האמת
שאני יותר אהבתי את מה שהם עשו עם הלוגו של קרוליינה, פשוט ענק. בדנבר זה פשוט סוס משוגע, בעיקר לאור בחירות הדראפט המוזרות שלהם, ולאור זה שלמרות שהם עושים כמעט הכל כדי להפסיד הם לא מצליחים
לגבי קראבטרי, בהתחלה האשימו בסןפראן את הג'טס שסובבו לו את הראש, בגדול הוא פשוט בנאדם טיפש, לדעתו הוא היה צריך להבחר גבוה יותר בדראפט, אבל אז הגיע אל דיוויס, וגרם לו לרדת ממס' 7 למס' 10, הוא רצה חוזה של בחירה מס' 7 כי האמין שזה מה שמגיע לו, בסןפראן לא כל כך הסכימו, וזה מה שגרם להולדאאוט. אחרי 4 שבועות(ואני מתעלם מהפרה-סיזן ומחנות האימון), הוא הבין שאף אחד לא יבוא ויתחנן אליו שיחתום, הדראפט הקרוב(בניגוד לדראפט האחרון) מוגדר כדראפט מאוד עמוק ואיכותי, ואם נוסיף את התדמית הבעייתית שנוצרה לו בגלל ההולדאאוט(ומחסור במשחקים), זה יכול לדרדר אותו לסיבוב השני ואולי למטה מזה(למרות כל מיני אל דיוויסים), כלומר גם את החוזה שסןפראן הציעה לו הוא לא יקבל, אז איכשהו, ברגע של הארה הוא הבין שזה כנראה הכי טוב שהוא יקבל כרגע, וכדי לקבל יותר הוא יצטרך להוכיח את עצמו. אז נכון, קראבטרי לא יהיה פקטור העונה, ויקח לו הרבה זמן לכפר על הצעד המטומטם שעשה(ובגלל זה יכול להיות שלא יהיה פקטור אף פעם), השאלה היא מה האופציות שהיו לסןפראן בנוגע לטריידים(וכאן אני חושב שהתשובה היא לא הרבה אם בכלל). לגבי קאטלר, מארשל, מקדניאלס והברונקוס, בוא נחכה לפחות עד הסוף העונה לפני שאפשר יהיה לתת ציון(ראשוני) לטרייד הזה