חדשות טובות! בלעדי!

DanaDuck

New member
חדשות טובות! בלעדי!

הולכת לצאת סדרה חדשה בשם Card Captor Sakura שתשודר בערוץ הילדים. אני הולכת לדובב את סאקורה, הדמות הראשית, מאיה תתרגם ותביים וגבומון כמובן יערוך. זו סדרה בת 70 פרקים ויש לה גם סרטים. ההקלטות יחלו בעוד שבוע. אחלו לנו בהצלחה ושיהיה כייף לעבוד על הסדרה הזאת כמו שהיה כייף לעבוד על דיג'ימון פרונטייר!

טיקיי

New member
בהצלחה...

ושיהיה כיף לעבוד על הסדרה הזאת, כמו שהיה כיף לעבוד על דיג'ימון פרונטייר... על מה זה?

moon flower

New member
יייש!

סאקורה בע"י?! ברצינות?1 וואוווו! זו סדרה ממש מעולה! סופסוף מגיעה לישראל מג'יקל-גירל איכותית! מאחלת לך בהצלחה! אגב, אם יש לך מושג קלוש אז אם אפשר לדעת מי ידובב את קרו? ^^

OFIRB9

New member
סקורה!!!!! אאאאאאאאאא!!!!

אני ומון קופוצות כיאה לפאנגרל (או סתם מישהו שאוהב את הסידרה הזו נורא נורא נורא) אוף איזה בעסה!!!! על תסתכלו עלי ככה! זה מבאס!!! בלי להעליב אבל התרגום של ערוץ הילדים ממש מחורבן וגם הם תמיד יודעים איך להרוס אנימות טובות!!!! אוף ואני רציתי לראות את זה ביפנית! נו מילא עוד סידרה לאוסף!!! אבל איך נכניס את יוגי הו ודיביזי? הם מגיעים בחנוכה!!!! מה יהיה?

Goggle Girl

New member
ללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא! X_X לא את סאקורה!!!! תגידי לי שלפחות קנו את הסדרה מהיפנים ולא מהאמריקאים ;; בבקשה?

OFIRB9

New member
וואלה נכון!!!!

לא חשבתי על זה!!! אוי ויייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שינוי שמות!!! נדפקנו!!!!!!

Goggle Girl

New member
רק שינוי שמות?!

הלוואי וזאת הייתה בעייתנו האחרונה (למרות שהשמות בסאקורה נוראים... ג'וליאן סטאר... *רועדת בצורה בלתי נשלטת* אלי מון *מתה*) הם שינו את הסדר של הפרקים, ככה שהעלילה כבר הלכה קפוט. אבל הם גם שינו חלקים גדולים מהתסריט, ככה שמה שנישאר גם נהרס! וזה דיבוב אמריקקי, אז הכל הושמד!

טיקיי

New member
הם לא יכולים לקנות מהיפנים...

כדי לתרגם סדרה ביפנית, הם צריכים לדעת יפנית... בגלל זה תמיד קונים מאמריקה, כי הם יודעים אנגלית ויכולים לתרגם...

DanaDuck

New member
הסדרה יפאנית התרגום מאמריקה

מאיה אמרה לי באמת שהיא נתקלה בהרבה בעיות בשוני שבין הגרסא היפאנית לגרסא האמריקנית. לדוגמא: העובדה שביפאן סאקורה היא בכיתה ז' ואילו באמריקה היא בכיתה ד'. לי אישית היא נראית יותר כמו ילדה בכיתה ד'. (אני גם לא חושבת שנערות בנות 12-13 היו מסכימות ללבוש כאלו שמלות מצועצעות:)...) אני לא יודעת מי מדובב את קארו. עד היום בקושי ידעתי מי מדובבת את סאקורה. אולי מי שביניכם שמכיר את הסדרה הזו לעומק, יוכל לעזור למאיה ולתרום עצות למן שימור הגרסא היפאנית.

Goggle Girl

New member
אוקיי, אז ככה

לזה התכוונתי כששאלתי אם קונים מיפן או מאמריקה. קנו מאמריקה. ברחו לבגעות X_X סאקורה היא בת 11 o,o; היא בכיתה ה' אם כבר. מי אמר לך שביפן היא בכיתה ז'? היא תהיה בשלב מסויים... אבל אני לא אגיד מתי ותחת אילו סיטואציות, עיזבו שלא ראו את זה באנימה בכלל ורק במנגה >.> והיא מסכימה ללבוש את זה בשביל טומויו :X שימור הגירסא היפנית? הם... טוב, דבר ראשון תוכלו לקרוא להם בשמות היפניים המקוריים. לא תצטרכו אפילו לשנות את שאר התרגום, פשוט לשים את השמות הנכונים ישר בתסריט שקניתם במקום השמות האמריקאים. דבר שני: לנסות לשמר את היחסים בין הדמויות. הייתי אומרת כאן, אבל זה יותר מדי ספויילרים. אבל יש לי רק שני דברים לומר: הומוסקסואליות וגליות עריות עדין. זהו :X

DanaDuck

New member
אפשר לכתוב יפן ואפשר לכתוב יפאן

הכוונה שלי הייתה שהסדרה עצמה היא בשפה המקורית- יפנית. התרגום הוא מאמריקה. מאיה אמרה לי לא להתייחס לאינטונציה (העליות והירידות של הקול) בשפה היפנית. אני כבר מודעת לזה מאחר וראיתי סדרות אנימה רבות בשפה היפנית.

Goggle Girl

New member
למה?!

האינטואיציה של הקולות זה אחד הדברים שעושה אנימות טובות לעומת הדיבוב האמריקקי! הדמויות הן בני אדם, צריך לדבר עם רגש, לא קול מונוטוני אחד גדול! האנימה בשפת המקור: ^_^_^_^_^^^vvvvv_-_-_^-_-_^ הדיבוב: ------------------------------------------------------

Goggle Girl

New member
הוספה *כי בתפוז אין עריכה*

האנימה בשפת המקור: ^_^_^_^_^^^vvvvv_-_-_^-_-_^ הדיבוב: ------------------------------------------------------ כמו המוניטור בבית החולים של איש מת

star_female

New member
עצות...

ננסה... דבר ראשון, מה שבגרסה היפנית הוא הצודק. אבל סאקורה באמת לא בכיתה ז' בתחילת הסדרה (היא באמת גודלת במהלך הסדרה! *הלם* -.-; ). את השמלות, כמו שעדי אמרה, טומויו מכריחה אותה ללבוש, וגם אם זה לא היה נכון, לא נראה שליפנים יש בעייה עם בנות בגיל העשרה שלובשות כל מני שמלות מוזרות (וקצרות). עוד משהו שאמרו נכון זה (בבקשה~~) תשמרו על השמות. לפי מה שאני זוכרת לא היה אפילו שם אחד שנשאר כמו שהוא היה במקור. ותקראו לקרו-צ'אן *קרו-צ'אן* כי ככה מתייחסים אליו במשך כל הסדרה (ולא רק "קרו" x.x). אה, ותשאירו את השם של הסדרה "קארדקפטור סאקורה" ולא השם האמריקאי "קארדקפטורס" כי הוא פשוט לא נכון. אם אתם יכולים, תשאירו את המערכות יחסים כמו שהן (לפחות את רובן.. יש כמה שאני לא אופתע אם הן יעלמו, אבל דברים חשובים לעלילה (קשה להגיד דברים בלי לספיילר x.x) כמו רוב מערכות היחסים בהתחלה בבקשה אל תשנו... או את המערכות יחסים בסוף כי הן פשוט נורא חמודות ולא מזיקות *-*). ולגבי הדיבוב, תשמרו עליו, על הטונים (את מדובבת טובה, הטון דיבור שלך מתאים.. יותר משל האמריקאים לפחות.. אז זה יהיה בסדר) ו*במיוחד* על הקולות. אני מניחה שאין לכם את הגרסה האמריקאית להשוות (תודה לאל) אבל בכל מקרה, בבקשה, אל תעשו שינויים קיצוניים *נזכרת בקול האמריקאי של קרו-*צ'אן* ומתה* (הניחוש הכי גרוע של עדי היה צודק. אלוהים, היצור המסכן.) אממ... אני לא מניחה שתשמרו על הסיומות של השמות (-צ'אן, -סאן וכו') (אולי חוץ משל קרו-צ'אן כי זה השם שלו? בבקשה?), אבל תשימו לב איפה הם משתמשים בשמות הפרטיים ואיפה בשמות משפחה אם אתם יכולים לנסות... כי יש כמה רגעים חשובים שדי בנויים על זה *מקווה שזה לא באמת ספויילר* ... זה כל כך הרבה דברים להתחשב בהם, לא עדיף פשוט לתרגם ישירות מיפנית כמו את דרגון בול זי?

לא הבנתי x_x

זה די ברור שהסדרה יפנית (נו, קלאמפ- דה!). אבל קנו את הסדרה עצמה מהאמריקאים א מהיפנים? כאילו, כבר קנו את זה ערוך מאמריקאים (עם הניסורים וגזימות שלהם בתסריט x_x), או שקנו מיפן רק שהתרגום עצמו נערך מיפנית לאנגלית, ואז לעברית, והעריכה עצמה נעריכת בארץ? וסאקורה באמת בכיתה ה' או משהו כזה באנימה היפנית (יש לי אחות בגיל... זה מאוד מתאים ^^;;;). עיזבו,אני ראיתי רק 4 פרקים ראשונים

Leemon

New member
אני ממש לא מבינה את האמריקאים האלה.

למה הם צריכים לשנות כל דבר?!

Maldita Luna

New member
מזל-טוב!

למרות שהאמריקאים הורסים אנימות טובות, אני מקווה שזו באמת תהיה סדרה מצליחה! בהצלחה!

למעלה