חדשות-ישנות

חדשות-ישנות

טוב אני שמעתי את שתי הדברים האלה רק השבוע.. אני לא יודע אם כבר הספקתם לדבר עליהם לפני שהייתי פה או משהו כזה בכל מקרה מי שלא יודע אז ככה- ב21.7 ג'ף פרובסט המנחה של הישרדות נפטר מהתקף לב במשך צילומי העונה התשיעית.. ודבר שני הראל סקעת הומו.. זה בדוק.. הוא אמנם לא יצא מהארון בתקשורת אבל הוא הומו. מקווה שחידשתי למישהו.. ואם לא אתם מוזמנים למחוק את ההודעה

בולשיט

ג'פ לא מת זה היה סתם כתה שטנית של איזה אחד שחשב שעילנו הוא יכול לעבוד היו מודעים על זה תאמין לי !! לגבי סקעת נו שיהיה הומו הומו זה לא מילה גסה !! אם הוא הומו אז אני רק יכול לומר שחבל מאוד למין הנשי זהו !!!

למה אתה כל כך בטוח??

קראתי את זה ממקור אמין תאמין לי... חוץ מזה אי אפשר לדעת תאמין לי שגם אני הופתעתי .. אבל מי יודע גמני לא בטוח במאה אחוז...

LOVEtheMcMAHONS

New member
המקור שקראת לא אמין ולא נעליים

ג'ף פרובסט חי ונושם. מאומת מאושר ובדוק. לגבי סקעת כל הסימנים והשמועות ודיווחים שונים מצביעים על כך שאכן הוא הומו. שיהיה לו בכיף.

רגע רגע רגע

למה לרדת לבנאדם לחיים??? מה להיות הומו זה כל כך רע ??? (רון לא מתקיף אותך סתם משרשר לפה ) כאילו שיהיה הומו אז מה אנחנו לא איתו בחדר שינה שלו אז לא אכפת לנו !!

תקרא

וזה לא המקום היחיד שהיה כתוב על זה... ונענע זה מקור מספיק אמין לפי דעתי http://planet.nana.co.il/articel/ArticleID=131470&sid=16.htm

חחחח הבן אדם השקיע על הדף הזה..

את כל הקישורים מנענע הוא שם חחחח.. בדרך כלל שמים רקע וזהו

oriyan15

New member
זה כתבה בתוך אתר של מישהו

זה כתבה בתוך אתר של מישהו אני חושבת שה לא אמיתי זה כזאת תחרות של יעני להיות עיתונאים משהו כזה יש את זה גם בוואלה

איזה מקור נענע?

חחח תראה הכתבה שהיתה בנענע זה היה בכלל אתר של פלאנט נענע לא נענע עצמה פלאנט נענע זה אתרים שילדים בונים כנראה אחד רצה להתאכזר אלינו ועשה מין כבה שכביכול זה "חדשות נענע " זה שקר לא אמיתי .. תאמין לי היית רואה בWWW.CBS.COM מודעות וכתבות על זה וגם זה היה צריך להיות בחדשות ... וזה לא קרה אז ג'ף שלנו בריא ושלם (ברוך ה')

JTיXל

New member
שטויות!!!

ראוים שכתב לא כתב את זה!! זה גם לא גופן הכתב של נענע וכתב של נענע לא היה כותב גף מת ב-15:00 בעונה ה-9 וזהו!

SweeT DeveL

New member
אם הוא נפטר אז..

זה היה צריך להיות משודר בחדשות הבידור שבערוץ E וזה לא אז זה לא נכון!

למעלה