חדשות טיול!!!!!!!!!!!!!$

kobix1

New member
והרי הודעה אמיתית!

זה מלווין מזג האויר שמדבר על אביך ביום שישי שבת וגשם מקומי קל רק ביום ראשון! יאללה צאו מזה!

ofir_y

New member
גם אנחנו

אבל מה הקשר בין סוכר ואוהלים מלאים בוץ?

balkanyi

New member
אך אופיר מה יהיה בן 18 בן 18 אבל...

יש אנשים בגילך שמתקלחים עם בוץ. מה אתה כזה מפונק,אתה הולך להנות לא לטירונות. אז יהיה קצת גשום(למרות שלא נראה לי)מה כבר יכול לקרות. חוץ מזה אנחנו נישן על דשא ,אז אני מבקש קצת אבל קצת בגרות. תודה. סמ"ר אבי בלקני.

ofir_y

New member
אבי אבי אבי...

אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד בזה שיש אנשים בגילי שמתקלחים בבוץ. אני הולך להוציא בסביבות ה200 ש"ח (וזה יעגל את החוב שלי להורים ל1000 ש"ח) ואני רוצה להוציא מזה את המוטב. כל היופי ליציאה בטבע ובייחוד בעונה הזאת, הוא לצאת במזג אוויר טוב או לפחות נוח. אפילו אם יירד 5 דקות גשם , שעה לפני שנבוא - אנחנו נישן ונבלה בבוץ. אוהל אי אפשר לפתוח כשיורד גשם (מניסיון). ויש עוד הרבה סיבות... אני יודע שהיו הרבה מאמצים להעלות את הטיול הזה לאוויר (או לצפון..) אבל אם עושים משהו כזה - אז לעשות אותו כמו שהמועדון יודע. ולא צריך להתפשר! אז שלא תבין אותי לא נכון, אני מתתתתת לצאת יום שישי.. אני מקווה שיהיה מזג אוויר טוב... אופיר

latino2heat

New member
S60

ימקור אותו ותיקנה בגדים וגם אועל ארמתי יאללה כבר לילה טוב

roni marino

New member
מצטער

כידוע אני בפעם הראשונה כחבר מועדון , לא מצטרף לטיול . אני מקווה שתהנו , תחשבו עלינו ועל חיפה וכן גם על אחותה הכתומה ( הקטנה ) . רוני שושי והבנות

למעלה