חדשות טובות

TheShis

New member
חדשות טובות../images/Emo9.gif

בעודי מעלעל במדריך התוכניות החדש של YES, שהגיע אלי היום אחה"צ, נתקלתי בתמונתה של שרי צוריאל. ישר חשבתי אחת מן השתיים: 1. "רחוב סומסום" עושה קאמבק. 2. הקדם אירוויזיון. מה מסתבר? בערוץ (הדלוח, לדעתי) "בריזה" מתחילה עונה חדשה, ובמסגרתה תשודר כל יום ראשון בשעה 21:30 (ובשידור חוזר באותו הלילה ב-5:05) תוכנית בשם "כך נראינו". לפי הפירוט הקצר שמופיע בהודעה, יכללו בתוכנים גם קדמים. אז מסתבר שבכל זאת יש לערוץ "בריזה" הצדקה!
למי שמעוניין - הפירוט נמצא בעמוד 84 במדריך התוכניות של YES לחודש מאי. אה, ודרך אגב, האירוויזיון משודר גם ב-BBC PRIME, ולדעתי עדיף להקליט אותו גם שם, היות ואיכות התמונה טובה בהרבה מערוץ 1.

lambada

New member
יש פרשנות....

טרי ווגאן מציק ( למרות שהוא מצחיק סוף הדרך
)

TheShis

New member
אתם זוכרים את אותן פעמים...

שיצחק שמעוני היה "מתרגם" בזמן מתו הניקוד? "השליכוהו אל הבור..."

את טרי ווגן צריך להשליך לבור !

הוא נורא..... מדבר ומדבר ומדבר ומדבר ומדבר ומדבר ומדבר ומדבר ומדבר ומדבר ומדבר ומפריעה בשירים ומדבר ומדבר..... נורא. shoot him !

צביקה ו

New member
לא להגזים. טרי חביב ומצחיק, אבל יש

לי אירוויזיונים ישנים עם הפרשנות שלו בהם פשוט אי אפשר לשמוע את השיר. לטרי לא איכפת - הוא ממשיך לדבר עד שהוא מסיים את דבריו, גם אם השיר כבר התחיל, ושיקפוץ העולם! אבל איזה מאמי הוא היה ב-1999 עם ה"לחיים"??

איליה.

New member
הוא איום ונורא! מדבר בזמן השירים!

מסכנים הצופים בבריטניה. אבל הפרשנים בטלויזיה הרוסית יותר גרועים. אין שם אחד קבוע, רוב הפעמים קירקורוב מפרשן יחד עם עוד מישהו, כאלו שזה משחק כדורגל. שומעים אותם בטלפון - באיכות גרועה, וגם הם מדברים בלי להפסיק ובלי לשים לב שהשיר התחיל. באירוויזיון האחרון ראיתי את הערוץ הרוסי כמה דקות עד שהחלטתי שאני לא יכול לסבול את זה יותר, אפילו טרי ווגן עדיף עליהם. מה שלא ממעיט מערכו של טרי. איליה.

שנייה שאני אבין...

במסגרת התכנית הזאת הולכים לשודר קטעים מהקדם או ממש קדמים מלאים ?

TheShis

New member
אני חושב שקטעים. אבל...

זה יותר טוב מכלום. :) ובנוגע לחתימה שלך - המילה היא "ראשות" ולא "רשות". :)

TheShis

New member
עונש אפשרי:

לתרגם את "חוט שרעפי גדעה באחת" ל-10 שפות אירופאיות, לפי בחירתך.

למעלה