חדשות מהמאוורר

chen010189

New member
חדשות מהמאוורר

העיקר שהילד קורא. אריאל פלקסין נגד תופעת 'השמינייה'. ביקורת מהיום, 1.6: http://www.makorrishon.co.il/show.asp?id=12681 שירה וילנסקי מצפה לקהל המבוגרים ב"רוקדים עם כוכבים". ראיון מה21.5: http://tarbut.nana.co.il/Article/?ArticleID=375131&sid=123 - בימים אלה חברת SEKTOR SPORT משיקה 17 חנויות נוספות ברחבי הארץ, שירה וילנסקי תככב בקטלוג קיץ 2006, לחלק מהתמונות הצטלמה רוכבת על סוסים. בקרוב על התחנות. - "מיכאל אלוני גרם לעליית הסוכר שלכם ב"השמינייה"", זה מה שנועה רום טוענת. מתוך כתבה לשבועות שהתפרסמה לפני יומיים ב'פנאי פלוס'. חג שבועות שמח

../images/Emo55.gifהם לא מעודכנים!

"תקציר הסדרה: בבית ספר תיכון במרכז הארץ מוקמתכיתה מיוחדת המכונה "השמינייה". הכיתה מוגדרת סודית וכוללת שמונה תלמידים מחוננים בני 15-14. לכל אחד מהנערים מומחיות בתחום ספציפי: אבי הואפריק מחשבים, נטשה היא הציירת המוכשרת, דורי מומחה לטכנולוגיה, מיקה מוסיקאית, אדם בעל כישרון לשפות, רוני מתמטיקאית, איה היא בעלת זיכרון פנומנלי, ואחיה ניני הוא האסטרטג שבחבורה (ומומחה לשחמט, בין השאר, כמתבקש). הפרויקט נוצר כדי לנצל עד תום את כישורי הילדים, וכך לעזור למדינה ולגופים ציבוריים בפתרון תעלומות שונות, כשכל משבר נפתר לרוב בעזרת כוח המחשבה ופתרון חידות." מידע לא עזכני, חחח

נעמקה19

New member
תודה רבה חן :)

בקשר לכתבה הראשונה על השמינייה.. לפעמים הרגשתי שאני ממש מסכימה עם הכתבת, ולפעמים ממש לא. ושירה הרגה אותי
היא כל כך מתוקה! "מעריצים באים אלי הביתה ומתקשרים אלי. מצידי, אני רוצה להגיע עם זה אפילו עד למחלקה הגריאטרית. כמה שיותר - יותר טוב. הדבר שהכי מפחיד אותי הוא שאני אפול על התחת".

chen010189

New member
היא מדהימה לפי דעתי

ואני יוצאת לכמה שניות מהנושא, נעם מה המרחק בין עזריאלי לאבן גבירול (אם את צריכה דיוק: צוותא, אבן גבירול 30)? הליכה או מונית? (ואם תחנת האוטובוסים החדשה קרובה, נא ידעי אותי)

נעמקה19

New member
את חושבת שאני יודעת?! ../images/Emo2.gif

אני רק גרה בת"א.. אין לי מושג מעבר לשכונה שלי, והלונה פארק

chen010189

New member
דווקא אורטל חושבת אחרת

"תשאלי את נעם, היא מכירה כל חור בתל אביב"

chen010189

New member
ודרך אגב נעם...

תעשי משהו עם המסנג'ר שלך, נמאס לי לראות אותך מנותקת, לפעמים אני ממש מתגעגעת אלייך ונזכרת שאני לא יכולה לשלוח לך הודעה. כי למסרים את לא עונה

נעמקה19

New member
את... את... מתגעגעת אלי? ../images/Emo7.gif

די אלוהים, איזה מתוקה! פשוט תוסיפי אותי מחדש
[email protected] אני אנסה להוסיף אותך גם מחדש..

chen010189

New member
אני חייבת להגיע מחר לצוותא

זה אבסורד. מוניות שירות יש! כלומר, מחיפה לת"א וחזרה אני מסודרת אבל ראבק איך אני מגיעה מהמרכזית לצוותא? אם זה הליכה ברגל, יופי אם זה ספיישל, אני אכיר את קו העוני מקרוב. יום שישי בערב כל מונית חושבת הנוסעים זה המשפחה של רוטשילד אני רוצה הופעה של חיים אלמקיס, אדם שרון, שחר חסון, יוסי טרבלוס, ירון ברלד וכו' וכו'

chen010189

New member
ישששששששששששששש הצלחתי

ישששששששששששששששששש
אני מאושרת כל כך. סוף סוף יש לי תירוץ חדש להתקשר לקבב "להזמין כרטיסים למחר"

dollzy

New member
תודה! ../images/Emo23.gif (מה יש לי עם האיקון הזה

היום) נכון האיקון הזה נראה מרושע

למעלה