חדשות טובות

בועת sabon

New member
חדשות טובות ../images/Emo13.gif

אחרי US שיצא נקי ממוקדים וויתרו לי על לפר' וקיבלנו אור ירוק מהרופא וגם מהקופה להתחיל IVF בשעה טובה. עדיין אין פרוטוקול. מקווה שיהיה בקרוב.

ר ו מ י ה

New member
בשעה טובה../images/Emo70.gif

לטיפול IVF אחד, יחיד ומיוחד, שיביא איתו את המתנה הגדולה מכל
בהצלחה

זואילי

New member
יופי!! נהדר שלא מטרטרים אותך כך סתם

ומיד מקפיצים ל IVF. שיהיה בהצלחה!!

בועת sabon

New member
טרטרו אותי קצת

לצילום רחם ואח"כ לחוו"ד שניה ול US ולחזור לרופא מהשני ולרופא המפנה... לא נורא. לפר' היתה מעכבת אותי בהמון. נתנו לי צ'אנס לנסות ואני ממש מקווה שזה יצליח. תודה

זואילי

New member
אהההה, זה לא טירטור!!../images/Emo6.gif

טירטור זה תנסי בבית 3 חודשים, אח"כ 3 הזרעות טבעיות, אח"כ 3 הזרעות עם איקקלומין (או שאם יהיו נחמדים יחסכו לך שלב זה) ואז 3 חודשים הזרעות עם זריקות. אחרי כל זה לכי תתחילי בפתיחת התיק ל IVF....

בועת sabon

New member
כן, זוזו, את באמת עברת טירונות ../images/Emo5.gif

בקטע הזה. כפי שאמרתי אין מאושרת ממני על שוויתרו לי על לפר' + דיכוי והחליטו לתת צ'אנס מיד ל IVF. אני יודעת שבדרך כלל הרופאים אוהבים לשלוח אותנו לבדיקות ונסיונות ולפר'. האמת שאחרי מה שהצעת לי בעבר כבר הייתי מוכנה ללכת להתווכח על זה עם הרופא שלי אבל אז הוא הפתיע לטובה
מה קורה איתך עכשו? את לא ממשיכה לנסות?

זואילי

New member
חחח, הטירטור הנ"ל לא היה מנת חלקי

זה בד"כ מה שמציעים ב"שיגרה". ולאנדואית שיטה כזו היא די מתכון להחמרת האנדו. הייתי חייבת לעבור ניתוח ראשון כדי להתחיל בנסיונות להרות. וההתחלה שלי הייתה מיידית עם IVF. (וללא בנזוג, אני עושה את זה לבד אז נמנע ממני הפרו ורבו הנאטורלי. חחח, בעצם אין לי חצוצרות בכלל... פפפחחחח שכחתי!!! אף פעם זו לא תהיה אופציה עבורי להרות מסתם סקס טוב). אחרי 8 אייויאפים לאורך מעל שנתיים, הבאתי את גופי לקצה גבול היכולת. להמשיך לנסות?
, שלא יהרגו אותי חברותיי אם אגיד את המילה "לצערי" במשפט הבא, אבל אכן לצערי היום א'פחד לא מדבר איתי בכלל על פוריות כשאני מחלימה מהניתוח השני שהיה רק לפני 3 חודשים, שעדיין תלויה עלי שקית סטומה, שלפניי ניתוח נוסף ואז עוד ניתוח להעיף את השקית. אני חוששת אפילו לפנות לעמותות האימוץ בשלב זה (כל עוד לא סיימתי עם הניתוחים) כדי שחלילה זה לא ימנע ממני גם את האופציה הזו בגלל מצב בריאותי (ואשמח לקוראות אשר מבינות בנושא אימוץ אם אכן זה כך כל עוד אין לי אפילו תאריכים לניתוחים הבאים).

בועת sabon

New member
אוי יקרה ../images/Emo201.gif

אם כך מצבך גרוע משחשבתי. אז קודם כל תהיי בריאה ובהצלחה עם הניתוחים. שיעבור מהר ובקלות. מקווה שיהיה לך גם יום אחד
אחרי כל הגיהנום הזה (הייתי בודקת אופציה של פונדקאית) ועל הדרך לא הייתי פוסלת גם איזה סקס טוב...
חג שמח יפה שלי
...

למעלה