חדשות לסוף השבוע
מספר כותרות קצרות לסוף השבוע:
ויקטוריה בקהאם תחגוג את חג הפסחא עם דייוויד למרות הבגידה דיווחים בעיתונות הבריטית אומרים כי ויקטוריה תחגוג את חג הפסחא עם דייוויד בספרד למרות הבגידה, בנוסף מדווח על כך שפרטים נוספים על הנושא יתבהרו בקרוב. דייוויד, נמצא כבר במדריד לקראת המשחק הקרוב של קבוצתו "ריאל מדריד" וויקטוריה תצטרף אליו בהמשך בהופעה מסוקרת מאוד. כמו-כן, ישנן שמועות כי האישה שבמרכז הפרשה, רבקה לוס, קיבלה תשלום בסך £300,000 (כ-₪2,100,000) בכדי לספר על הרומן שלה עם קפטן נבחרת אנגליה.
לי ריאן כועס על משטרת בריטניה חבר להקת הבנים הבריטית, בלו, לי ריאן, זועם על משטרת בריטניה שחשפה את כתובת מקום מגוריו לציבור הרחב ומאיים בתביעה משפטית. ההדלפה קשורה למעצרו של לי לאחר שנתפס נוהג בשכרות במכונית הפורש שלו, ורישיונו נשלל למשך 18 חודשים (שנה וחצי). סנגורו של ריאן, הגיש כאמור תביעה להסבר להדלפה של הכתובת.
אמינם חושף בשר אמינם חשף את ישבנו למבטם של אלפי צופי טלוויזיה גרמנים בתוכנית "Total TV". אמינם אמר למנחה המופתע שהוא אוהב את גרמניה, לפני שהוריד את מכנסיו וחשף את ישבנו.
מי עוקב אחרי אבריל לאבין? אדם נעצר בארה"ב באשמה שעקב אחרי אבריל לאבין. ג'יימס ספידי, בן ה-30, מסיאטל מואשם בכך ששלח לזמרת הצעירה מכתבים מתרידים. ספידי נעצר באותו היום שבו לאבין נתנה הופעת חינם קרוב לעיר. הוא נתן ערבות של $5,000 ושוחרר. השוטרים חקרו את המקרה כבר מהקיץ האחרון, כשהם קיבלו דיווח ממשטרת קנדה בנושא מכתבים ואי-מיילים מתרידים שנשלחו אל הזמרת.
הדארקנס הולכים בעקבות איירוסמית' להקת הרוק הבריטית, דה דארקנס, חוברת לאמן ההיפ-הופ גולדי לוקין בכדי להקליט גרסה חדשה לקלאסיקת הרוק "Walk This Way". הגרסה המקורית הוקלטה לפני כ-20 שנה על-ידי איירוסמית' והרכב ההיפ-הופ האגדי ראן די.אם.סי.
מספר כותרות קצרות לסוף השבוע: