אחרי ששמעתי את כל האלבום
טוב, אני לא יכולה כל כך לדבר על הזרימה שלו, כי כל פעם הייתי צריכה להפעיל את השיר הבא בעצמי (וזה לוקח קצת זמן כשמנתחים שירים בערבית
). היו שם הרבה שירים כיפיים, שברצינות הייתי שומעת עוד פעם. אבל אני לא יודעת לכמה שמיעות אני יכולה להתחייב. זה לא שהאלבום נורא, ממש לא. הוא פשוט לא טורי-י בשבילי וזה משהו שצריך לנסות להתרגל אליו, ואני אומרת לנסות, כי אני לא יודעת אם אצליח, עם ביקיפר זה אל כל כך הלך. בסה"כ אלבום פופ-רוק לא רע בכלל. קשה לי קצת לחשוב שזה בא מאישה בת 43, אולי זה המיוחד בזה. אני חושבת שאני ללא ספק צריכה להתעמק בו יותר, ובליריקס- שזה דבר שחשוב לי בפני עצמו. בסה"כ יש לו פוטנציאל להיקלט ע"י הקהל הרחב, אבל למי שמכיר את טורי כל כך הרבה זמן, וציפה ממנה לסוג אחר של מוזיקה ומסרים, זה אולי יקח קצת זמן. ראוי לציין שהוא לא נשמע חובבני, כי הקליפ של ביג וויל קצת נתן לי הרגשה כזו, והופתעתי לשמוע כינורות פה בשם, ואת המקצועיות שבכלים ובקול. אני לא רגילה לשמוע אותה עם להקה ברקע בצורה כל כך בולטת. אני עוד צריכה זמן כדי לשמוע שוב, ולגבש את דעתי ולנסות להתחבר אליו. אני חושבת שנכון לעכשיו אפשר לסכם ב"לא טורי, אבל לא כל כך רע".
טוב, אני לא יכולה כל כך לדבר על הזרימה שלו, כי כל פעם הייתי צריכה להפעיל את השיר הבא בעצמי (וזה לוקח קצת זמן כשמנתחים שירים בערבית