חדשות ליהוק.

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

is00

New member
חדשות ליהוק.

האשכול הנוכחי יוקדש לחדשות ליהוק של העונה השנייה של הסדרה... והפעם זה הליהוק של אד הקוטר(Dolorous Edd) אותו הולך לשחק השחקן - Ben Crompton חוץ מזה מתרוצצות שמועות שגם גילי(בתו/אשתו של קראסטי) לוהקה - השחקנית האנה מוריי(ששיחקה ב"SKINS" הבריטית את התפקיד של קאסי בעונה 1-2), אבל זה עדיין לא אושר. אגב, ניר... יש מצב שאתה נועץ את האשכול הנוכחי בראש הפורום, או לפחות דואג להקפיץ אותו כל כמה ימים?

deathstar

New member
חבל, אלן ריקמן לדעתי מושלם לתפקיד

אולי הקול שלו עמוק מדי, אבל המבטים הקרים שלו ממש מזכירים לי את רוז.

ריקמן ../images/Emo99.gif

אבל אני שמחה שבולטון זה לא הוא. לא בא לי לשנוא אותו

is00

New member
הדג השחור.

טוענים שבניוף ווויסמן החליטו לשכתב החוצה את דמותו של ברינדון טולי AKA "הדג השחור" מהסדרה, משמע לא יהיה "דג שחור" בסדרה... כרגע אלו רק השערות... אם זה נכוןן - מה אתם חושבים על ההחלטה הזאת?

CallMeCavanaugh

New member
הוא כבר היה אמור להופיע בעונה הראשונה

וממש לא הרגשתי בחסרונו. בינתיים הוא לא מרגיש לי קריטי במיוחד בספרים.

is00

New member
דאז.

כבר לפני עליית העונה הראשונה הם אמרו שהוא לא יוצג בעונה הראשונה, אלא שהם מזיזים אותו לעונה השנייה, אז אף אחד לא הופתע שהוא לא הופיע, כי הם תלו את אמונם בהבטחתם של מריצי הסדרה לגבי העונה השנייה... עכשיו נראה שהם וויתרו עליו לגמרי... זה בטוח יעורר מחלוקות והאמת זה כבר מעורר מחלוקות. אני מסכים שכרגע נראה שאפשר לוותר עליו לפי מה שקורה בספרים, אבל... השאלה הנשאלת עכשיו היא מה התוכניות של מרטין לדמותו של "דג שחור", אחרי שהוא הבריח אותו מנהרן בסוף "AFfC". את זה אף אחד מאיתנו לא יודע, חוץ ממרטין אולי ו... ייתכן שיהיה לו חלק מאוד גדול בהמשך ואם כן, מה אז יגידו על ההחלטה הזאת של בניוף וייס?

ellendili

New member
אני אומרת...

בואו נדבוק בספרים. שם אף אחד לא מעלים דמויות, לא מוסיף סצנות סקס מטופשות ולא מדלג על אף פרט בעלילה

nathaliesh

New member
אני באמת חושבת שצריך לקחת את הסדרה

הטלוויזיונית כיצירה עצמאית ולא לחפש כל הזמן מה מורידים מהספרים, היא לא הספרים והספרים הם לא טלוויזיה וטוב שכך. צריך לשפוט את הסדרה רק בזכות עצמה וכעצמה יש לי אליה אי אילו טענות וגם יש בה הרבה דברים טובים

ellendili

New member
את צודקת

אבל זה קשה לנתק את שני הדברים לחלוטין. ללא ספק יש בסדרה דברים טובים. ואני מניחה שאפשר להנות ממנה גם בלי הרידים/ הדג השחור/ עוד דמויות שההפקה תחליט להעלים, אבל זה טיפה מאכזב. מה גם ששינויים כאלה יובילו לשינויים כלשהם בעלילה וזה גם קצת מבאס. לא סוך העולם, ברור. אבל עדיין. הציפיות שלי מהסדרה הזו היו כ"כ גבוהות שכל דבר קטן הורס עוד קצת ועוד קצת /tapuzforum/images/Emo10.gif

ellendili

New member
את צודקת...

אבל זה יותר קל להגיד מלעשות. מאוד קשה לי לנתק לחלוטין בין שני הדברים. בוודאי שיש בסדרה הרבה דברים טובים ובסה"כ היא עיבוד מוצלח. ועדיין, הדברים הקטנים האלה קצת הורסים את ההנאה. כמובן שהעולם יחיה גם בלי הרידים או ברינדן טאלי או עוד דמויות שההפקה תחשוב אותן (בצדק או לא) ללא חשובות מספיק. אבל אותי זה מבאס. הציפיות שלי מהסדרה היו כ"כ גבוהות, כ"כ חיכיתי לראות את הדמויות האהובות קמות לתחיה שכל דבר קטן כזה, הורס לי עוד קצת ועוד קצת
. ספציפית לגבי ברינדן- הוא אחת הדמויות האהובות עלי ביותר. סוג של מקבילה לבנג'ן שנעלמו עקבותיו. אני מודה שעד כה התפקיד שלו בספרים לא היה מאוד משמעותי (אם כי לא לגמרי חסר חשיבות). אבל מי יודע מה התכניות של מרטין לגביו בספרים מאוחרים יותר.. הרי מרטין לא עושה שום דבר סתם. בטוח יש סיבה לזה שברינדן הוא מעוז המרד האחרון בארצות הנהר. אז מה הם יעשו אם פתאום בספר השישי יסתבר שהוא דמות מפתח ב...לא יודעת... המלכתו של הארי פוטר נגיד? בקיצור, אני יודעת שזה סתם קיטורים. אבל זה עדיין מבאס

nathaliesh

New member
הורג אותי שאת קוראת לו הארי פוטר ../images/Emo6.gif

שמעי, אני לגמרי מבינה אותך. היה לי מאוד קשה להכיל את הדיסוננס הזה, הרי הסדרה מבוססת על הספרים. אני גם חוויתי שני רגשות מאוד מנוגדים אחד של "אל תעזו להזיז מילה קדושה מהסדרה" והשני של "תעזו לשנות כי רק ככה יהיה ערך לעיבוד שלכם". כך שאני לגמרי מבינה למה את מתכוונת. מבחינתי הסדרה לא ממש עמדה בציפיות הענקיות שתליתי בה. היא סדרה מצוינת ואם לא הייתי מכירה את הספרים הייתי מתלהבת ממנה מאוד, אבל היא לא סדרה מופתית ואייקונית שאני אצפה בה שוב ושוב כמו למשל באפי או הד"ר. יחד עם זאת כמו שכתבתי היא סדרה מצוינת והביאה לפריחה גדולה של התעניינות עולמית במרטין ואולי אפילו תשפיע עליו לכתוב את הספר הבא מהר יותר, אז... מי אני שאלין?

ellendili

New member
נו כן, ככה זה גם לא מספלייר /tapuzforum/images/Emo6.gif

זו בדיוק הנקודה שלי. שציפיתי ורציתי שזו תהיה סדרה מופתית שארצה לצפות בה אין ספור פעמים. לא הצלחתי לעשות אפילו צפייה שנייה. ללא ספק זו סדרה איכותית ועשויה היטב אבל היא לא הצליחה להיכנס לי ללב. למרות זאת, אני מאוד שמחה שהיא נכנסה לליבם של הרבה אחרים וכמו שאמרת זה פתח את העולם של מרטין להמון אנשים חדשים וזה תמיד מבורך /tapuzforum/images/Emo13.gif

למעלה