חדשות ליהוק.

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

ניר4819

New member
מה שאת אומרת נכון במאה אחוז

ואין לי מה להוסיף. כל מילה בסלע.

is00

New member
הכירו את...קראסטר.

השחקן Robert Pugh לוהק לתפקיד של קראסטי הליצן... אה, סליחה - קראסטר.

One Song Glory

New member
הליהוקים של העונה השניה נהדרים

רובם נראים דומים להחריד לאיך שדמיינתי את הדמויות.

is00

New member
סיכום ביניים...

אלו המצטרפים החדשים לעונה 2 בתפקידי מפתח(נגיד), בינתיים. סטאניס באראתיאון - Stephen Dillane (ליהוק גרוע, לטעמי. הבן אדם בן 55 ובכלל לא נראה כמו שסטאניס מתואר ) דאבוס סיוורת' - Liam Cunningham. מליסנדרה - Carice van Houten נטלי דורמר כמארגארי טיירל (הליהוק הכי גרוע, בינתיים, לטעמי) גוונדולין כריסטי כבריאן. האנה מוריי בתפקיד גילי, וזה כנראה אכן סופי ומתברר שהיא בכלל נבחנה לתפקיד של ייגריט ,אבל לא קיבלה אותו(בטח בגלל שהיא לא הייתה מוכנה לחתום על סעיף העירום.
) בן קרומפטון(ראו למעלה) לתפקיד אד הקוטר. מייקל מקלהאטון לתפקיד רוז בולטון(ראו למעלה) ולסיום... רוברט פאג(?) לתפקיד קראסטר(ראו למעלה). נ.ב. ניר, אני מצפה ממך להקפיץ את האשכול הנוכחי לראש הפורום בימים הקרובים, כדי שהוא לא יילך לאיבוד בדפים האחוריים של הפורום.

ניר4819

New member
למה הליהוק של דורמר גרוע כל כך בעיניך?

נעזוב לרגע את עניין הגיל, כלומר את זה שדורמר מבוגרת בהרבה מהדמות שהיא אמורה לגלם. יש עוד משהו שהופך את הליהוק לגרוע בעיניך? כשחקנית אני חושב שהיא טובה, היא גם יפה מאד, ובקיצור - לטעמי היא יכולה להיות מארג'ורי. רק עניין הגיל בעייתי פה, ומראה על חוסר מחשבה לטווח ארוך מצד היוצרים. אני מאוכזב מהליהוק של ליאם קנינגהם לתפקיד דאבוס. מאז שמישהו זרק את שמו של דומיניק ווסט לתפקיד, אני כל הזמן מדמיין אותו כדאבוס. ואני חושב שהוא היה יכול להיות מושלם בתפקיד. חבל שהיוצרים מתעקשים על לא-אמריקאים בלבד. נו טוב, אולי זה אומר שבעונות הבאות ימצאו תפקיד גם לאידריס אלבה הנהדר (סטרינגר בל מהסמויה, וכן - למי שלא יודע, הוא בריטי במוצאו. קשה להאמין, אבל כן). למה שבווסטרוז לא יהיו כמה שחורי עור?

is00

New member
בהחלט בגלל הגיל.

עם כל הכבוד... אני בטוח שהם ראו עשרות , אם לא מאות בחורות שבאו להיבחן לתפקידים שונים בסדרה(גילי, ייגריט, מארגארי ועוד) ובכל זאת הם בחרו בשחקנית שבקרוב תהיה בת 30... טמטום מוחלט, לדעתי. גם אם היא השחקנית הכי טובה בעולם אין הצדקה לליהוק הזה בהתחשב במקור החומר. לגבי אנשים שחורים בווסטרוז... בווסטרוס אולי אין הרבה, אבל בצד השני של העולם יש לא מעט. בעיקר באזור שאריה נמצאת בו.

svety

New member
לא מפתיע העניין עם הגיל,

הם ביגרו את רוב דמויות הילדים, אם לא את כולם.

מיכל 2and1

New member
עיניין הגיל מעצבן אותי ברוב הדמיות..

גם נד, רוברט בריטון, קטלין, ליסה..כולם נראים לי בני 45+ ולא בני 30-35..כמו שהם אמורים להיות... בתור בת 35, ואמא ל3....וממש לא לורדית...זה נראה לי לא מתאים שקטלין וליסה נראות כול כך מבוגרות...

is00

New member
מארגארי היא לא ילדה.

היא "התחילה את דרכה" בסדרת הספרים בגיל 16. לא היתה שום הצדקה לבגר גם אותה, בעיקר לא בכל כך הרבה שנים, כמו את ילדי סטארק, את ג'ופרי ואת דאני. חוץ מזה...אם דאני יכולה להיות בת 16 בסדרה, למה לא מארגארי? בכל מקרה, כמו שכבר כתבתי, לטעמי זה הליהוק ואחת ההחלטות הכי גרועות בעיבוד הטלוויזיוני.

is00

New member
אל תאשימי את דאני. ../images/Emo13.gif

אמיליה קלארק שמגלמת אותה היא בת 23, אם אני לא טועה, אז לא פלא שהיא נראית מינימום בת 20. בכל מקרה... למיטב זיכרוני בסדרה ביגרו את דאני ב- 3 שנים, משמע היא כביכול בת 15-16.

ellendili

New member
איך אנחנו בכלל יודעים בני כמה הדמויות בסדרה?

(חוץ מהמראה המטעה משהו...) מציינים את זה איפשהו? או שפשוט ביגרו את כולם אוטומטית ב-3 שנים? אני מניחה שזה עובד במקרים של אריה, סאנסה ובראן. אבל רוב וג'ון לא נראים בני 17 בדיוק כמו שהם לא נראים בני 14...שני מכוערים זקנים

is00

New member
כשליהקו אותם ציינו את הגיל שלהם.

לדאני הם הוציאו הזמנת ליהוק לבחורות בנות 18 ומעלה שנראות צעירות יותר לגילן - מראה שיהיה אפשר להאמין שהן עדיין "טינאייג'ריות". בדמות של דאני גם נכתב שהיא נערה בת 15-16, למיטב זיכרוני.

קישור לראיון עם מרטין שבו הוא מתיחס לגיל

בראיון הארוך (והמרתק אם יורשה לי לומר) שנערך השנה עבור עובדי חברת גוגל, מרטין מתייחס ללא ספוילרים לספרים, לסדרה, לקשר בין הספר והסדרה, להחלטות שנלקחו בעיבוד הספר לתסריטים בסדרה, לגיל השחקנים בסדרה לעומת הגיל שלהם בספר, למידת השליטה שלו על אופן העיבוד ושינויים או תוספות שנעשו ע"י יוצרי הסדרה. באופן כללי הוא אומר שנאלצו לבגר את כל הילדים בסדרה, ביחוד את הדמות של דאני בגלל כל קטעי המין שהם קריטיים לדמות, וכפועל יוצא מהחלטה זו, נאלצו לבגר את כל שאר הדמויות. (דאני בספר הראשון אמורה בכלל להיות בת 13 אם אני לא טועה). הוא מתייחס גם לשאלה האם כל התאוריות שרצות בין הקוראים ובכל הפורומים ברשת משפיעות על הכתיבה וההחלטות שהוא לוקח, והוא אומר שהוא ממש משתדל להתעלם מהן ולא לתת לוהן להשפיע עליו. עוד הוא מספר שהוא מאד ישתדל לכתוב את שאר הספרים מבלי להיות מושפע מסדרת הטלוויזיה והדמויות וההחלטות התסריטאיות של יוצריה. היו עוד המון שאלות מסקרנות ותשובות מרתקות עוד יותר למשל - כשמישהו שואל אותו במפורש על האפשרות לקשר של אדם עם דרקונים בהמשך (כמו בראן והזאב שלו) הוא נותן מבט רב משמעות, אומר משהו כמו "מי יודע", ומיד עובר הלאה... בקיצור, למי שיודע אנגלית, שווה מאוד לראות את כל הראיון, האנגלית שם מאוד ברורה ועכשווית (שלא כמו האנגלית של ימי הביניים בספר, שלפחות אותי מריצה למילון הלוך ושוב)

korinalir

New member
אמרו את הגיל של ג'ון בסדרה

קייטלין אומרת לנד: "לפני 17 שנה יצאת למלחמה עם רוברט וחזרת שנה לאחר מכן עם ילד של מישהי אחרת" (בתרגום חופשי) בגלל שהריון לוקח 9 חודשים גם אם נניח שנד עיבר את אמא של ג'ון ממש על תחילת המלחמה הוא לכל היותר בן 16 וחצי

למעלה