חדשות טובות

MR Lordi

New member
חדשות טובות ../images/Emo13.gif

לפני חודשיים ראיתי באינטרנט שעושים סדרת אנימה של MapleStory
לא ידוע אם הסדרה תהיה בארץ. הנה פתיח הסדרה (תוכלו למצוא שם מפלצות מPerion, ארנבים, חלזונות ופיטרייה)

miss_t

New member
OMFG!!!

טוב השערות לעלילה: * הגיבור שלנו לוחם זורק פטישים מתאהב בקוסם סגולת השיער. הפיה מקללת אותו והוא לא יכול לקפוץ/לתקוף/להשתמש בסקילים. הם יוצאים במסע אחר חיפושי all curse ומכירים בדרך צפרדע מטורפת, כלב הזוי וכמובן את ענק הגולם המיוחד מהגילד PQ. הגיבור יקים guild וביחד ינצחו!!!

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif גם אני רוצה! D:

*הגיבור שלנו הוא חילזון ירוק שאיבד את משפחתו בפלישת חייזרים. *במסעו אל הלא נודע הוא פוגש חלזון אדום ממין נקבה ומתאהב בה עמוקות.
*אך כמובן לגיבורנו חסר המזל יש תמיד משהו שיקלקל את האושר שלו. היא נחטפה גם היא מפלישת חייזרים. *החילזון מחליט לנקום ולהקריב את חייו למענה! הוא עושה את מסעו אל הלא נודע (לודיבריום
).. * יחד עם חברו, הנוב של רמה 4, הם עוברים בין מפלצות, מתים מנפילות בFree Market עד שיום אחד הם פוגשים חייזר..
ההמשך יבוא! D:

miss_t

New member
ההמשך בא!!

הם פוגשים בפטריה כתומה מקפצת ובלוחמים מוזרים עם מגן ומסיכות משונות (חומות או מברזל) הוא משוחח עם ארנבים מתופפים ועם מה שפעם אהב מאוד - ג'לי ירוק. הג'לי הירוק אומר לו ללכת לעיר הקוסמים אך מזהיר אותו ממכשפות מעופפות~מחתולים נעלמים~מפרחים סגולים ערסיים! שם הוא יכול לפגוש אותו ולשלם על נסיעה בדרך לאהובתו............ ~~ההמשך יבוא~~

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif ../images/Emo11.gif

(זה יכול להיות רעיון למשחק בפורום של סיפורים בהמשכים או משהו
) החילזון והשחקן ברמה 4 הולכים בדרכם לאליניה, בעוד הם משוטטים ברחבי אי מוזר שנקרא "ויקטוריה". אחרי המון זמן שהם מוצאים את דרכם לעיר, הם גילו שיכלו להשתמש במקום במונית, אך כבר היה מאוחר מידי.
הם שאלו אנשים, אך כולם התעלמו מהם ואף ניסו להרוג את החילזון המסכן, לבסוף הם מצאו את דרכם לאונייה, ואיכשהו הם הצליחו להשיג מספיק כסף לנסיעה. הם נסעו ונסעו והגיעו לאורביס, ואז.. ההמשך יבוא. D:

miss_t

New member
../images/Emo203.gifלאן נלך?

כשהופיעו באילניה פגשו בהרבה אנשים: בריון עם חתול על ראשו שרוצה פעמון ועניבה אישה שמנסה לתקשר עם הכלב שלה עם משרוקית מוזרה אך לא מצליחה וצריכה לתת לו דגים כדי שיהיה מאולף נענע מדריכת הטיולים לחופי פלורידה נווט שצנח לפני כמה רגעים ומציע להם נקניקיות או עוף תמורת 100 חפצים שימושיים לא היה להם הרבה לאן ללכת - או למגדל החשוך או לטוס ללודי. "היי! אם בא לכם לשחות תרדו במגדל עד הסוף!!" צעק אחד הקוסמים ברמה 100 ובכמה עננים ירוקים נעלם מהאופק.... החלזון הרגיש פתאום שזורקים אותו מפה לשם ומשם לפה!! חברו השחקן ברמה 4 גילה את הסקילים לביגנרים!! "היי איזה כיף בואו נתמסר אמר לעוד כמה חברים, אך כולם התעלמו ממנו פרט למישהי אחת....

sapir aloud555

New member
אה, כן.

ראיתי את זה לא ממזמן. חשבתי שמייפל ייחשב לסדרת נוער מאשר ילדים, האמת, אבל טעיתי. בנתיים זה _לא_ מדורג כקודמו באתרי האנימה, נראה מה יהיה הלאה. דעות לבנתיים: - קצת מאכזב שהכל נראה כזה ישן ונוסטלגי, ציפתי ליותר אנימה "עתידנית" (לפחות בעיצוב דמויות ואנימציה) זה הזכיר לי נילס ודומיהן. - עניין הקודמו גם אכזב כי המשחק עצמו מדורג ל13+, אז מה הטעם באנימה שמיועדת לילדים מתחת לזה? (שוב, לא ראיתי שום דבר מעבר לזה. אבל חייבים להודות שהשועל מזכיר את אבא בונה בשעת סיפור. או משהו.) - לא עברתי על הפתיחה יותר מדי פעמים, אבל ראו שראשי אבן האלו והמפלצות מהגילד Pq עם רקע של פריון (או לפחות משהו דומה). משמע שהם כן עוקבים מעט לעלילת המשחק. והשאר באליניה. או w/e - איפה Slime! |סחפירה|

ווינגז

New member
זה ממש הצחיק אותי../images/Emo6.gif

חיכיתי לזה מאז שספיר אמרה שזה בתכנון. מסכימה איתה שזה נראה ילדותי ומיושן בינתיים, אבל שווה לחכות ולראות מה יצא מזה (ואני בעד סיכומי פרקים וכאלה, כשזה יתחיל לרוץ
).

ניחוש לעלילה

1- הגיבור שלנו מתחיל בלי כלום מעצמו ולאט לאט עולה רמות וכל מיפלצת שהוא מביס מיצתרפת אליו 2- יש זאקום רשע שעושה שיבוטים רשעים (אולי זומבים) שיש להם כוחות מדהימים 3-האיש שלנו יגיעה לזאקום וילחם בו אבל יתברר שזה רק יד של זאקום 4- אחרי שהוא ילחם בכל הזאקומים ואחרי שיביס את הזאקום 3 הוא יהיה האיש הכי חזק ושכולם יריעו לו (ויעשו פיים) 5-המשך יבוא......

למעלה