חדשות טובות?..

• פותח הנושא yadbz
  • פורסם בתאריך

yadbz

New member
חדשות טובות?..

שאלתי את מוקד השירות של HOT מה קורה עם פארסקייפ ולמה הפסיקו את זה כשיש "המשך יבוא", ובסוף כל כך מותח כמו של הפרק האחרון של העונה השניה. הם החזירו לי תשובה שמרמזת על העתיד לבוא: כרגע אין לנו את ההמשך, ובמידה ונשיג אותו אז זה יהיה בHOT3 או בערוצים אחרים שיש רק בHOT. נקווה שישיגו את העונה החדשה בקרוב מאוד!

חדשות נהדרות!

הלוואי שישיגו וישדרו גם את עונות 3 ו4 ואת המיני סידרה שעומדת להיות משודרת באמריקה. אני גם מקווה שישדרו שוב את עונות 1 ו2 מההתחלה - כי אני התחלתי לצפות בקביעות רק באמצע העונה השניה ופספסתי מלא פרקים לפני זה

Highlander1

New member
זה באמת חדשות טובות, אבל....

אני לא רוצה להשמע האיש הרע, אבל, הנוסח הזה מניסיון אישי הוא בדר"כ על מנת לרצות את הלקוח. זוהי הרי הבטחה בלי כל ערבון. במילים אחרות זהו ניסוח עדין לומר: כן כן, אל תטריד אותנו.

רינת4

New member
אני גם בספק..

למרות שבד"כ אם הם לא מתכוונים לרכוש סדרה מסויימת הם יגידו את זה. אז אולי הם מתלבטים בענייןץ אבל אם הם זה ככה אז אנחנו במצב טוב.

ובקשר לפארסקייפ וYES

שני עובדי YES שעברו מדלת לדלת למכור את YES היו בבית שלי אז שאלתי אותם מה קורה עם פארסקייפ והם אמרו שעוד חודש בערך העונה הרביעית תשודר בYTV. שאלתי אותם אם זה בטוח, והם אמרו שכן. בכל זאת אני לא כ"כ בטוחה שהמידע אמין, אבל - נקווה. למרות שלי זה לא יעזור, כי לי בכלל יש HOT.

למעלה