חדשות טובות?

חדשות טובות?

אז יכול להיות שזה חדשות לא כל כך טובות אבל אני שמחה עזרתי אומץ וקבעתי תור ללפרסקופיה הלכתי להתייעצות באופן פרטי וקבעו לי ל16.4 איזה אושר!

קרנון32

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

כל הכבוד על האומץ ועל ההחלטה את כותבת שאת שמחה...זה מצוין! המון בהצלחה ושיהיה קל

galim29

New member
היי../images/Emo140.gif

אצל מי את עושה את הלפרוסקופיה? זה שהגעת להחלטה ואת שלמה איתה זה טוב אבל האם בדקת את כל האופציות העומדות לפנייך לפני הלפרוסקופיה? חשוב מאוד אצל מי את עושה אותה ולמה לגשת ישר לניתוח אם לא נבדקו האופציות האחרות, כמו קודם כל דיכוי רצוף בגלולות או בהורמונים אחרים.

זואילי

New member
מסכימה עם גלים

ומאחלת לך המון המון
בכל מקרה, אנחנו פה בשביל טיפים לעבור את זה בצורה המיטבית.

לצערי

כבר ניסיתי דיכויים כאלה ואחרים שלא נחלו הצלחה כמעט שנה אני מחליפה כל שלושה חודשים סוגי טיפול. כפי שאמרתי הרופא שטיפלתי אצלו העף להמשיך לפחות עוד חצי שנה עם דיכוי אבל אחרי שנה של סבל דימומים כאבים ואיכות חיים ירודה החלטתי לקבל את הצעתו של הרופא השני שבדק אותי. פשוט חוץ מאנדו' יש ציסטה בשחלה השמאלית שגדלה בכמה סנטימטרים בחודשים האחרונים.... שעדיף בשלב זה להוציא אותה... כמובן שאני ממש ממש מפחדת מההליך של הלפרסקופיה ועוד נאלצתי בגלל העבודה לעשות את זה בחופשה של פסח אבל לא נורא. מקווה לטוב.

אין כמוכן

אתן לא מתארות לעצמכן כמה עזרתם לי בשבועות האחרונים רק לדעת שיש מישהו שמבין אותי ויכול להזדהות גורמת להרגיש הרבה יותר טוב. בעיקר אחרי שכל כך הרבה אנשים לא מבינים

למעלה