חדשות לגבי מאדן 2010

orendx

New member
חדשות לגבי מאדן 2010

שלום לכולם, בהתאם להבטחתי לפני מספר חודשים, העלתי כתבה חדשה על משחק הפוטבול החדש מבית EA. המשחק שאמור לצאת בחודש אוגוסט הקרוב לקונסולות המשחק המובילות (נכון לעכשיו אין לי מידע לגבי גרסה למחשב), צפוי לכלול שיפורים שונים (מערכת אנימציות חדשה בגרסאות של הפלייסטיישן 3 והאקס בוקס 360 ומנוע גרפי אטרקטיבי בגרסת הWII). בכל מקרה הכתבה החדשה מהווה חלק ממהדורת גיימסנטר שאותה אני כותב באתר שלי, הנה הלינק: http://ogelive.wordpress.com/2009/05/09/גיימסנטר-מהדורה-עשירית/ הייתי שמח לשמוע מה דעתכם, תודה רבה. אורן נתן.

orendx

New member
מישהו קרא?

הייתי שמח לשמוע את דעתכם על המשחק ועל הכתבה?

laufgas

New member
אני קראתי

סה"כ נשמע מעניין, כי אלו שיפורים שעשויים להיות מהותיים. השאלה היא איך באמת זה ישתלב במשחק ואם לי בתור שחקן יהיה נוח להשתמש בכל הפיצ'רים האלה. לגבי הכתבה עצמה, אני לא יודע בדיוק מה לומר. היא בסדר גמור. זאת כתבה מאוד עובדתית ואין פה יותר מדי מה להעיר או לשפר. בדיוק כמו שזה צריך להיות.

orendx

New member
תודה

עקרונית לגבי ההרגשה של השחקן, זה משהו אינדבידואלי בשורה התחתונה למרות שבחברה מנסים לקלוע לטעם רחב ככל האפשר. באמת מעניין יהיה לראות כיצד תבוא מערכת האנימציות החדשה לידי פעולה, מה גם שבחברה מבטיחים רף חדש בכל הנושא של הפרזנטיציה ומאז שסדרת משחקי NFL2K בוטלה (לאור ההסכם הבלעדי של הליגה עם EA), לא הגיעו לאותה רמת פרזנטיציה שהציגה תוכניות סיכום בדומה למציאות. לגבי הכתיבה, אני משתדל לכתוב את המידע על המשחק ולנסות ולהביא כמה שיותר תמונות וסרטים כדי להמחיש את הכוונה שלי, בכל מקרה תודה רבה.

Quantum2

New member
עובדה מצערת- לא תצא גרסה ל-PC

אחרי ששנה שעברה אמרו שהסדרה תדלג על גרסה לPC רק לשנה אחת, גם השנה לא תצא גרסה ל-PC...

orendx

New member
כנראה שזה נכון

מהמידע שיש בידיי אכן לא צפויה לצאת גרסה למחשב האישי, למרות זאת מאחר ויש עוד מספר חודשים עד ליציאה של המשחק אני לא שולל שגרסה כזאת תופיע בסופו של דבר. מעניין לראות שמלבד פיפא, גם את סדרת משחקי NBA LIVE בחרה חברת EA לבטל למשחב האישי.

למעלה