חדשות מהליגה

s t i f f l e r

New member
חדשות מהליגה

לארי ג'ונסון נחתך מהצ'יפס והפך לשחקן חופשי, הקבוצות שבינתיים הביעו התעניינות - שיקגו, ניו אינגלנד ו-וושינגטון. עוד חדשה שחלפה מתחת לראדאר אדג'רין ג'יימס נחתך מסיאטל והוא כנראה פורש.

RoyBehar

New member
אני לא מאמין שבאמת יש קבוצות מעוניינות

הבן אדם הוא מחלה מהלכת. אני יכול להבין שוושינגטון - שילוב של קבוצה נואשת ובעלים הזוי, יכולים עוד לקחת אותו. אבל ניו אינגלנד? שיקגו? למה ששיקגו ירצו אותו? יש להם את מאט פורטה. תכלס, במצב הנוכחי, אני לא בטוח שג'ונסון יותר מוצלח מקלינטון פורטיס. אם פורטיס לא מצליח לעשות כלום בשביל הסקינז, גם ג'ונסון לא יצליח.

s t i f f l e r

New member
סתם תזכורת לגבי הפאטס

כשהם לקחו את קורי דילון מהבנגאלס גם המוניטין שלו היה ידוע בתור סרטן בקבוצה. כשהם לקחו את רנדי מוס מאוקלנד גם המוניטין שלו היה ידוע בתור סרטן בקבוצה. בליצ'יק מצליח לעשות משהו לשחקנים כאלה, לעורר בהם רעב לטבעת, לסטטיסטיקות אישיות(אפשר היה לראות בעונה שעברה שלמרות הפציעה של בריידי, מוס ניסה לעזור ככל שהוא היה יכול למאט קאסל, כלומר הוא הראה מחוייבות לקבוצה, זה משהו שהוא לא הראה באוקלנד), השאלה אם הוא יכול להסתדר עם כמה כאלה בקבוצה(וכרגע עם הפציעות של פרד טיילור וסמי מוריס, כשהרצים שלו הם לורנס מרוני ובנג'רוויס גרין-אליס, הפאטס יכולים לקחת הימור על ג'ונסון). לגבי שיקגו, הם נמצאים במקום ה-28 בליגה מבחינת ריצה עם 90 יארד בממוצע למשחק, כשמאט פורטה מספק בממוצע 3.6 יארד לנשיאה(בינוני ומטה); נכון שמבחינת מסירה הם ממוקמים 11 בליגה, אבל אוטוטו מתחילים משחקים בחורף ואז ריצה תהפוך רלוונטית הרבה יותר. לגבי וושינגטון, למעט איזו גחמה בלתי נשלטת של סניידר אני לא ממש רואה סיבה שיקחו את ג'ונסון(למרות זעזוע המוח שעבר פורטיס שבעקבותיו לא בטוח שיהיה כשיר למשחק הקרוב), העונה שלהם גמורה ועדיף שיתחילו לבנות לעונה הבאה.

ESPN

New member
מסכימה מאוד לגבי ניו אינגלנד

אין להם בעיה להסתדר עם שחקנים כאלו ולהחזיר אותם בתשובה. מה שכן, לא זכור לי מקרה ששחקן "בעייתי" כזה הגיע לשם באמצע העונה. אולי לקראת העונה הבאה. קבוצה שמאוד אוהבת לקחת bad boys בכל זמן ועת (ואצלה הם גם נשארים כאלו) זאת דאלאס, אבל היא מסודרת בעמדת הRB אז כנראה שזה לא יקרה.

למעלה