חדשות לשנה החדשה

חדשות לשנה החדשה

הבלו ג'ייז החתימו את ריד ג'ונסון לשנה ו3 מיליון במקום לשחרר אותו. מחיר לא קטן בשבילו. הם גם החתימו עוד כמה פיצ'רים לDEPTH, כמו ג'ון פאריש. הארוילוס הביאו את קריס רוברסון מהפיליז בשביל כסף. בשביל לפנות לו מקום הם העיפו OF לא פחות טוב... כן, זה החדשות הכי מעניינות שיש. טוב נו... דיווחים ברפובליקה הדומינקנית שברטולו קולון קרוב לחתימה בקנזס. שמועה קטנה בעניין יו דארביש (למי שלא זוכר): היאנקיז מאוד מעוניינים ויילכו עליו אחרי העונה הקרובה. גם הקאבס, דודג'רס והמטס הוזכרו. לא ברור אם הקבוצה שלו תסכים בכלל לעשות לו POST כל כך מהר...אם כן המחיר עלול להיות חולני. רק הג'ייאנטס דיברו עם שה הילנברנד בחורף הזה...הוא מחכה להצעות יותר טובות. הרויאלס החתימו את Chin-Hui Tsao לחוזה מיינור ליג. שום דבר חדש בעניין ברנדון אינג'...שמעדיף לפתוח אבל אין לו מקום בטייגרס. הרוקיז מעוניינים במציאות אפשריות במרקט - כמו למשל מרכוס ג'יילס ל2B וג'וש טאוורס. אני אוהב את הרעיון. בטקסס...נלסון קרוז או ג'וש בוטס צפויים לעזוב לפני אופנינג דיי - אין להם מקום בקבוצה. בוטס יכול להיות אופציה מעניינת כDH לאיזה קבוצה. לאוטסוקה יש בעיות רציניות עם המרפק, עד כדי כך שהריינג'רס שיחררו אותו. המרינרס התעניינו בפדילה אבל זה כנראה חלף עם החתמתו של סילבה. גזרת סנטנה: שום דבר חדש במיוחד...הרד סוקס מובילים, עדיין עם ההצעות שלהם. המטס רוצים אבל לא עושים יותר מדי, היאנקיז צופים בעניין רב אך בשקט. אין עוד קבוצה במירוץ. המארלינס קרובים לסיכום עם חורחה קאנטו...אופציה מעניינת ב3B להחליף את קבררה. יש אפשרות שהרד סוקס ויוקיליס ידברו על הארכת חוזה באביב, יוקיליס נכנס לשנה ראשונה של ARBITRATION. מבט לפרי אייג'נטס של אחרי העונה, האלו שנדבר עליהם בנובמבר וב2009...מרקט לא רע. שחקנים מעניינים בגיל נמוך מ30: אדם דאן, מארק טשיירה, יוהאן סנטנה(*), סיסי סאבת'יה, קיירוד...

אני שונא את תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כי כתבתי את כל ההודעה הזאת והיא נמחקה...טוב...שוב... שימו עין על... בייסבול אמריקה שסיימו עם הטופ 10 שלהם לכל הNL והתחילו עכשיו עם האורילוס בAL. הבאים בתור הם הרד סוקס והיאנקיז, למרות שהרשימות כבר מפורסמות (אם מישהו רוצה אני אשים). אפשר למצוא מספיק מידע אם מחפשים, כמו למשל דירוג 5 הפארם סיסטמס הכי טובים שלהם...: 1. הרייז 2. הרד סוקס 3. הרדס 4. הריינג'רס 5. היאנקיז חדשות משמחות לאוהדי טקסס (סטריפ...), שבשנים האחרונות לא זכו לראות פארם חזק. שילוב בין עומק נהדר ודראפט מצויין ב2007 הובילו אותם לטופ גם בלי פרוספקט אחד שכולם מכירים. יש אור בקצה המנהרה. קווין גולדשטיין בBP האיט את הקצב עם הטופ 11 שלו, אבל עדיין סיים את כל הAL חוץ מטורונטו (הולך לפי א"ב - בולטימור, בוסטון....טמפה, טקסס, טורונטו). יש לאוהדי הפרוספקטים את הAL מBP, את הNL בBA, אוהדי בולטימור מרוויחים כפול ואוהדי טורונטו נדפקים. בייסבול אמריקה מסתכלים יותר על TOOLS של שחקן ועל דיווחים מסקאוטרים...BP היו יותר על המספרים אבל גולדשטיין הוא סקאוט. ג'ון סיקלס עושה בבלוג שלו רשימות טופ 20 של כל קבוצה. סיקלס נחשב לאחד הכתבים הבכירים בענייני פרוספקטים, ויש לו שיטה (עמ' 5) מאוד מיוחדת ומוכרת של ציונים לפרוספקטים (B, A פלוס...).עד עכשיו הוא עשה את אוקלנד, דודג'רס, ברורס, מילווקי, מארלינס, יאנקיז, רד סוקס, פאדרס, טייגרס, רדס, אסטרוס, איינג'לס, נאשינלס, ריינג'רס, מטס, קאבס, רויאלס, ברייבס והטווינס כשהפיליז הבאים בתור. כזכור, MiLB.COM עשו את הטופ 50 פרוספקטים שלהם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=616&msgid=109453535 מי נשאר? רוטוורלד. האתר התחיל בשיטת הפרוספקטים הכי טובים בדיווז'ן...ועשו את הNL סנטרל: http://www.rotoworld.com/content/features/column.aspx?sport=MLB&columnid=3&articleid=29767 שאר הדיווז'נס יגיעו בשבועות הקרובים... (*נראה לי ששכחתי משהו כי ההודעה המקורית הייתה ארוכה יותר...פאקינג תפוז)

chaiel

New member
אתה יכול לעשות לי טובה קטנה אולי?

כל האתרים שאתה שם פה האינטרנט ה$%#^$%^# שהורים שלי שמו חוסם...אז...יש מצב שאתה עושה לפה קופי-פייסט עם כל דבר שאתה שם ולא רק את הקישור?! (תכל'ס לא לוקח יותר מכמה שניות...) אני ממש אודה לך!!! אני כ"כ רוצה כבר לקרוא את כל הרשימות פרוספקטים וכל הדירוגים של הקבוצות ושל הפיצ'רים אבל אני לא יכול לפתוח אותם..!!!! טנקס...

אמ...

מהקישור של BA: TOP TEN PROSPECTS 1. Clayton, Kershaw, lhp 2. Andy LaRoche, 3b 3. Chin-Lung Hu, ss 4. Scott Elbert, lhp 5. Blake DeWitt, 3b 6. Chris Withrow, rhp 7. James McDonald, rhp 8. Jonathan Meloan, rhp 9. Delwyn Young, of 10. Pedro Baez, 3b כתוב שם הרבה דברים, אבל אני אשים רק את הרשימה...זה ארוך מדי. אין שום דרך שאתה יכול להיכנס? יש הרבה דברים...רשימת הBEST TOOLS, הPROJECTED 2011 LINEUP, הTOP DRAFT PICKS OF THE DECADE, הTOP PROSPECTS OF THE DECADE ועוד. גולדשטיין בBP עוד לא הגיע לדודג'רס... הנה סיקלס... Los Angeles Dodgers Top 20 Prospects for 2008 All grades are EXTREMELY PRELIMINARY and subject to change. Clayton Kershaw, LHP, Grade A Andy LaRoche, 3B, Grade A- (I still really like him) James McDonald, RHP, Grade B+ Chin-Lung Hu, SS, Grade B Jonathan Meloan, RHP, Grade B Dewlyn Young, OF, Grade B- Chris Withrow, RHP, Grade B- Scott Elbert, LHP, Grade C+ (would rank higher if healthy) Blake DeWitt, 3B, Grade C+ Andrew Lambo, 1B, Grade C+ Pedro Baez, 3B, Grade C+ Josh Bell, 3B, Grade C+ Ivan DeJesus, SS, Grade C+ James Adkins, LHP, Grade C+ Xavier Paul, OF, Grade C+ Justin Orenduff, RHP, Grade C+ Austin Gallagher, 3B, Grade C (might rank at C+, still thinking) Jamie Hoffman, OF, Grade C Jaime Pedroza, SS, Grade C Ramon Troncoso, RHP, Grade C There are 16 other players in the book rated Grade C, all of them interchangeable in the lower spots on this list. This system took a hit from major league graduations last year, but they have the ability to recharge quickly and several of these Grade C+/C guys have strong potential at higher levels, though we need to see more information בMILB.COM אורי כבר הזכיר ורוטוורלד עוד לא הגיעו אליכם...יש בקשות ספיציפיות?

chaiel

New member
כנס..

לבייסבול אמריקה אני מצליח להיכנס אבל כל הכתבות זה מבקש שם משתמש וסיסמא לא? (אין לי...) ולא אכפת לי הסדר של הפרוספקטס בדודג'רס, מעניין אותי מה הם נחשבים ביחס לשאר הMLB.. ותודה לירון!

אני נכנס ישירות

ואין לי שם משתמש... נסה דרך הלינק הישיר: http://www.baseballamerica.com/today/prospects/features/265295.html עוד לא יצא הטופ 100 פרוספקטס של BA (או BP), או דירוג 30 הפארם סיסטמס שלהם אז קשה להשוות אותם לשאר הMLB. ה5 שהבאתי זה משאלה שהסכימו לענות עליה בצ'אט - שהטופ 5 הם טמפה, בוסטון, סינסי, טקסס והיאנקיז. אם הייתי צריך לנחש הייתי מהמר שאתם באזור ה6-10, אולי יותר קרוב ל8-10. שזה מקום מכובד מאוד בהתחשב בעליות למייג'ורס שהיו לכם לאחרונה.

chaiel

New member
טוב שיהיה.

במילא אני תמיד שואל את עצמי בשביל מה אני מבזבז שעות בקריאת כל הכתבות האלה, כאילו תכל'ס, לא עדיף רק לראות משחקים וזהו?! משגע אותי הזמן שאני "מבזבז"! (אבל אני פשוט אוהב לדעת הכל
)

יש לך זמן/איך לראות את משחקי המיינורס?../images/Emo3.gif

לא, אז אתה קורא את הדעות של אנשים אחרים שראו אותם. עדיף ויותר קצר מלשבת ולראות משחק כמה שעות

chaiel

New member
לא הבנת..

אני שואל: מזה משנה לי בכלל מי מקום ראשון ומי מאתיים? אני אוהד דודג'רס אז רק לראות משחקים שלהם וזהו, למה אני מבזבז שעות ביום לקרוא סיקורים וכו'? משגע את עצמי בשאלה הזאת ובכל זאת לא מסוגל להפסיק, לגבי בייסבול לא כ"כ אבל אני יודע על כל פסיק שהולך אצל בוסטון!!!! מזה משנה לחיים שלי???!!!!

chaiel

New member
לא יודע מה אני מעדיף..../images/Emo10.gif

כאילו מצד אחד זה בזבוז שעות..וזה לא כזה משנה אם תדע או לא על כל פיפס בקבוצה ומה הממוצעים המדויקים של כל שחקן.. מצד שני אני פשוט אוהד שרוף(!!!!!) ואני מת לדעת כל דבר קטן ואני מרגיש שאני ח-י-י-ב לדעת הכל אחרת חסר לי... (בינתיים זה לייקרס בוסטון ודודג'רס, מזל שפרשתי מאהדת הפועל ת"א עד שאבוקסיס עוזב את הקבוצה, ופוטבול אני לא נכנס לזה כי אני יודע שאם אני יתמכר גם לזה פשוט לא יישארו לי חיים בכלל חחח) (זה מה שאני יודע כל פיפס, תאמין לי שזה לא הכל, אוווף יימח שמו של האינטרנט!)

אתה מרגיש שזה בזבוז?

אם אתה באמת אוהד שרוף (בלי לזלזל בך או משהו) לא נראה לי שהיית מרגיש שזה כזה בזבוז זמן...

טרייד (לא קטן) ראשון לשנה החדשה - ניק סווישר

לוויט סוקס. White Sox acquired OF Nick Swisher from the Athletics in exchange for LHP Gio Gonzalez, RHP Fautino De Los Santos and OF Ryan Sweeney. גונזאלז שכבר קפץ בין הפיליז לוויט סוקס הולך לאוקלנד (הכי טוב...) הוא פיצ'ינג פרוספקט טוב...אני ארחיב אח"כ.

קצת על זה + מאט קלמנט סיכם בקארדס

סווישר בן ה27 חתום ל4 השנים הבאות ב24 מיליון (+ אופציה לשנה החמישית), מחיר יפה מאוד. הוא מסוג החובטים של אוורג' נמוך-OBP גבוה. לוקח הרבה ווקים ויכניס OBP לליינאפ של הוויט סוקס שזקוק לקצת (ולא יזיק לו איזה שחקן צעיר). לפני שנתיים חבט ל35 HRים ועכשיו הוא עובר לשיקגו, אז בכלל הוא יכול לחגוג שנה הבאה. אבל המחיר היה כבד. ג'יו גונזאלז היה הפרוספקט השני הכי טוב של הוויט סוקס, פיצ'ינג פרוספקט שמאלי בין 22 שזרק שנה שעברה והצליח בAA. הוא שני ל...לוס סנטוס - הפרוספקט הכי טוב של הוויט סוקס. הימני בן ה22 נתן שנה מעולה בA שנה שעברה ויש לו פוטנציאל להיות סטאר קלוזר או סטארטר בביג ליגס. ראיין סוויני בעבר היה גם הוא גדול, אבל המחיר שלו ירד קצת מאז, עדיין הוא צעיר (22...) ויש לו פוטנציאל. סה"כ 3 מה8 פרוספקטים הכי טובים בפארם סיסטם חלש, כולל ה2 הכי טובים. מהלך חכם של אוקלנד, שאם זה לא היה ברור מבהירה לכולם שהיא נכנסת לREBUILDING. ג'ו בלנטון, מארק אליס ואולי גם יוסטון סטריט בדרך.... מאט קלמנט סיכם בסנט לואיס, כך אומרים הדיווחים. הוא חוזר לNL סנטרל ויצטרף לברנדון לופר, ג'ול פינירו ואדם ווינרייט ברוטציה של הקארדס - כשמארק מולדר וקריס קרפנטר אמורים לחזור מתישהו במשך השנה. עדיין לא ידועים פרטים על החוזה.

היידו נומו IS BACK

נומו בן ה39 סיכם עם הרויאלס על חוזה מיינור ליג. הוא ינסה לעשות קאמבק. הרוקיז קרובים להחתים את ג'וש טאוורס על חוזה של שנה ו1.8 מיליון, עם פוטנציאל ליותר במשך השנה. למאט קלמנט מובטח 1.5 מיליון תחת החוזה שלו והוא יכול להרוויח עוד 5.25 מיליון אם הוא יישאר בריא בעיקר. WFAN טוענים שהטווינס עדיין דורשים את חוזה רייס תמורת סנטנה, וזה לא יקרה... הפייראטס מרוצים מהרוטציה שלהם. הם גם מתעניינים בג'וני אסטרדה (והוא בהם) אבל הצדדים לא דיברו כבר כמה זמן. בנוסף המרינרס מאוד מעוניינים באיאן סנל. בובי קלטי מוכן לוותר על סוויץ' היטינג ולעבור להיות RH בלבד. הוא חובט בקריירה הרבה יותר טוב כימני. קלטי עדיין מחכה לראות מה קורה בבוסטון ואם קריספ יילך אז הוא כנראה יישאר...אבל קריספ נשאר יש עוד 3-4 קבוצות שמתעניינות בו. ג'יי פייטון על הבלוק...מזיז למישהו?

למעלה