חדשות יום שישי

חדשות יום שישי

הפאדרס: -איגוצ'י ממש אוהב את SD כנראה. הוא בחר אותם למרות הצעות יותר טובות ופארקים יותר טובים לחובטים מפילי וקולורדו. -הפאדרס הם חלק מ9 קבוצות שהתעניינו בפריור. גם האסטרוס, רדס, ריינג'רס ופיליז. -ממשיכים לדבר עם מייק קמרון. הריינג'רס היו מוכנים לשלוח את אוטוסקה לוויט סוקס בשביל קריס קרטר ה1B פרוספקט אבל שיקגו לא אהבה את הנתוני הבריאותיים של השחקן. היא שלחה את קרטר לאריזונה במקום והריינג'רס נאלצו לשחרר את אוטוסקה. הפיליז מתעניינים באוטוסקה, שיש לו 2.44 ERA בקריירה. סנטנה רוצה לפי הדיווחים הארכת חוזה של 7 שנים ו140 מיליון לפחות... הקאבס מתעניינים בג'ו ניית'ן... מס' שחקנים ששוחררו בימים האחרונים הוחתמו על חוזי מיינור ליג עם הקבוצות ששיחררו אותם. רק כדי להעיף אותם מה40 מאן הם שוחררו. הGM של הרייז טוען שהקבוצה עוד לא כזה סיכמו עם פלויד, הם עובדים על הפרטים האחרונים. ESPN דיווחו שפלויד ירוויח 3 מיליון ואפשרות לעוד 2. הנאשינלס החתימו את וילי האריס ורוב מקוויאק.

הבנתי. אז כנראה שלא נראה עסקה כזאת

הנדרי לא יעביר את פיי בשביל עוד פיצ'ר לבולפן , טוב כמה שהוא יהיה. אני סתם סובל מתסמונת עיניים גדולות (5 אול סטארים בליינאפ לא מספיקים לי). עדיין רוברטס הוא האופציה הראשונה מבחינת סדר העדיפויות שלנו..

לואיס ויזקאינו סיכם ב...מילווקי.

אחרי שקן רוזנטל אמר שהוא צריך לבחור בין הפייראטס לרוקיז... הוא סיכם לשנתיים ו7 מיליון. עוד יד לזרוק לבולפן של מילווקי שכולל את גנייה, טרנבואו, ריסקי, טורס, מוטה ועכשיו גם את ויזקאינו. הם מקווים שלפחות כמה מהחבר'ה האלו יהיו שווים משהו. ואם לא יש להם צעירים באק אפ...לא רע. 6(!!!) פיצ'רים בבולפן של מילווקי מרוויחים לפחות 3 מיליון.

או שלא...

הדיווח נעלם/השתנה... נראה שזה עדיין 2/7 עם קבוצת NL, וסביר להניח שזו קולורדו. טרייד קטן: קאלפסו האינפילדר מאריזונה נשלח לקנזס בשביל בילי באקנר.

ויזקאינו כנראה חתם

ככה מס' תחנות רדיו מדווחות, בקולורדו. ג'ף ג'נקינס צפוי לחתום בפיליז או פאדרס בקרוב.

שיחתום במילווקי. מה זה משנה.

הם עדיין נחלשו. למרות שיש להם דוקא סגל פיצ'רים מעל הממוצע - גאייארדו , שיטס - שמגיע אחרי עונה שבה הפסיד חודשיים בגלל פציעה, סופן הותיק. רוטציה לא הכי טובה שיש , אבל בולפן מגוון , התקפה טובה - למרות יש לי הרגשה שברון לא יתן עוד עונה כמו העונה שעברה. הארדי נתן עונת קריירה (26 הומראנים ?!) . אין להם RF . אין להם קאצ'ר רציני . הם יאבקו עם האסטרוס על הכרטיס השני בדויז'ן. הדברים האלה יכולים לחזור להתנקם בי, אבל אני חייב להגיב על מה שקורה בדויז'ן שלנו.

סיכם בקולורדו

לא יודע, אי אפשר לדעת בדיווז'ן שלכם. עונה שלמה של גאלארדו תוסיף הרבה...אני יכול לראות את שיטס נשאר בריא בדיוק בשנת החוזה שלו פתאום...עם הבולפנים אי אפשר לדעת אף פעם. וההתקפה עדיין צעירה ויש מקום להשתפר (שנה הבאה פילדר נותן 70 HRים
). אני גם לא אהיה מופתע אם הרדס יסיימו לפני האסטרוס. ואולי גם הפייראטס (
).

רק שפילדר לא יהיה במיטשל ריפורט עתידי

צודק לגבי האסטרוס. הערכתי אותם יותר מדי. הכרטיס השני יהיה בין הרדס למילווקי עם עדיפות למילווקי (רדס רדס, אבל עם דאסטי לא טראסטי לשום מקום).

נשלח בתת מודע

אבל לא הגיע במודע
אני עובד על זה. בינתיים אני גם עורך את מה שכבר עשינו. רות סוף.

למעלה