חדשות טובות!

חדשות טובות!

כנראה: ארבייטמן להפועל תוך 48 שעות..בניגוד לכמה מחברי הפורום שכבר הספידו את הרעיון. דווקא כשהחלוץ שלנו בדרך לכושר הבקעה סביר (פאביו) העסקה על סף חתימה. עכשיו נוכל לשחק עם עוד חלוץ ליד פאביו ב 4-4-2. אני בעד המהלך...מה איתכם? קישור:

tanj

New member
עד שלא אראה אותו לובש אדום

אני לא אאמין. מספיק מרורים אכלנו השנה.ומספיק לוקשים האכילו אותנו.

just adiki

New member
הלוואי../images/Emo57.gif

הצד ההגיוני-חייבים עוד חלוץ! ואם ארבייטמן יצליח להשתלב בקבוצה ואני לא רואה סיבה שלא הוא יכול לעזור מאוד להתקפה ולתת הרבה שערים. בסה"כ הוא שחקן טוב והוא מאוד רוצה להוכיח את עצמו
! הצד השטחי-הוא כזה חתיך

אבן 11

New member
בהחלט צעד מבורך של הפועל.

זוהי הדרך, התקפה, התקפה ושוב התקפה. אגב ראיתי אתמול בטלויזיה את השער של פאביו ותגידו מה שתגידו השמחה מיד לאחר כיבוש השער של השחקנים ובעיקר של האוהדים, היתה מרגשת!

just adiki

New member
../images/Emo45.gifהיתה מאוד מרגשת.

היתץה לי צמרמורת אדירה לראות את זה. שראיתי את זה ב"ראשון בשער" נזכרתי בצרחה שלי אחרי הגול ושוב היתה לי צמרמורת. שהמשחק נגמר חשבתי שאני מתחילה לבכות
אני כזאת סיסי-כדורגל זה לא בשביל בנות

אבן 11

New member
את אוהדת נשמה אם כך.

הלואי וכל אוהדי הכדורגל בארץ היו כמוך. אני בטוח שאם כולנו היינו נוהגים ברגשנות כמוך, הלחץ של הקהל על שחקנים בקבוצות שנמצאות במשבר היה פוחת. אני בטוח שגם אם הפועל תרד לליגה ג את תאהבי אותה. כל הכבוד!

just adiki

New member
הפועל זה בדם../images/Emo8.gif

ואני באמת יכולה להעיד על עצמי [מנסיון עבר] שלא משנה המיקום של הפועל ולא חשוב מה, אני תמיד אשאר לצד הקבוצה ואתמוך בה. "לנצח אצלי בלב, אותך אני אוהב, הפועל ת"א לעולם ועד
"

למעלה