חדשות חשוב

מממ.. אז התמונות מתחילות להראות נכו

נכונות.. סתם אני עדיין לא מאמינה שהיא בוגדת....יש אנשים קנאיים ששונאים שלמישהו טוב אז הם מתחילים להפיץ שמועות מגעילות... טוב אני בטוחה ששום דבר לא קרה... לניבה--> סתם שאלה שעניינה אותי.. תגידי לא אמרת שסופי והבת של חן נסעו לבד לים המלח (מוזר)! טוב נו אני עדיין בדיעה שהיא לא בוגדת!!

actress

New member
גם אם כן וגם אם לא שיהיה לה לבריאות

כן /לא /שחור /לבן שץעשה מה בא לה היא צעירה ברוחה ותתגרש לא תתגרש זה עניין שלה. למה העיתונאים כאלה צהובים אמממ... מצד 1 זה טוב אבל מצד שני זה החיים הפרטיים של בנאדם למה להכנס לו לחיים הפרטיים. גם אני יודעת משהו ממש איום על סופי בילדותה ומזל שהעיתונאים לא כתבו את זה, אני לא מעוניינת לחשוף את זה כי זה לא הוגן. סופי עכשיו בנאדם בוגר.

תגובה

אל תגידי כלום, מה זה משנה מה אדם עשה בילדותו, זה לא הוגן, עוד יאשימו אוך בהוצאת דיבה, וחוץ מיזה אנשים משתנים, עצם העובדה שאמרת כבר אמרת משהו לא טוב, אני לא חושבת שיש אדם שלא עשה "משהו" בחייו

actress

New member
עובדה שלא אמרתי ואני לא מתכוונת../images/Emo70.gif

להגיד והרכילות הזאת זה דבר בלתי נסבל! אתה לא קורא עד הסוף מה שכותבים אבל בסדר, תקרא עוד פעם! כל הרכילות הזאת סביב הכוכבים זה מגעיל הם כולה בני אדם לא צריך לרכל עליהם ולדווח מה קורה להם תאר לך ירכלו עלייך מאחורי הגב מה אתה עושה כל דקה? אני קוראת את הידיעות על זה וזה פשוט כבר דיי חודר לחיים הפרטים היא רוצה להתגרש יופי לה לא רוצה שתעשה מה שבא לה זה החיים שלה ולא כולם צריכים להתערב אם היא רוצה את גיל שיהיה לה בגלגול אבל זה החיים שלה והעיתונות לא צריכה לדחוף את האף לכל חור!

תגובה

יש דבר לא מדוייק חלק מפרסום, זה חדירה לחיים הפרטיים וגם בכל העולם, אין מה לעשות, אנשים מתעניינים בכל מה שקורה וזה עושה סקופים, עובדה שאנשים קונים עתונים שיש כתבה על מפורסם מסויים אין מה לעשות זאת עובדת חיים, מי שרוצה שלא ידעו עליו שישאר ב"צל" רכילות זה מגעיל, אבל לפעמים גם מעניין

תגובונת..

הדיעה שלי היא שזה אסור לחדור לחיים הפרטיים של אותו "כוכב" אבל אני חייבת לומר שמי שרוצה להיות שחקן יודע מראש שזה גובל בחדירה לפרטיות... יש אנשים שנורא רוצים לדעת מה קורה בחייהם הפרטיים של הכוכבים.. אי אפשר להגיד שזה לא נמצא בכל אחד מאיתנו... (כמו שאני רוצה לדעת על יהודה...) טוב אני בעצמי לא הבנתי מה כתבתי פה אז אל תנסו גם אתם להבין....למה רשמתי שתי דיעות שונות..?????

pompii

New member
חלר מלהיות מפורסם

זה לדעת להתמודד עם רכילויות/שמועות/ עלילות שווא
ועיתונים- אין מה לעשות- הם צהובים ואנשים אוהבים את זה והפפראצי והשמועות זה חלק מהביזנס של העיתונאים ואנחנו גם אוהבים לקרוא את זה אז נכון שזה פוגע בסלבריטאים אבל מה היינו עושים בלי זה??
בסופו של דבר השמועות מתגלות אם הן נכונות או לא

shirakl

New member
נכון!

וזה ממש לא הגיוני שחיי הנישואים שלה היו מעולים, עד לרגע שפתאום כל העיתונאים התחילו לחדור לה לפרטיות ועכשיו פתאום יש לה בעיות בנישואים! זה בטח סתם המצאה!

תגובה

לא אמרו שהיא בוגדת, אמרו שהיא נפרדת מהבעל שלה, והתמונות הראו כאילו יש לה קשר אחר לגיל פרנק, והיא מכחישה אז... שנאמין לה!!!!

casperit

New member
תגידו...

ראיתם תתמונה שהוסיפו לידיעה? היא ממש לא דומה לעצמה וממש מכוערת (מתאוששת מלילה של שלוש שעות שינה...) שם... אגב גם בריאיון ברייטינג אפשר לקרוא בין השורות.. היא אמרה משהו שהיא לא התחתנה מאהבה אלא כי צריך או משהו כזה אני כבר לא זוכרת... יעל

ל- casperit יש לך לסרוק את

התמונה מהכתבה ? אני ראיתי באתר מעריב את הידיעה בלי תמונה של סופי באיזה עיתון את ראית את הכתבה?

עמי92

New member
אם תשאלו אותי, הנישואין שלה הסתיימו

כבר מזמן. כבר בראיון שהיא נתנה לעיתון "רייטינג" לפני חודש היא סיפרה שהיא התחתנה רק כדי לצאת מהבית ולא מתוך אהבה, ושבעלה לא אוהב את הפרסום שלה ובגלל זה היא גם לא מזכירה אותו בכלי התקשורת, והיא התחמקה ואני מתערב שהיא אמרה לכתבת להוריד את השאלות על האם היא עדיין אוהבת אותו ולמה הם לא מתגרשים כי פשוט ראו בראיון שחתכו שאלות. לדעתי הם פרודים בכלל.

casperit

New member
אוף עמי!!!!!!!!!!!!!!

תענה לי כבר, למה אתה לא שם את החתימה של יהודה לוי באתר שלך???? לא קיבלת אותה??? תענה לי!!!! יעל

למעלה