חדשות טובות...

lilach2004

New member
חדשות טובות...

הלכתי היום לחנות חיות כדי שהמוכר יעשה לי חור בכלוב בשביל הקן הטלה אז הוא שאל אותי אם זה בטוח זכר ונקבה כשאמרתי לו שאמרו לי שאי-אפשר לדעת הוא צחק ואמר שאפשר פשוט אנשים מעדיפים לא לעשות את זה כי צריך להכניס להם אצבע מאחורה. אז ביקשתי ממנו לבדוק מסתבר שהיו לי זוג לסביות...
בקיצור הוא הציע לי אם אני רוצה להחליף את אחת הנקבות אם איזה זכר שהוא יביא לי ואני יוסיף 20 שקל. הסכמתי... ועכשיו, יש לי זוג נורמלי! מזל-טוב לי ! ! !

חחחחחח לילך ../images/Emo6.gif

מזמן לא צחקתי משטיוית כאלו "הוא צחק ואמר שאפשר פשוט אנשים מעדיפים לא לעשות את זה כי צריך להכניס להם אצבע מאחורה." קודם כל לא דוחפים אצבע אלה ממשים את העצם האחורית התחתונה... ודבר שני תגידי לו שהוא מוזמן אלי, ולגיד לי איזה מין כל תוכי אצלי. (ארות וכו..) כמו שאני תמייד אומר הסיכוי הוא 50 אחוז... כמו שיכסו לך את העינים ליומים שלוש ואחר מכן ישאלו אותך עכשיו יום או לילה ? הסיכוי שתדעי זה 50 אחוז... לילה טוב אוהד

talkk

New member
בעעעעע...

אי אפשר לדעת בודאות... כמו שאוהד אמר! מרתיח
!!! מוכרים מנצלים את העובדה שאנשים לא תמיד יודעים, והנה דוגמא... הוא הרוויח עלייך עוד 20 שקל...... אניווי הוא לא היה צריך לדרוש לדעתי כסף, כי זה אותה ציפור, אז מה הקטע??? ויכול להיות שעכשיו יש לך שתי נקבות, ושמקודם היה לך זוג... טל

ומה...

מה אם אני אגיד לכם שיש חנות שאני מכירה טוב מאוד את המוכרים שמה ואני יודעת שהם לא מרמים והם מאוד אמינים... והם מול הפרצוף שלי בודקים לאנשים בלאב בירדס אם זה זכר או נקבה(אני לא יודעת בדיוק איך אבל איפשהו בחור שמאחורה) ואני יודעת שהם גם מגדלים את זה בעצמם והם לא יגידו לאנשים משהו שהם לא יודעים. ובטח לא יטעו אותם! אז.. אולי בכל זאת יש דרך לדעת את מין הלאב בירדס?? אני יכולה לשאול אותם בפעם הבאה שאני אהיה שם מה בדיוק הם בודקים.. אני לא חושבת שתהיה להם בעיה להסביר לי...

lilach2004

New member
לסיכום:

אני לא חושבת שהוא עבד עלי, הוא דווקא נראה בן-אדם די אמין... חוץ-מזה שזההיה רעיון שלי להחליף איתו והוא פשוט הסכים. חוץ מזה הוא מוכר, הוא אמור לעשות איזשהוא רווח על החיות שיש לו. והוא לא חייב לי כלום.... אז אם הוא כבר החליף איתי הגיוני שהוא יבקש משהו בתמורה, לפחות ככה אני חושבת. לגבי המין של התוכים- הוא היה נראה די בטוח בעצמו, שמדובר בזכר ונקבה.

talkk

New member
תראי...

כל האנשים יכולים להיות בטוחים בעצמם, ואמינות, לפי דעתי, זה לא קשור לקביעת המין. בכל זאת - זה כסף. וכמו שאוהד אמר - זה פיפטי פיפטי (50-50). המישוש לא יכול להגיד בודאות שזה זכר וגם לא בודאות שזו נקבה. את רוצה לדעת בודאות? תעשי בדיקת DNA תדעי. בעיקרון אין הרבה תוכים שאפשר לדעת אצלם בודאות את המין על פי מראה או גישוש. אני לא מכירה את המוכר הספציפי שמכר לך, ואני מניחה שאני גם לא אכיר אותו, אבל הוא לא יכול להגיד לך זה זכר או זו נקבה, מבלי להגיד לך שזה לא בטוח ב-100%, ואז עדיין להישאר אמין בעיניי. בדיוק כמו שלפני ניתוח אומרים את כל הסיכונים הכלולים בו, ושואלים אם עדיין רוצים להמשיך, ולא סתם אומרים רק את היתרונות כדי לקבל כסף. אז בעיקרון - אי אפשר לדעת בודאות את את המין בלאב בירדס. ולדעתי, המוכר אם הוא כל כך אמין וישר בעינייך שאפילו הסכים להחליף לך ת'ציפור (שלדעתי זה כלום,מפני שיכול להיות שבכלל זה נקבה, ועוד הוא דרש על זה כסף, ואני מניחה שכבר שילמת סכום מסויים על הציפור הזו בעבר), הוא היה צריך להגיד לך גם את זה. זו דעתי לפחות. אבל אני לא חושבת שזה כל כך משנה, פשוט חכי ותראי אם יצאו לך גוזלים, או שלא... טל

linus2k

New member
דיי נוווו

עשיתם מזה סיפור כאילו הוא ביקש ממנה לשלם על ציפור חדשה וגם לקח את הנקבה הבודדת הוא סך הכל עשה לה סוג של טובה והחליף לה תוכי בתוכי עדיין זה בעל חנות והוא צריך להרוויח משהו לא ? 20 שקל זה לא כזה קריטי ובקשר לבדיקת מין כן אפשרי לבדוק בתוכים קטנים בעיקר במיוחד באלו שאין להם סימנים חיצוניים שמבדילים יש לזה 2 חסרונות גדולים : יש סיכוי שהתוכי מהלחץ ילחץ את אותו מקום ויטעה את הבן אדם שבודק וזה יכול לגרום לעקרות לתוכי שוב זה לא צ'אנס של 100 אחוז וודאות אבל זאת הדרך היחידה לבדוק כי כמובן שבן אדם שקנה זוג תוכי ששוויים 140 שקל גג לזוג לא יעשה להם בדיקת די אנ אי וחלאס להשוות את זה לסגירת עיניים וינחוש אם זה יום או לילה כי זה לא דוגמא בכלל כי בסגירת העיניים אתה סתם מנחש ופה זה לא ניחוש זה באמת שיטה שקיימת אך שוב לא בטוחה ב 100 אחוז מקווה שעכשיו יש לך זוג ותראי גוזלים בקרוב מאוד :) תצליחי

שמעו אם אתם קונים לאב בי בחנות חיות

כיצד אפשר לדעת תגידו לו שאתם רוצים ללמוד איך להבדיל ואז הוא יתחיל להיסתבך עם עצמו תגידו לו שאתם רוצים זכר ונקבה ואתם רוצים שהוא יראה לכם את ההבדל בינהם בקיצר שהוא ילמד אותכם שמעו אם אתם נוגעים בעצם האחורית של התוכי ואתם מרגישים אותו הדבר בשניהם אז זה אומר ששניהם או זכר או נקבה והוא ניסה לרמות אותכם תגידו שאתם מרגישים שזה אותו הדבר ושיחליף לכם אחד וככה תבדקו ואם אתם רואים שכול הזמן אתם מרגישים אותו הדבר אז זה תבקשו ממנו שיקח את האצבע שלכם וישים בדיוק איפה שהעצם ואותו דבר בשני עד שתרגישו הבדל אצל הנקבה העצמות עם ככה )( ואצל הזכר הם ככה ||

Tal H

New member
לצערי עבדו עליך

אין אפשרות חיצונית להבדיל בציפורי אהבה. דרכים היחידות הם ע"י נתוח אצל וטרינר או בדקת DNA יש אנשים שמאמינים במשוש העגן שאצל נקבות אמור להיות רחב יותר, אבל זה לא מדע מדויק.

אני מכיר בן אדם

שבישוב שאני גר בו יש לו פול תוכים מכל הסוגים הוא חיי בקרוואן והם כמו מלאכים הם כול חייב לקחתי כדי לבדוק אם הזכר והנקבה שקניתי לחבר שלי הם באמת זכר ונקבה והוא מישש להם את העגן ואמר זה באמת זכר ונקבה בקיצר חבר שלי הלך איתם לוטרינר לבדוק שזה נכון עשו להם בדיקת dna והתוצאות היו חיוביות הם היו זכר ונקבה מה המסר שרוב הסייכויים שתוכל לזהות לפי מישוש העגן

למעלה