חדשות טיול!!!!!!!!!!!!!$

balkanyi

New member
חדשות טיול!!!!!!!!!!!!!$

אז ככה אם הטלתם ספק אז הטיול ייצא לדרך בשבוע הבא עליינו לטובה, בתאריכים 25/26 לחודש אפריל. שינויים קלים בלו"ז הטיול : 1.כל אחד דואג לעצמו מבחינת מזון ושתיה. 2.כנ"ל גם מנגלים ,סכו"ם וכו' וכו'. 3.היציאה תתבצע בשעה 9:00 . 4.נא להביא גיטרות למי שיש או כל כלי נגינה נישא. 5.יש לציין שגם במידה ויהיו חמש חיפושיות אנחנו ניסע כך שאין מה לדאוג. 6.להביא הרבה מאד מצברוח. בלקני. טיול מהנה לכווולם.

Joe Bugin

New member
מאיפה היציאה?

וכל מי שמאחר מגיע בכוחלות עצמו (נכון?)

balkanyi

New member
חוץ מהדברים שכתבתי לא השתנה כלום

ולכן היציאה היא מהסינמה סיטי בהרצליה. היעד הוא לרמת הגולן ליומיים חזרה משוערת היא 6-7 בערב למי שגר במרכז. ושכחתי משהו :השאיפה היא לישון ברמת הגולן,אני יודע שיש ילדים בטיול וזה יהיה בעייתי,ולכן,אני עכשיו בשלביי בירור ובמידה ולא יימצא מקום ניישן באחד מחופיי הכינרת או שנישן בכפר בלום.(אנחנו נחליט במהלך הטיול.

KiCKAs5

New member
אוקי חבר'ה..

קחו בחשבון דבר אחד חשוב , תפוסה מלאה בצפון , תנסו להתארגן קודם כל על לינה ואחר כך על מסלולים.. אני בדיוק חזרתי מסופ"ש התפרקות מהלימודים יחד עם בלקני ג'וניור ושאר חבריה , והיה ממש ממש כיף , הנופים פשוט מדהימים , הכל ירוק הכל פורח , החרמון נראה כמו איזה קטע מרכס הרי האלפים , פשוט חבל לפספס .. אני אנסה להצטרף לטיול גם בשבוע הבא אבל זה בערבון מוגבל... בכל מיקרה.. חשוב לדעת שהמארחים ובעלי העסקים עידכנו את המחירים כדי לעשות רווחים מהירים על המטיילים , לדוגמא כניסה לחוף עם רכב נעה בין 60-80 שקלים וזה לא בהכרח חוף מוסדר או עם אפשרות לכניסה עם הרכב אל החוף , ודוגמא נוספת היא שייט הקייקים שהמחירים שלו מופקעים לחלוטין (בכפר בלום לפחות) והם עומדים כרגע על 95 ש"ח לבן אדם במסלול הארוך ו60 ש"ח בקצר אבל מה ששכחו לציין זה שבשל הזרימה החזקה אין לא זה ולא זה והאופציה היחידה היא ראפטינג משפחות במסלול של 40 דקות (קצר) תמורת 60 ש"ח.. מחירים מופקעים ללא ספק.. אגב , תנחשו את מי פגשנו בצפון רוכב על אופניים ?

ofir_y

New member
בלקני יא תותח - ולכולם - - לקרוא!

יש חניון נחמד מאוד , אחרי הנחה קבוצתית (דיברתי איתם) יצא לנו 80 ש"ח לרכב. מדובר על חניון מקסים, חוף מהמם, מדשאות מוצלות, גדר+אבטחה, תאורה,שירותים, מקלחות, וכל מה שצריך בשביל להנות. אני חשוב שאם עושים משהו ומשקיעים, אז לעשות אותו עד הסוף ולא לעגל קצוות - כי הדברים הקטנים האלה שחסרים, יכולים להפריע מאוד (בייחוד 250 ק"מ מהבית). אז מי שבעד - שירשום ונזמין מקום! מצורף קישור.

ofir_y

New member
מחיר.

המחיר בחניון מעיין ברוך הוא PER אדם. ז"א 30 ש"ח למבוגר, ו20 ש"ח לילד (ללילה) שכל אחד יעשה חישוב ויראה כמה זה יוצא לו. הנחה לקבוצה: 10% בערך. מה אתם אומרים?

balkanyi

New member
ילד חמוד אתה

יהיו איתך אנשים שהסתדרו 250 ק"מ מהבית במשך שלוש שנים אז אל דאגה,תגיד לאמא שאתה בידיים טובות. סתם!!!סחטיין על חניונים .

ofir_y

New member
לא אמרתי שאי אפשר להסתדר

אמרתי שתלוי בתנאים! וחאלאס לקרוא לי ילד (18+שבועיים בדיוק)

balkanyi

New member
מעיין ברוך זה מצויין לדעתי

30 ש"ח למבוגר זה לא הרבה בכלל(אופיר אתה תשלם 20 ש"ח).

kobix1

New member
יכול מאוד להיות!

שיצטרפו אלינו עוד חברים עם חיפושית! אז המינון כבר מספיק לפי דעתי

kobix1

New member
עומרי!

קובי אבי בני יוסי יוני אתה אופיר רוני גידי יש עוד לא מצליח להזכר! ביום שלישי אנחנו עושים טלפונים בטח יהיו עוד אולי עוד 2 חיפושיות של בחורה מהעבודה שלי!

ofir_y

New member
קובי יש לפחות 10 חיפושיות

אופיר בני אבי יוני קובי עמרי מגל גידי יוסי רוני סיסי (אם היא מגיעה עם החיפושית שלה לחוד.. לא יודע)

Joe Bugin

New member
המינון מספיק מהרגע שיש שתי חיפושיות

וכל המרבה הרי זה משובח

ובכל זאת...

למישהו יש מושג ? אנחנו מגיעים בכל מקרה (אמנם נגיע באיחור אבל נגיע...) אבל יהיה נחמד לתפוס כיוון של כמה מגיעים... עמרי

latino2heat

New member
אני כבר מיתרגש ,חייב להיות יום

ניפלאה! אבל עוד לא אבנתי מה ניסגר עם המקום ומבחינת האוכל ,השאר לא אכפתלי בלקני סידרלי מקום אצלו באועל נכון

ofir_y

New member
סבבה

בקשר למחיר בשבילך אמרו לי שיחזרו אליי בפקס מחר.

balkanyi

New member
לא רק שאתה יישן איתי באוהל

גם קניתי את הגלולה של היום שאחרי. אוכל כל אחד יביא לעצמו.

למעלה