חדשות טובות

Kibiniloch

New member
ועוד קטנה

לא מצאתי מחשבים של IBM במפרט הרצוי לי במחיר הגיוני (עד סביבות 7000 ש"ח) ולגבי NX של HP גם מצאתי רק מפרטים מיושנים מאוד (למשל מעבד פנטיום M). אז נראה לי שבמקום להתבלבל מחדש אני אשאר עם הרביעייה הזו ופשוט אשתדל לא להפיל את המחשב לריצפה :)) אגב, אם כבר, יש לך מושג אם הACER יותר עמיד מDELL בדגמים שבחרתי?

maor78

New member
אני לא הייתי הולך על לנובו.

המחשבים שלהם אומנם עמידים פיזית אבל המפרטים שלהם נמוכים ביחס לחברות אחרות שתמצאי מפרט הרבה יותר טוב באותו מחיר כמו של לנובו ממוצע. חוץ מזה הבנתי שחוץ מסידרת הthinkpad הם לא כאלה "ממוגנים". כדי לקנות טינקפאד עם מפרט גבוה תצטרכי למכור את הבית( אולי גם את המכונית). על הHP תמצאי פה הרבה אנשים שיגידו לא קצת מילים רעות, גם בגלל המחשבים עצמם(מתחממים, מרעישים,עושים גרעפסים) וגם בגלל השירות הלקוי. אני ואת בערך באותה הסירה מבחינת עלות מול תעלת ולפי דעתי dell, toshiba,acer יתנו מענה הולם! אבל בסופו של דבר ההחלטה היא שלך.

Kibiniloch

New member
בדיוק מה שאני לקחתי בחשבון

ט'ינקפאד של IBM אומר לקחת משכנתא על הבית, בגלל זה ממש לא לקחתי אותם בחשבון. בכל אופן, אני עדיין תקועה עם ההתלבטות על הארבעה הנ"ל. המפרט כמעט זהה לגמרי קיבינימאט!

maor78

New member
קראתי קצת דעות של משתמשים

על הדל 1520 ועל האייסר המדובר. לפי התגובות שניהם מחשבים חזקים מאוד ומשתלמים מאוד ביחס לכסף. (ומסתבר שעוד הרבה אנשים מתלבטים בין שני הדגמים האלה) הדבר היחיד שאיכזב אותי באייסר הוא העניין של החימום. לאחר כ 40 דקות של משחק בהגדרות גבוהות או שימוש בתוכנת גרפיקה כבדה המחשב דיי מתחמם בצד שמאל עד שכבר אי אפשר להניח אותו על הברכיים. הדל לעומתו כמעט ולא מתחמם וגם כשהמאורר עובד הוא ממש בקושי נשמע. הבנתי ממך שאת גיימרית אז בטח יעניין אותך שהספיקרים באייסר נותנים איכות שמע ממש טובה (מישהו אפילו אמר שזה יותר מידי בשביל לפטופ) בנוסף לרמקול באס - חוויה למשחקים. בדל המערכת סאונד דיי סטנדרטית שזה אומר בסדר ולא יותר. מבחינת המשקל הם דומים. אני חושב שהדבר היחיד שמכריע זאת האחריות 3 שנים בדל לעומת רק שנה באייסר.

Jan22

New member
DELL ו ACER באותה הסירה מבחינת עמידות

כשאת קונה נייד מהחברות הנ''ל (דל ,אייסר) את משלמת על החומרה נטו.

Y. Welis

New member
הויסטה רצה יפה על ליבה כפולה

אבל ה-64 ביט הוא לא דבר שימושי בד"כ, אלא לתוכנות שיודעות לנצל את היכולת הזו. כרגע יש מעט מאוד כאלה (ורק בתחום הגרפיקה הכבדה). הזכרת משחקים - סביר יותר שהם ירוצו על XP. מעבר לכך החשש מ-XP אינו מוצדק: תמיד ניתן יהיה לשדרג אותה לויסטה אם צריך (השידרוג גם יהיה זול יותר מהגירסה המלאה), אבל אני מוכן להמר שירחק היום שזה ידרש - לא בעתיד הקרוב, וברחוק יש כבר מערכת הפעלה נוספת.

joya111

New member
כרטיס מסך

הבנתי שיש גם ב inspiron 1520 כרטיס מסך טוב.... http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520+120GB.htm

Kibiniloch

New member
אוף הצילו אני מבולבלת!

טוב, כנראה שכרגע אני בעיקר צריכה עצות ל-מה לשאול ומה לבדוק בחנות ומתי להאמין להמלצת מוכר ומתי לא ...

bar666xp

New member
להמלצת המוכר 99% שאף פעם...

מטרתו היא למכור. איך לומר זאת יש מקומות בעולם שאת יכולה להיכנס לחנות לומר אני צריך מחשב לX,Y,Z והמוכר יגיד לך הכי מתאימים הם X,Y,Z אבל יש לי גם להציע לך את W שפשוט מציע הרבה יותר ותיראי לבד את הפרש המחיר... בארץ יותר סביר שיציאו לך את זה שהחנות/מוכר מרוויח עליו הכי הרבה % גם אם הוא ביכלל לא דומה למשהו שיתאים לצרכים שלך... למה? WELCOME TO ISRAEL.

Kibiniloch

New member
תיארתי לעצמי

אני פשוט אקח את הזמן לבדוק ולחקור לבד (בעזרתכם כמובן ) תודה :)

Kibiniloch

New member
ביקרתי היום בבאג בסנטר

(לא קיבלתי הצעות מחיר במייל כמו שביקשתי אז הלכתי לבדוק לבד) זה לא בדיוק המקום שחשבתי שאמצא בו מה שאני רוצה אבל סתם להתרשמות כללית. התיישבתי עם מוכר ממש נחמד (לא אסגיר מי למקרה שהמנהל שלו קורא כאן) שהסכים איתי שאין לי מה לחפש שם כי אין דגמים דומים למה שאני רוצה בתקציב אפשרי. ממה שהבנתי הם מוכרים בעיקר ניידים של HP - זולים מאוד יחסית למפרטים המוצעים ולכן נמכרים טוב כנראה. ובכל מקרה גם הוא אמר שהם מתחממים מאוד וגם שהתמיכה שלהם פקאקט ובאופן כללי הוא לא ממליץ במיוחד (כאילו, הוא כן ממליץ לאנשים, אבל לא לי - כי אני יודעת כבר ממכם את כל העובדות והוא פשוט לא יכול להכחיש :) ) עוד דבר שהוא אמר, שיהיה לי קשה מאוד למצוא היום מסך רחב מאט במחשבים חדשים, מה שאני חושבת שזה ככה רק אצלם ברשת אבל זה ייתכן. בכל אופן מהמפרטים שהבאתי (הקישורים בפוסט הראשון בשרשור) נראה לי באמת שרובם אם לא כולם גם באים עם מסך מבריק, למרות שזה לא ממש מצויין מפורשות. וזה קצת מדאיג אותי :/

bar666xp

New member
יש גם עם מסכים לא מבריקים..

מופיעים במפרט בדר"כ בשמות כמו ANTI-GLARE... מומלץ לבדוק תמיד באתר היצרן קורה לא מעט כי אנשי המחירות לא מודעים או לא רוצים לדעת כי אפשר להזמין את הדגם עם מסך לא מבריק.

Jan22

New member
אם את לא לחוצה על זמן

תקחי את הזמן שלך ,תעשי את הבדיקות האישיות באופן עצמאי + תתייעצי בפורום. השקעה בנייד בסדר גודל של 7K זה לא צחוק ולכן צריך לעשות סקר שוק מקיף. טייק איט איזי.

למעלה