חדשות מבולטימור

Yo-man

New member
חדשות מבולטימור

הרייבנס החתימו 2 שחקנים לשנה אחת ועוד שחקן לחוזה של 3 שנים: הראשון הוא ה-QB מארק בולצ'ר שבא מסנט לואיס אחרי כמה עונות ממש, אבל ממש לא מוצלחות. למרבה ההפתעה מתברר שבולג'ר הוא ה-QB החמישי הכי מהיר בליגה להגיע ל-20,000 יארד במסירות, אחרי 81 משחקים בלבד. הבעיה הגדולה שלו היתה פציעות (והכשרנות שהיו סביבו בסנט לואיס, כל השנים האלה) עכשיו, מקבוצה גרועה הוא בא לקבוצה טובה, אבל לתפיד של מחליף לג'ו פלאקו. בנוסף הם החתימו את וולט האריס מסן פרנסיסקו, קורנרבק בן 35, לחוזה של שנה אחת. האריס משחק 13 שנה בליגה, אבל בשנה האחרונה הוא החלים מפציעת ברך. שני הקורנרים הקבועים של בולטימור מתאוששים מפציעות בברכיים, והרייבנס החליטו לשים על הספסל מישהו ותיק ויוכל להחליף אחד מהם, אם יתעורר הצורך. (אני מת על המחשבות האסטרטגיות של הנהלת הקבוצות בליגה הזו. כולם שם גנרלים!) חוץ מזה הרייבנס לקחו את דיויד ריד, WR רוקי שנבחר בסיבוב החמישי, ונתנו לו חוזה (בטח זול מאוד) ל-3 שנים. אני מחבב את הקבוצה הזו. לא מת על בולג'ר, אבל אני חושב שזה רק בגלל מייק מארץ שהוציא לי את החשק אפילו לטייל בסנט לואיס...

korensun

New member
הרייבנס השנה

חושב שתהיה להם סוף סוף עונה שהם לא יהיו אנדרדוג וכולם ירימו גבה כשהם יגיעו גבוה בפלייאוף.

JayneCobb

New member
אני דווקא לא כ"כ בטוח

ההתקפה שלהם תמיד בעייתית, אבל בעונה החולפת גם ההגנה הראתה סימני האטה וחוסר יציבות...אין מה לעשות, אד ריד וריי לואיס כבר לא כ"כ זריזים,מהירים ולא סוגרים את מרכז השדה בצורה הרמטית כפי שעשו בעשור הקודם...

JayneCobb

New member
חדשות מפיטסבורג...

האוף סיזן המחריד של הסטילרז נמשך... ווילי קולון, ה RT של הסטילרז נפצע בגיד אכילס ומצפה לו תקופת שיקום של בערך 9 חודשים...כלומר,הלכה העונה... תוסיפו לזה את האובדן של ביג בן לכמה משחקים, ועוד מספר מהלכים, העונה של הסטילרז נראית כגמורה לפני שהתחילה...

למעלה