חדשות למתנדבי יח"מ

איציק78

New member
חדשות למתנדבי יח"מ

עכשיו חזרתי ממשמרת ראיתי מודעה בתחנה לכל המתנדבים יח"מ מיום אתם יכולים להתחבר לקרנות השוטרים ולקבל הנחה בין 14% ל17% . ודבר שני טיול למתנדבי ית"מ לצפון יום שלם ב 5/7/02 ראיתי בלוח שהיום הזה חל יום ו´ ביקשתי מהרמק"מ שלהם לנסות לשנות יום הוא אמר זה נקבע מלמעלה ממטה ארצי אז למי שיש קשר בנושא מוזמן להתקשר למטה הארצי ולהודיע כי שמעו שחל טיול בתאריך הנה"ל וזה יוכל לפגוע עם השבת אז הבטיחו שעד השעה 18.00 יהיו בחזרה הלואי מה אתם אומרים לא מצאו יום אחר ???????????????? רק יום שישי איציק

מתנדב

New member
יפה יפה אבל מה אתה אומר גם על

רעיון כזה, שמתנדבים יקבלו גם נקודות לקניית בגדים?, זה כבר לא אהה?.

ישראל26

New member
באמת רעיון טוב להשלים מדים עם נ

התרגלנו כבר שלמשטרה אנחנו תורמים דברים רבים מכספינו ומערכות מדים מבטיחים כבר זמן רב ..אז מדוע לא לפתוח את מרכזי המכר למתנדבים - גם על חשבונם או עם נקודות , שיוכלו לקנות ציוד נוסף החסר להם ? ותכלס הרוב עושים את זה עם נקודות של שוטרים כי פשוט אין מדים ויש מחסור בציוד .

מתנדב

New member
שלום ישראל

אני לא התכוונתי על הנקודות שנותנים למדים, כי זה ברגע שנקרע לך המדים או משהו כזה, אתה פשוט ממלא מזכר ומקבל חדש אחרי תקופה, כמובן שזה לא אפשרי למלאות מזכר למדים כל חודש כי אתה לא תקבל, אבל אחת לשנה וחצי שנתיים זה עובד, רק אם ממש נקרעו לך המדים יתנו לך גם אחרי חודש. אני התכוונתי על נקודות של בגדים אזרחי, ולא משטרתי.

מתנדב

New member
ועוד דבר ששחכתי.....

זה נשמע מגוחך להתקשר למטא"ר בשביל לדחות את הטיול, כשקובעים יום אי אפשר לשנות את זה בדקה ה 90, היות וכבר סדרו מקום בטיול, וסדרו כבר את האבטחה, לא נראה לי שזה ניתן.

איציק78

New member
בקשר לנקודות

אני בעז"ה יברר שבוע הבא מול הרמק"מ שלנו. איציק

מתנדב

New member
איציק78, קשה להאמין שיצא מזה משהו

אבל אם תצליח ליזום דבר כזה, דבר אחד אני יגיד לך המתנדבים ינשקו לך את הרגליים, ויברכו אותך תמיד. עלה והצלח.

למעלה