חדשות טריות! יש שמועות שהמרכז הארצי הפתיע ובפרקים של מילולי היו שתי טקסטים ובאנגלית 28-29 שאלות
T tamir2006 New member 1/4/04 #1 חדשות טריות! יש שמועות שהמרכז הארצי הפתיע ובפרקים של מילולי היו שתי טקסטים ובאנגלית 28-29 שאלות
א אופסשםמשתמש New member 1/4/04 #5 לא בהכרח המוזרויות של המרכז הארצי לא תמיד בפיילוט. פעם ראשונה שהופיע פטל פתור הוא לא היה בפיילוט (היה 2 פרקים מילולי)
לא בהכרח המוזרויות של המרכז הארצי לא תמיד בפיילוט. פעם ראשונה שהופיע פטל פתור הוא לא היה בפיילוט (היה 2 פרקים מילולי)
י יעל ארדן New member 1/4/04 #7 הסתכלתי באתר של המרכז הארצי ובאמת אין שום התחייבות לכך שהחלקים ישארו באותו סדר ומינון בפרק, רק שאלות חדשות צריכות בדיקות (בפיילוט).צודק.
הסתכלתי באתר של המרכז הארצי ובאמת אין שום התחייבות לכך שהחלקים ישארו באותו סדר ומינון בפרק, רק שאלות חדשות צריכות בדיקות (בפיילוט).צודק.
1 1haim1 New member 1/4/04 #9 חזרתי מחיפה עכשיו ואני יכול לאשר את השמועות היו 28 שאלות בכל פרקי האנגלית והביאו 2הבנת הנקרא במילולי
L leffblond New member 1/4/04 #6 לא שמעתי על זה .. ואני ממש מקווה שזה במסגרת ה -1 באפריל... כי למי יש זין ל 2 קטעי הבנת הנקרא בעברית??? ניחא על עוד שאלה או שתיים באנגלית... אבל ממה קיצצו במילולי בשהיל לדחוף שם עוד קטע? לא הגיוני כל כך ...
לא שמעתי על זה .. ואני ממש מקווה שזה במסגרת ה -1 באפריל... כי למי יש זין ל 2 קטעי הבנת הנקרא בעברית??? ניחא על עוד שאלה או שתיים באנגלית... אבל ממה קיצצו במילולי בשהיל לדחוף שם עוד קטע? לא הגיוני כל כך ...
H h i l a d i New member 1/4/04 #8 גם במועד הקודם כמה מהקורס שלי אמרו לי שהיה להם 28 שאלות בפרק אנגלית - 7 שאלות ניסוח מחדש
Y yrljrl New member 1/4/04 #10 באמת היו שני קטעי הבנת הנקרא אבל לכל קטע היו שלוש שאלות, כך שסה"כ היה 6 שאלות.