חדשות, כתבות, עדכונים

iceviper

New member
3\2 מההון הפרטי - בעשירון העליון

"ההון הוא חלק מהשלטון.ההון מממן את השלטון.אנחנו בתקופת פריימריז עכשיו וההון גם מצפה לקצור רווחים מההשקעה שלו" -עודד שחר,מבט אני לא תמים.אני יודע שהדברים האלה קיימים כבר שנים.אבל בכל פעם שרואים ושומעים על הדברים האלה הכעס נעשה יותר גדול.וזה מה שאני מרגיש עכשיו-לא זעזוע,לא תדהמה,רק כעס חסר גבולות לאחר חשיפת דו"ח ועדת החקירה לבדיקת פערים חברתיים שהתפרסם היום. מי שראה את הכתבה המזעזעת ששודרה לאחר מכן על העשירים בישראל יודע היטב את פירושה של המלה "סלידה". יש לי מבחן חשוב בשבוע הבא,ולאחר צפייה בנתונים הבלתי נתפסים האלו לא יכולתי לעשות כלום-לא לקרוא,לא ללמוד,רק לשבת ולחשוב. אני כבר לא שואל איך תיראה המהפכה החברתית,אני רק מייחל שתבוא כבר!

זהירות מהזעם

א. זה טוב שאתה מרגיש זעם על משהו לא טוב ב. זה רע בגלל שזעם עלול לעכל אותך או לגרום לך לעשות מעשה שיפגע בך או באחרים (באופן כללי ולא רק בנושא זה) ג. תעל את הזעם שלך לכיוונים של עשיה חיובית, בצורה שלא תפגע באנשים ללא עשיה, הזעם שלך יצטבר ויצטבר ואו שהו יפרוץ בצורה מזיקה או שתהפוך לצינקן חסר תקנה שכמו רוב האנשים יושב בבית ומקטר כמה העולם רע. איך לפעול - יש קבוצות רשומות בבדידות, הצטרף אליהן או הקם אחת בעצמך. רעיונות רבים לפעולה יש בספר של קאלה לאסן ואפשר לקבל גם מאתר אדבסטרס בהצלחה

pazro

New member
נכון תחנות רדיו ומפיקי מוזיקה

צריכים לעבוד שלא למטרות רווח. נראה לך??? אם אני מפיק שיר אני מצפה להרוויח על השיר שלי, תגמולים הם הרווח של ענף המוזיקה. למה לשלם על מוצר חומרי (כמו מוצרי מכולת, לחם, חלב, ובכו´) זה כן בסדר אבל לשלם על מוצרים "רוחניים" שירה, רעיונות, וכו´ זה לא בסדר?

מאמר יפה

אבל אולי מגיע לכולנו משהו יותר מפורט , יותר מבוסס? אני חושב שאתה צודק (לפי נסיוני האישי) אבל את הטענה הזאת כדאי לבסס ולהעמיק כדי שעוד אנשים יראו מה קורה כאן באמת. הצעה שלי - אתה יכול לכתוב לבדידות או אינדימדיה ושניהם יוכלו לפרסם דברים בצורה דיסקרטית.

iceviper

New member
יש לך אולי קישור לתמונה של גייטס?

מאוד מעניינת אותי.

sheda0ktana

New member
היה מנוע? ../images/Emo73.gif

אדברטייזינג אייג´, מסתבר, בודק את דירוג המקצועות לפי סטנדרטים אתיים. והשנה סוגרים את הרשימה: במקום האחרון והמכובד - סוחרי מכוניות (לא זז הרוורס) ומיד אחריהם: אנשי תעשיית הפרסום. בראש הדירוג - אחיות. אחריהן, משום מה, גנרלים. (גלובס שש לדווח)

למעלה