חדשות טובות!

buffstar

New member
חדשות טובות!

טוב אז ככה זכתה בפרס בטקס "13th Annual Glamour Women of the Year Awards " וכל זה מה שמח בפני עצמו אבל וזה אבל גדול, מצאתי שם רעיון איתה שהיא מדברת על הפרס ואל עוד דברים ואז המראיין שאל אותה אותה אם בגלל שזאת העונה האחרונה של באפי היא עצובה ובכל זה ואז היא אמרה שזאת לא בטוח תהיה העונה האחרונה ושהם עוד לא התחילו לדון בזה עדיין... ואני כל כך שמחה, כבר הייתי בטוחה שזהו אין עוד סיכוי שהיו עוד עונה. עכשיו יש לי תקווה! !
I´M SO HAPPY

יש בראיון

ספויילרים? מה שזה לא יהיה, היא זכתה במשהו , הוריי הוריי
. ואל.

buffstar

New member
בכל מקרה אני ממליצה

פורומים בפורומס פור פאנס, יש שם פורום כמעט לכל שחקן בבאפי :שרה,אליסון,כריזמה,ניק,אליזה,דיויד,ג´יימס וכמובן שלסדרה באפי ויש אם את הסמיילים הכי שווים שראיתי:) חוץ מזה שיש שם מעריצי באפי מכל מקום שבאפי משודרת בו על הגלובוס(מתבבר שבהרבה מקומות...) והם ממש נחמדים...

smgfan

New member
היי! אני כבר רשמתי את זה!!! לפני דף

אחד או שתי דפים! זה היה תחת הכותרת: "שרה מדברת על העונה הבאה של באפי" הוספתי גם תמונה והסברתי הכל! אז למה אף אחד לא נכנס?

smgfan

New member
מצאתי! תראו בדף -3 רשמתי על זה!

על הנושא שבטופיק.

buffstar

New member
סורי לא הייתי בפורום כבר הערך שבוע

כי תפוז לא עלה לי...

אולי כי..

כשאומרים מדברת על העונה, מסיקים שהיא מדברת על מה שיקרה בעונה השביעית, ולא בשמינית. ואל.

talrv

New member
מישהו יכול לשים בבקשה

את הקישור לפורום לניק ?? לא ראיתי שם את השם שלו..... ואני פשוט מתה על לדבר עם אנשים על הדברים שאני אוהבת (ובמיוחד ניק
)

Angelus

New member
לדעתי זה יהיה טיפשי לסחוב עוד עונה.

העונה השביעית אמורה לסיים הכל.. ולהתחיל שוב מהתחלה? בדיוק כמו בסוף החמישית ש.... העונה השישית הייתה מתיותרת והסידרה נגמרה בשיא (ב ...... ). נכון? תחשוב על זה קצת ותראו שאני צודק הרי בעונה החמישית
למטה למטה למטה למטה ספייק אמר לבאפי שמשאלת כל קוטלת היא למות.. והסבירו את העניין של הקוטלת בצורה יפה וטובה.. והיא מתה בסוף כמו סוף של כל קוטלת כי הרי אין מצב שהיא תנצח את כל הרוע בעולם ולא תצטרך להשתמש יותר בכוחותיה. אני לא קראתי שום ספוילרים שום כלום אבל אני חושב שככה צריך לסיים את הסידרה ( עוד מהעונה השלישית ).

Idomania

New member
כן אבל../images/Emo58.gifסוף 6

בסוף העונה ה6 באפי שואלת למה היא חזרה מהקבר לדעתי היא פשוט עוד לא גמרה את היעוד שלה בסוף העונה החמישית ואת התשובה לשאלה שלה נקבל בעונה השביעית או בשמנית אם תהיה

max2k

New member
אין ממש קשר אבל

יש לי סנריו מזה יפה לסיום הגמור של הסדרה. ספוילר 6 הסבירו לנו שאפשר להעלות את באפי מהמתים בגלל שהיא לא מתה מוות טבעי. תארו לכם שבאפי נלחמה ברוע של העונה שנחשב לרוע הכי חזק אי פעם, ניצחה אותו וחוזרת הביתה, ובדרך הביתה בטעות יורים בה או שהיא נדרסת. תמיד תארנו את הסוף של באפי כמוות קוסמי בתפקיד אבל היא בעצם גם אנושית.

למעלה