חדשות מאתונה

הזהוב

New member
חדשות מאתונה

חדשות מאתונה 1. בשעה טובה עומדים להתחיל בהופעתם המשותפת גליקריה וקוסטאס מקדונאס. ההופעות יחלו ביום שישי, 5.12.03, במועדון "ספנטונה". 2. במועדון "סטאברוס טון נוטו" יחל להופיע פאנטליס צאלאסינוס החל מיום חמישי ה-4.12.03. 3. תאסוס בוגאס, חביב הנשים, החל להופיע במועדון "טסרה" מיום ה-28.11.03. המופע הינו מופע קברט ונדרשת הבנת השפה. 4. קטרינה סטאניסי החלה להופיע במועדון "הרקיע השביעי" לצידו של כריסטוס אנטוניאדיס. 5. טאניה צאנאקלידו תחל באיחור מה להופיע במועדון "מטרו" החל מה-5.12.03. עד כאן חברים להפעם. בהמשך יעודכנו הטבלאות בהתאם לחידושים. הזהוב.

תודה

לך הזהוב שלנו...

הזהוב

New member
ועוד עדכונים

ועוד חדשות טובות מאתונה לקראת חגיגות סוף השנה האזרחית יש מבול של מופעים חדשים. להלן רשימה משלימה לרשימה הקודמת : 1. במועדון "דיוגניס סטודיו" מתחילה להופיע אנה ויסי לצידה של להקת HI5 היוונית. 2. אנטוניס רמוס מתחיל להופיע ב"סטודיו פיראוס" יחד עם מספר זמרים חדשים. 3. אנגלוס דיוניסיו מתחיל להופיע במועדון "אסטריה" כשלצידו קונסטנטינה, קתרינה קורו ואשף הבוזוקי, תאנאסיס פוליקנדריוטיס. 4. קטי גארבי יחד עם טוליס ווסקופולוס ולאביס ליביראטוס מתחילים להופיע במועדון "רקס". 5. סאקיס רובאס ויורגוס צאליקיס מתחילים להופיע במועדון "פיבר". 6. יורגוס מאזונאקיס מתחיל להופיע במועדון "גאזי". מילת אזהרה: לקראת סוף השנה מומלץ להתרחק מאזור המועדונים שכן הם מלאים בחוגגים מקומיים ויקשה להשיג מקום. חכו מעט לתחילת ינואר, סעו ותיהנו. שלכם כתמיד, הזהוב.

odelia 3011

New member
לזהוב

כל הכבוד על הידע ותודה כאחת שמכורה למוזיקה הזאת אשמח להתכתב איתך להעביר ידע בנינו שבת שלום ותמשיך להיות זהוב

אתונה

יאסו מנגס. הבן הלך רגע לחברים ואני יכול להכנס ולרשום לכם משהוא . שנה שעברה הייתי בשלוש הופעות מדהימות באתונה קטי גארבי עם טולוס רמוס ופלוטרכוס אני רוצה להסביר לכם שזה משהוא שכל יווני חייב להיות פעם בשנה . השנה בעזרת השם אנו יוצאים שוב בעוד מס' ימים ושנחזור נספר ונמליץ. וביום אחרון תמיד חיבים ללכת לשוק הבשר ששם מופיעים הותיקים של הרמבטיקו האמיתי שבקיץ תמיד מופיעים אצל סופיס בארץ. הוא בא ביי ש.גרשון

גרשון שלמה לידיעתך

הזמרים שהופיעו אצל סופי מופיעים בתוכנית של אחרי הצהריים ולא בלילה והשאלה באיזה יום אתה חוזר כי בניגוד לשנים קודמות שבהם היתה הופעה ביום ראשון אחרי הצהריים השנה אין. תמיד היה סגור ביום שני אחרי הצהריים.

אתונה

יאסו מנגס תודה אני יודע ואנו נהיה בצהרי יום שבת ונטוס בלילה מלאים ברצינה ומצב רוח טוב בעזרת השם. ש.גרשון

odelia 3011

New member
לזהוב

מאיפה אתה יודע את הכל ואני צריכה עזרה בכתיבת שמות של זמרים אתה מוכן לעזור???? שבת שלום

אני חושבת ש...

מאנגס זה כינוי 'חיבה' למעין פרחח, מתעסק עם דברים על גבול הלגיטימי או החוקי, קצת מסטול, ממשקה או סמים ,אבל לא מזיק... מין איש בשולי החברה... תקנו אותי אם אני טועה! יאסס

סיריוטי

New member
מנגס

מנגס זה אחד שנתנו לו כבוד אנשים שהכירו אותו זה אחד שכאילו שלט באיזה מקום

arik87

New member
"מנגאס"

זה בריון שכולם עושים לו כבוד הוא לבוש בהידור הוא שומע רבטיקו הוא אוהב להתבודד ,לעשן ולשתות וכל זה מתבטא הכי הרבה אם אני לא טועה בשיר: ede la mange de votanik של זגוראוס או בביצוע של קזנזידיס-enas mangas sto votaniko ההבדל בין שני השירים זה רק המילים שאם אני לא טועה זגוראוס שר בסלנג, בשיר מסופר על מנגאס מהעיר ווטאניקו שהיה חזק יותר מכל המנגאסים האחרים.

יאסו מנגס

שלום ושבוע טוב. מנגס זו מילת כבוד זה כמו גבר אצלנו שאומרים למישהוא אש יגבר . זהוא אחד שנותן כבוד לחבר שיודע לשתות במידה שמכבד כל אשה שאוהב מוסיקה ויודע לחיות את החיים הטובים . ש.גרשון

למעלה