חדשות טובות! בלעדי!

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gif דנה../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif

האמת שמאיה אמרה לי שהיא הולכת לתרגם ולביים את הסדרה הזאת,היא גם מסרה שנה טובה לפורום אבל בגלל שהיו לי בעיות במחשב שכחתי למסור(מצטערת חבר'ה)... בכול אופן יכול להיות שיש רעיון חדש בנושא,אני אעדכן ואתייעץ בקרוב... שתהיה לך
ענקית אני בטוחה שלא רק את תיהני אלא גם אנחנו
רבה על המידע

מזל טוב!!!!!!!!!!

ובהצלחה אין שום סיכוי(אולי יש אבל כמעט ולא)סביר שהסידרה לא תצונזר מכיוון שהסידרה תשודר בערוץ הילדיםאז רוב הסיכוים שיצנזרו אותה כי בכל זאת זה ישודר בשעות צפיה שגם ילדים רואים(או שלא?) טוב זאת לפחות דעתי

קרייטון

New member
חייבים להרוס כל סדרה?

אני לא מתכוון לעליב אותך רק את מי שממציא את השמות הישראלים...

lgmtk

New member
אני מכיר. אבל גם זו תהיה ממוסחרת...

לא נחמד.
בכל מקרה............בהצלחה!

star_female

New member
אה...

דבר ראשון, מזל טוב ואני שמחה שאת תדובבי את סאקורה כי זה אומר שמבחינת הדיבוב זה לא יהיה גרוע... דבר שני.. אם זה באמת כמו שאת אומרת, פרקים יפניים מקוריים ותרגום אמריקאי, אני מאוד מצטערת, אבל אין לי מושג מה אתם יכולים לעשות עם זה o.o; כל קשר בין הגרסה האמריקאית לגרסה היפנית מקרי בהחלט. ברצינות. אם מה שעדי-צ'אן אמרה לא היה מספיק ברור, האמריקאים שינו כל דבר אפשרי עד שאפילו הדמויות והעלילה הבסיסית כבר לא דומות, הסדר של הפרקים שונה, חתכו בערך דקה וחצי מכל פרק (מפרקים של 20 דקות...), לדמויות יש אופי שונה והם הוציאו פינה שלמה של כמה דקות מכל הפרקים (והוסיפו אחת במקומה, אלוהים ישמור X_X). אם תוכלו להסתדר עם זה... בהצלחה. אם לא... הרעיון הכי טוב שאני יכולה לחשוב עליו זה להשיג פאנסאבים ולעבוד איתם x.x

Dark SpaWn

New member
סבבה... זו בכלל סדרה טובה ?

... *אהם* טוב זהו אין לי יותר מה להגיד...

Coolboy2003

New member
הללויההההההההההההההההההה

סופסוף זה יוצא! מאז ספטמבר חיכיתי לקארד קאפטור סאקורה פה! זה הזמן להחזיר את האתר הקודם שלי על זה D:

OFIRB9

New member
יש לך מושג באיזה תאריך זה מתחיל?

עם כל התוכניות החדשות בערוץ הילדים אני לא יודעת איך עוד חודשיים ידחסו את זה עם יוגי הו ודיביזי! X_X

למעלה