חדשות טרגיות- אסף עוזב!

RossandRachel

New member
חדשות טרגיות- אסף עוזב!

אני לא מאמינה!!היום הייתה ההצגה האחרונה של אסף בכלל בבימה!!! *בוכה* *בוכה* *בוכה*...ואני הולתכ עוד יומיים...והוא לא יהיה שם...ואני אוהבת פחות את המחליף שלו!!

מהההה.??????????????????

איך את יודעת? לא למה אספוש?
למזלי אני הולכת חודש הבא לשירת הקאמרי ואני אוכל לדבר איתו שם. עצוב לי אני אוהבת את אספוש אבל גם את ניר ורציתי ששניהם ישארו בהצגה כי אני מתה על שניהם.

זה נכון

שכחתי לפרסם פה באמת שאסף עוזב. שבוע שעבר בהופעה שאלתי אותו על השיר שלנו, אז הוא אמר לי שהוא עזב את השיר שלנו וגם את מרילו - ששבוע הבא, כלומר עכשיו זו ההופעה האחרונה שלו. עצוב לי שהוא עוזב, אבל נאחל לו בהצלחה בכל מה שהוא יחליט לעשות!

RossandRachel

New member
כי הוא אמר...

חברה שלי הייתה אתמול לפני ההצגה והיא ישר התקשרה אליי להגיד לי שהוא אמר שהוא עוזב!

אבל אבל../images/Emo163.gif

הייתי אתמול בהצגה והוא לא אמר שהוא עוזב וסתם שאלה..גיא היה המחליף של אמיר.. מי המחליף של גיא?!

חבל שאסף גם עוזב את מרי לו הוא שחקן

טוב לדעתי אהבתי אותו מאוד ראיתי אותו פעם אחת רק.אבל הוא הצליח לגעת לי בלב כמו שאר השחקנים המוכשרים.שתהיה לו הצלחה במה שיעשה אם בשירת הקאמרי ואם במשהו אחר.משום מה נדמה לי שכל פעם מישהו אחר מהשחקנים עוזב אני יודעת שהיו הרבה חילופים של שחקנים בשלושת השנים שבהן ההצגה רצה אבל אסף היה שחקן טוב בעייני.יודעים כבר מי יחליף אותו?

ניר באלסן

עושה את פרדי גם כן אז כנראה שניר יחליף את אסף באופן קבוע ממתי שהוא יעזוב ולגיא כרגע אין מחליף

והכי חשוב

שיהיה לאספוש המון בצלחה בכל מה שיבחר לעשות
אסף אתה שחקן אדיר ומוכשר בצורה אדירה. אבל בעיקר בן אדם מקסים עם נשמה טובה ואני מאוד אוהבת אותך וכמובן עוד רבים אוהבים ומעריכים מאוד אותך ואת הכישרון העצום שלך.

m o r s h

New member
טוב אני יענה בהרחבה

1. אסף ממשיך לשחק עד סוף החודש יש עוד הצגות אז הוא עדיין לא לגמרי עוזב. 2. המחליף הקבוע שלו הוא דמות מוכרת מהעבר גומא שריג שעכשיו אחרי שנה חוזר באופן קבוע. 3. לא אמרו שאסף עוזב כי ביום חמישי הייתה ההצגה האחרונה שלו בת"א ויש לו עוד שתיים באשקלון. זהו בערך

יא גומא

חוזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף יו איך התגעגעתי אליו
מור, עכשיו את פרדי יעשו גומא\ניר?

m o r s h

New member
גומא נכנס רק מחודש הבא

אסף ממשיך להופיע באשלון גם לפי מיטב ידעתי..

איך אני מתגעגעת לימים../images/Emo7.gif

שבאקסט היו שני גבריאל: אמיר\גיא 3 סמי: אושרי\גיא\יונתן ו3 פרדי:גומא\אסף\ניר

אבל אני יודעת

שההצגה מדהימה בכל מצב ובעיקר הקאסט אבל בכל זאת אני מתגעגעת לאמיר ועכשיו גם לאסף.אבל אני גם שמחה שהם ימשיכו לעשות עוד פרויקטים והכי חשוב לי שהם יהיו מאושרים

למעלה