חדשות טובות

Deathatred

New member
חדשות טובות ../images/Emo104.gif

מסתמן מנדט שישי מקולות החיילים.

אליגטור

New member
סלומיאנסקי לכנסת!

כן ירבו כמותו בכנסת. אין ספק שזה עדיך לעם ישראל כולו שאיש מצוין שכמוהו נכנס לכנסת במקום אחד מהערבים או אדיסו מסלה. כל האתיופים שאני מכיר ואני מעורה בחברה האתיופית שבסביבת מגוריי, אמרו לי שהם לא מאמינים למסלה ושהם יצביעו ליכוד/מפד"ל. ועוד מנדט גם לליכוד. כוח הימין עולה ולאריק יותר יציבות וכוח להקים מפלגה לאומית ימנית.

UM2 חזר

New member
מי צריך את הטיפש הזה בכנסת

האיש היה ממפילי נתניהו ב-99 לא שכחנו ולא סלחנו הוא היה צריך להישאר בבית כמו ידידו חנן פורת למרות שאני ימני אני הייתי מעדיף את אדיסו מאסלה כנציג העדה האתיופית בכנסת מאשר לראות את ניסן סולמיאנסקי חסר האחריות הפוליטית

אליגטור

New member
בלה בלה בלה

היה ממפילי נתניהו, שמענו. נתניהו סיים את תפקידו ונתניהו הוא זה שהיה מוכן לתת עוד ועוד בהסכמי חברון. כתבתי על ניסן רבות, וכתבתי אף על מסאלה. מה שאתה יודע על סלומיאנסקי כנראה זה לא הרבה. הוא אחד מהאנשים היותר הגונים שיכנסו לכנסת וכל נסיון שלך להגיד כאילו הוא היה ככה והוא עשה ככה עולה בתוהו. פיזיקאי, ראש מועצה הרבה שנים, מוסמך לרבנות. איש אשכולות. לא כמו כמה במפלגה מסוימת אחרת.

benif

New member
מי שפוסל במומו פוסל.

מי שמעדיף שמאלני על ימני שימשיך לנסות לבנות ממשלה חילונית ואם לא יצליח שיבוא אלינו ולאיחוד. כבר היינו בסרט הזה ששרון זרק את המפדל והעדיף את העבודה.אבל מהיום יש לי שמאלני פחות ו-2 ימניים יותר. איוב קרא ימני יותר משרון עצמו.

למעלה