חדשות טובות!!!

חדשות טובות!!!

אתם זוכרים את כל הבלאגן בתיאלנד בגלל הקליפ דיררטי? קיצר מסתבר זה לא פגע בכריסטינה כל כך כי השבוע נערך שם טקס הוי התאילנדי או משהו דומה......וכריסטינה זכתה בזמרת העולמית!!!!!

ודרך אגב הביקורות על פייטר לבנתיים

מעולות!!!! קראתי באתר שלה שכל מיני עיתונים חשובים סגנון ניו יורק טיימס והםפפוסט וכאלה אמרו שהוא אחד הקליפים הכי יפים מאז הקליפ של הביסטי בוייז בשנת 98 ושזה לוקח אותה למסלול חדש של מעריצים וכאלה.....אז עוד פעם כל הכבוד לה!!!

DIRRTY

New member
אני לא רוצה לגרור מריבות אבל

הקליפ אכזב אותי אני אומר לכם אם אני הייתי המפיק והבמאי היה יוצא קליפ חבלז אחותי בת 2 ואומרת פליסטינה אגילרה היא רואה איתי את הקליפים שלה ושראתה את פייטר היא התחילה להגיד "זה מפחיד אני רוצה לאמא" הייתה חצי בוכה ואחותי בת השנתיים מעריצה קטנה של כריסטינה (נחשו מי דאג להדביק לה לראש את כריסטינה?)

DIRRTY

New member
לא יודע ציפיתי למשהו יותר בהיר

יותר ריקודי יותר טבעיות פחות פרוקטביות ותה מבין את העניין

עוד מהחדשות....

כריסטינה כנראה אהבה את השיער שלה בפייטר ולכן צבעה אותו שוב בשחור.....הנה תמונת פאפארצי מאתמול....

ועוד חדשות....

בראיון למגזין פייס שעליו כמו שאתם יודעים ככריסטינה על השער השבוע, היא סיפרה שחברת ההפקות שלה הכריחה אותה להיות חלק מהטיפשות של הפופ, ואמרו לה איך להתלבש וכאלה דברים בנוסף.....בגלל השאלה של המגזין על לבושה לבכורת סרטו של אמינם (גופייה לבנה ונעלי ספורט עם ג'ינס...), ותשובתה, שהיא לפעמיים רוצה להתלבש חשוף- חצאיות קצרות.... ולפעימים הגון- ג'ינס וגופייה....התחילו דיבורים על זה שכריסטינה מצאה דרך חדשה להפתיע- להתלבש......איזה טיפשים!

חדשות מלהיבות!!!!

אחרי שפייטר ישר נכנס לטי אר אל למקום 6, ועלה ל-2 אתמול הוא היה 1!!!!! אז תמשיכו להצביע שתשאר שם עוד הרבה.....

למעלה