley47/?action=view&current=sturm.jpg http://s181.photobucket.com/albums/x155/rwesley47/?action=view&current=flint.jpg http://s181.photobucket.com/albums/x155/rwesley47/?action=view&current=tas.jpg מה שנותר לי להוסיף הוא שהמפיקים הבטיחו שהטריילר יהיה מתישהוא בקרוב ברשת. הבעיה היא שהטריילר שהוצג שבוע שעבר היה לא גמור,אז נצטרך לחכות בסבלנות. אולי זה הזמן להתחיל ולהתארגן כקהילה,התגובות על הסרט בפורום הם לא מי יודע מה אבל צריך להביא בחשבון שזה הגירסה היחידה לספרים האהובים עלינו ועלינו לתמוך בהם בכל דרך שנוכל. אולי אם המפיקים יבינו שיש ביקוש עצום לסרטים נוכל לקבל גירסה מצולמת.... הנחמה היחידה שלי היא שאם הסדרה תהיה מצויירת אולי נוכל לזכות ליותר מהטרלוגיה הבסיסית אולי נזכה לכל סרטי הבסיס אולי מכאן נוכל לפנות לסטארד שיצור קשר עם החברה באופוס ואולי נוכל לקבל את ה-DVD בארץ. אם לא אולי מישהו בפורום יוכל להרים את הכפפה ולבצע הזמנה משותפת לכל חברי הפורום.

Guybrush Marley

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo118.gif

אני לא כועס. אני עצוב. נורא עצוב לי שזה כל מה שיצא מרומח הדרקון... גדילן נראה כמו בחורה. דאמיט.

../images/Emo54.gif

משום-מה אני לא מצליחה להיכנס לתמונות.
תוכל אולי להעלות אותן לפורום?

RoCKeR121

New member
תודה רבה

גם אני רציתי שמישהו יעשה את זה אבל זה סתם כי אני עצלן

../images/Emo82.gif הווו לא!!

אלוהים.... לקחו את סער היפה שלי והפכו אותו ליצור.... אני מתחילה לשקול ברצינות לא לראות את הסרט הזה. איך הם עשו את רוב הדמויות כל כך נורא?!?!?

../images/Emo82.gif בסדר, אבל בציורים תמיד אפשר להשקיע יותר

זה לא שמדובר בשחקנים חיים וצריך למצוא אנשים שלא תמיד נראים כמו בתיאורים... זה סרט מצויר, אפשר לצייר לפי התיאור, או לחלופין לקחת כאב טיפוס את הציורים על כריכות הספרים, אם מי שצייר את זה כמובן יתן את הסכמתו... ואם מישו עושה סרט כזה על הרומח, יש להניח שיש לו עניין כלשו בסדרה, או שהוא היה בוחר נושא אחר, אז מעצבן שהם לא השקיעו לפחות בציור הדמויות.

Titush Black

New member
זה באמת נראה נורא

למה לעשות מזה סרט... למה? זה יהרוס כל כך. הרי, תנסו לדחוס ספר אחד של רומח הדרקון לתוך שלוש\שעתיים\שעה... מה ייצא...?

Guybrush Marley

New member
אממ../images/Emo118.gif

פיטר ג'קסון הצליח לעשות מאסטר פיס משר הטבעות... ושה"ט יותר מוצלח מרומח הדרקון (וגם יותר משעמם, אבל ניחא)

Titush Black

New member
אני עוד בטראומת

הארי פוטר גרועה. לא אגיד שהספר עצמו היה מאסטרפיס, אבל ללא ספר הסרטים הכניסו אותי לחרדת סרטים-שמבוססים-על-ספרים-מצליחים. [נממ לא ראיתי שר הטבעות. ניסיתי לקרוא את הספר והחלטתי שזה ספר שאני אקרא כשאני ארצה להתאבד משעמום. באופן טבעי דילגתי על הסרט. חשבתי שאני לא אבין משהו ממלא]

Guybrush Marley

New member
אוף, די כבר../images/Emo118.gif

תפסיקו להשוות בין סרטים לספרים, זאת מדיה שונה לגמרי, והדבר היחיד המשותף זאת העלילה. בספר אפשר לעשות הרבה יותר מאשר בסרט, ובגלל זה אין טעם להשוות. זה כמו להגיד שכסא זה יותר יפה משולחן. ואגב, זאת לא בושה לומר שהארי פוטר זאת סדרת ספרים טובה, כי זה באמת ככה. (טליה, אני לא מעוניין בתגובה שלך
)

למעלה