חדשות מהליגה

s t i f f l e r

New member
חדשות מהליגה

קליבלנד שלחה את התופס בריילון אדוארדס לג'טס, בתמורה לתופס צ'ונסי סטאקי, הליינבקר ג'ייסון טרוסניק ו-2 בחירות דראפט. מייקל קראבטרי חתם על חוזה עם הניינרס(פרטי החוזה לא ידועים, כמו גם הכושר הנוכחי שלו).

RoyBehar

New member
גדול!!

מה שהם עשו עם הלוגו של הראמס פשוט מעולה. לא כל כך הבנתי מה הם מנסים להגיד עם הלוגו של דנבר, אבל באופפן כללי זה קורע מצחוק לגבי קראבטרי - אני חייב להגיד שמאוד הפותעתי. לא חשבתי שהוא יגיע לניינרס. ממש מוזר להביא שחקן כזה שעשה כל כך הרבה בעיות, באמצע העונה, ועוד לתפקיד כמו רסיבר, שצריך ללמוד בשבילו די הרבה וצריך כימיה עם הQB. עכשיו הוא יגיע, כל הלוקר רום יסתכל עליו כמו איזה פרימה דונה שעשה בעיות. היה עדיף לשני הצדדים לסיים את זה בטרייד, כמו שהברונקוס, לצערי, עשו עם קאטלר. לפעמים אין ברירה. אני חייב להגיד שגם עם ברנדון מארשל הייתי בטוח שזה יגמר בטרייד, שמח שלא. בכל אופן, יהיה מעניין בסאן פרן', למרות שלדעתי קראבטרי לא יהיה פקטור העונה. הוא באמת נכנס מאוחר מידי.

s t i f f l e r

New member
האמת

שאני יותר אהבתי את מה שהם עשו עם הלוגו של קרוליינה, פשוט ענק. בדנבר זה פשוט סוס משוגע, בעיקר לאור בחירות הדראפט המוזרות שלהם, ולאור זה שלמרות שהם עושים כמעט הכל כדי להפסיד הם לא מצליחים
לגבי קראבטרי, בהתחלה האשימו בסןפראן את הג'טס שסובבו לו את הראש, בגדול הוא פשוט בנאדם טיפש, לדעתו הוא היה צריך להבחר גבוה יותר בדראפט, אבל אז הגיע אל דיוויס, וגרם לו לרדת ממס' 7 למס' 10, הוא רצה חוזה של בחירה מס' 7 כי האמין שזה מה שמגיע לו, בסןפראן לא כל כך הסכימו, וזה מה שגרם להולדאאוט. אחרי 4 שבועות(ואני מתעלם מהפרה-סיזן ומחנות האימון), הוא הבין שאף אחד לא יבוא ויתחנן אליו שיחתום, הדראפט הקרוב(בניגוד לדראפט האחרון) מוגדר כדראפט מאוד עמוק ואיכותי, ואם נוסיף את התדמית הבעייתית שנוצרה לו בגלל ההולדאאוט(ומחסור במשחקים), זה יכול לדרדר אותו לסיבוב השני ואולי למטה מזה(למרות כל מיני אל דיוויסים), כלומר גם את החוזה שסןפראן הציעה לו הוא לא יקבל, אז איכשהו, ברגע של הארה הוא הבין שזה כנראה הכי טוב שהוא יקבל כרגע, וכדי לקבל יותר הוא יצטרך להוכיח את עצמו. אז נכון, קראבטרי לא יהיה פקטור העונה, ויקח לו הרבה זמן לכפר על הצעד המטומטם שעשה(ובגלל זה יכול להיות שלא יהיה פקטור אף פעם), השאלה היא מה האופציות שהיו לסןפראן בנוגע לטריידים(וכאן אני חושב שהתשובה היא לא הרבה אם בכלל). לגבי קאטלר, מארשל, מקדניאלס והברונקוס, בוא נחכה לפחות עד הסוף העונה לפני שאפשר יהיה לתת ציון(ראשוני) לטרייד הזה

ofribecker

New member
לדעתי

קראבטרי הוא נכס ענק לקבוצה שלוקחת אותו. אנשים עוד יאכלו את הכובע אחרי הדברים שהוא יעשה ב NFL. חכו ותראו. הוא רסיבר מדהים. פשוטו כמשמעו. משהו בסגנון רנדי מוס הבא. אחרי תקופת התבשלות קצרה, הדברים יתחילו לקרות. תזכרו שאמרתי לכם. הוא יהיה להיט. הוא לא טיפש כמו שנראה לכם. כל עניין החוזה יישכח במהרה כשהוא יתחיל לדבר במגרש.

s t i f f l e r

New member
יכול להיות שאתה צודק

רק מבחן הזמן(והתוצאה) יוכלו לשפוט. גם רנדי מוס ו-TO הם נכסים לקבוצות שלוקחות ואותם, השאלה אם יש מי שיכול להשאיר אותם מאופסים.

stan123

New member
וואו

אני לא זוכר שדיברת על שחקן אחר (אולי וודסון בזמנו שאני בקושי הייתי עוד בתכנון) ולמרות כל הסיפור איתו אתה עדיין מאמין בו ב 100%. כנראה שהשחקן הזה די מלהיב אותך... נראה איך הוא יהיה באמת ואם הוא יהיה באסט - זה יאפיל גם עליך...
ואז אנשים לא יתייחסו פה בפורום למישיגן ברצינות... סתם סתם, לא צריך את קרבטריי נכשל בשביל לא להתייחס למישיגן ברצינות

ofribecker

New member
המממ... ככה

לגבי קראבטרי, אני אכן מתלהב ממנו ומאמין שהוא יהיה להיט ולא באסט. נחיה ונראה לגבי מישיגן, דיר באלכ...

orsher

New member
זה הדבר הכי חזק שראיתי מזה המון זמן!!!

ולגבי קרבטרי, מסכים עם שני הצדדים שהוצגו פה. רק שלגבי המורכבות של העמדה אני לא כל כך מסכים. זה לא כזה מסובך או מורכב

RoyBehar

New member
ווייד רסיבר זה לא מורכב?

אני חייב לחלוק עליך. אני לא חושב שיש עמדה בליגה שפשוט להכנס אליה בתור רוקי בשבוע 5-6 או מתי שהוא באמת יכנס לשחק. קח בחשבון שהבחור לא שיחק או התאמן עם קבוצה (עם כל הכבוד לאימונים אישיים, זה לא אותו דבר) משהו כמו 9 או 10 חודשים. רסיבר זו כן עמדה מורכבת, צריך ללמוד את הראוטים, את הקריאות, צריך לפתח איזשהו קצב וכימיה עם הקוורטרבק. נכון, את מה שאפשר ללמוד בע"פ, אני מניח שהוא יעבוד קשה וילמד. אני משער לפחות שבהתחלה ישתמשו בו בצורה מוגבלת, בכמה packages ספציפיים בשבילו. יקח זמן עד שהוא באמת יהיה פקטור. התזמון של המסירות זה משהו שהוא יצטרך לעבוד עליו באימונים ולהשתפשף גם על המגרש, ואחרי כל הסאגה הזו יהיה עליו לחץ מאוד גדול לעמוד בציפיות ולהתחיל לספק תוצאות מאוד מהר, מה שלא יקרה לדעתי. שיהיה לו בהצלחה, בקיצור..

למעלה