חדשות טובות

חדשות טובות../images/Emo57.gif

|רמקול סוף כל סוף יש לי חדשות טובות לספר לכם אני יכולה ליקפוץ מרוב אושר אופס בלי לשים לב אני כבר קופצת איןןןןןןןןןןןןן לבר כלום עשו לה את כל הבדיקות שבעולם ואין ריפלוקס ולא אפילפסיה האצבעות שלכם באמת עזרו לה תודהההההההההההההה אמרו לי אם היא תמשיך ככה סוף שבוע אז ישחררו אותה שבוע הבא תתחילו שוב להחזיק לה אצבעות הייתי חייבת לבשר לכם איך שקיבלתי את הבשורות כי אתם באמת דאגתם לנו בזכותכם המשכנו לקוות ולהאמין אני מקווה שהכל בסדר איתכם אני ימשיך לעדכן אוהבת אותכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
וכמובן
ות לכולכם

justmom

New member
אוי כמה ששימחת אותי! ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אני כל פעם נכנסת לפה בתיקווה לראות עידכון חיובי שלך - איזה יופי! אני ממשיכה להחזיק לכן אצבעות ליתר ביטחון

../images/Emo65.gifאנג'לה אזה בשורות טובות../images/Emo13.gif

אני כ"כ שמחה בשבילכם שהכל הסתדר עם בר ולא מצאו שום דבר חריג. עד שבר לא מגיעה הביתה לפחות לשבוע האצבעות של כולנו לא משתחררות. מחזיקים חזק חזק ולא עוזבים. שמחה איתכם ובשבילכם תמשיכי לעדכן אותנו בבשורות שמחות כמה שיותר
גלי כל שנבקש לו יהי...

דבורי

New member
איזה יופי!

גם אני עוקבת כאן בשקט אחרי הסיפור, ומאד שמחה לשמוע. איזה ככיייףףףףף!!!

איזה יופי WOW ../images/Emo42.gif

אנחנו מ-א-ו-ש-ר-י-ם מהחדשות הנפלאות וממשיכים להחזיק אצבעות, חזק חזק חזק, לבר החמודה שתחזור הביתה במהרה...

גם מכאן ממשיכים להחזיק אצבעות ../images/Emo45.gif

רק ליתר ביטחון, איזה יופי לקרוא חדשות טובות כאלה שיהיה רק טוב אאמ של עופרי

engel_j

New member
ווואווווווווו ...........

איזה בשורה !!!! עשית לי את היום !! כל הכבוד לבר ולהורים שלה,שהם יחזקים יותר ממה שהם חושבים !!!

ayelet i

New member
../images/Emo6.gif איזה יופי של חדשות!!!

אני אחרי לילה ללא שינה וההודעה שלך ממש הקפיצה אותי משמחה!!!
איזה יופי! האצבעות שלי כבר משולבות בחזקה - ומאחלת לבר הקטנה שתמשיך כך ותמצא את את עצמה בבית בשבוע הבא (אמן!
)

תודה לאל!!!

יש אלוהים בשמיים, והוא מסתכל עלינו אחד אחד... אבל אני חייב להקשות ולשאול. אם כך, מה זה היה? אני חושב שאת חייבת להציק להם בשאלות עד שתקבלי תשובה מניחה את הדעת. אני שמח לאללה, אבל יש לי שאלות שאין להם תשובה. מה זאת אומרת אין לה כלום? ומה אם הגלים שהם ראו? ומה עם ההתנהגות? איך הם מסבירים את זה? אני מקשה רק בשביל טובתה של בר שאם חו"ח יש או היה משהו- שלא יחזור ושלא יפריע. אל תכעסי עלי, אבל זה מה שאני מרגיש שאני חייב להגיד... בכל מקרה, זו ההודעה הכי טובה שלך בשבועות האחרונים... שרק ימשיך ככה...

../images/Emo65.gifאיזה כיף!

טוסו כבר הביתה ומספיק עם כל הנאחס! רק בריאות, ותמשיכי לעדכן!

שמחה עד השמיים!!../images/Emo24.gif

בשורות טובות תמיד טוב לשמוע בסוף שבוע.... המון בריאות ושתשכחו במהרה את כל הצרות שהיו לכם ! ממשיכים להחזיק אצבעות לאורך כל הדרך!!

קרן פ

New member
איזה יופי../images/Emo42.gif../images/Emo57.gif

מאושרת איתכם ומחזיקה אצבעות לשחרור מהיר וסופי קרן

למעלה