חדשות טובות

חדשות טובות

הפועל תחליף את גבעת שמואל במסגרת גביע היורוקאפ. מעניין אם הפועל תצליח לשחזר את ההצלחה שלה באירופה

roy_ma

New member
ומה טוב בזה???

זה רע לכל הצדדים. 1. כמה שהכדורסל שלנו עלוב: קבוצה מסרבת לשחק במפעל אירופי ולא חשובה הסיבה. 2. לא מוכרים זכויות שידור לארועים כאלה. 3. הפועל ת"א מטומטמים! במקום לנצל את ההזדמנות ולהרשם ל"יולב קאפ" שהוא ברמה גבוהה בהרבה מכל מפעלי פיב"א, תתמודד הפועל מול גרוטאות, שגם קבוצות ממקומות העבודה מנצחות.

סלים וארזה

New member
מנהל
זה הכל שאלה של כסף כמה הפועל מקבלת מפיב"א וכמה היתה מקבלת מיול"ב? חוץ מזה הפועל צריכה להריץ את הסגל שלה והמפעל של פיב"א שריר וקיים. היול"ב קאפ נמצא בשלבי הקמה ועוד שום דבר לא סגור בו. חוץ מזה מה רע להתמודד מול גרוטאות? מכבי עושה את זה בהצלחה בליגה שלנו עשרות שנים.

roy_ma

New member
קודם כל, לא רק שפיב"א לא משלמת

על המפעלים הללו, אני בספק מי מהקבוצות תרצה להתארח כאן, ולך תשלם הוצאות אירוח במגרש זר. שנית, מה השמחה שהגבעה פרשה? הגבעה, בצדק, קיבלה מקום באירופה. מדוע הפועל צריכה להדחף למקום לא לה? שלישית, יול"ב התחייבה שהקבוצות האורחות תגענה לישראל ובנוסף מסייעת במכירת זכויות השידור. פיב"א משאירה לכל קבוצה את הנושא לעצמה (בצדק כעיקרון), רק שהמצב הכלכלי כאן גורם לכך, שאיש לא מוכן לרכוש את הזכויות. אולי בהפועל זה שונה, כי גוזינסקי הוא בעל ערוץ טלוויזיה.

הפועל לא נדחפת

היא החליפה את גבעת שמואל בגביע בגלל שלגבעת שמואל יש בעיות כלכליות. חוץ מזה לפי דעתי הפועל היא הקבוצה היחידה חוץ ממכבי שמסוגלת לייצג את ישראל בצורה מכובדת באירופה

יוסי®

New member
הפועל ת"א לא נדחפת?!?! סליחה?!?!?!

באיזה מקום בדיוק הפועל ת"א סיימה את לאומית א´ השנה...? עם כל הכבוד לה ולתקציב שלה, אנ´לא חושב שלקבוצה שעלתה ליגה צריך להעניק את הזכות ע"ח קבוצות אחרות, ששיחקו בליגה גבוהה יותר באותה המדינה. אז אתה באמת חושב שהפועל ת"א לא נדחפה??????

תגיד לי אתה חי בבועה???

נראה לי ששכחת לשנייה שקבוצות בכירות בארץ כמו גליל עליון מתקשות לגייס תקציב מינימום של מיליון דולר. לפי דעתי בגלל המצב הכלכלי של קבוצות הכדורסל בארץ צריך לתת לכל קבוצה שיכולה להעמיד סגל טוב לשחק באירופה ולא משנה איפה היא משחקת

יוסי®

New member
וזה נאמר ע"י אותם אנשים שיוצאים

נגד יול"ב שחותמת חוזים עם קבוצות לשנים רבות ע"ס האיתנות הכלכלית שלהם.... על המילה "צבוע", שמעת...?

למה צבוע?

דווקא אני קראתי שיול"ב מאוד מתחשבת בכל העיניינים הכספיים כמו שהיא הבטיחה לעירוני רמת גן לעזור לה בזכויות שידור וכל זה

יוסי®

New member
אתה אולי לא, ועל זה אני

מתנצל, אבל רבים מאוהדי הקבוצות האדומות כן יצאו נגד כל השיריונים למיניהם של יול"ב, וכעת - כשהם נהנים מזה - הם לא פוצים פה, משום מה. וזאת, פשוט ההגדרה של צביעות

למעלה