ביקורת שראיתי במיוזיק נטו...
שם : דרור בלומברג ציון הגולש: תאריך : 24/04/2007 יש לי וידוי בחודש הבא אהיה בן 30, מה שיכל להיות עסק לא פשוט לולא המתנה מגברת Amos לכבוד יום הולדתי - הדיסק החדש. (אגב גם bjork תביא מתנה) אבל אנחנו כאן לדבר על Tori Amos. האלבום לא פשוט. 23 קטעים ומורכב מסלט של סגנונות. שירים שקטים יותר כמו הפתיחה Yo George ולעומת זאת ישר אחריו מגיע השיר הקצבי, שכמו נלקח מהסרט שיקגו BIG WHEEL, יש גם כמובן את שיר הדיסקו נסיעות האולטמטיבי Bouncing off clouds (האהוב עלי עד כה) שחובה לדעתי להוציא לו EP של רימקסים - ענק ענק ענק!. Tori Amos יודעת את העבודה והיא מגישה לנו אלבום שאפשר בהחלט להתאהב בו, גם אם לפעמים בגלל הכמות והעומס זו מלאכה לא פשוטה. הדיסק נחרש אצלי כבר 3 ימים והתעכבתי בכתיבת הביקורת כי רציתי לעשות איתו את החסד. זה דיסק שתאהבו, תאמצו, גם אם לא את כולו משמיעה ראשונה. זה דיסק שגודל עליכם ולומדים להכיר את הנפשות הפועלות ואת המלודיות מאחורי כל שיר ושיר אבל כמו שאמרתי, יקח זמן...ישנם שירים קצרים כמו Devils and Gods, Yo George שהם מעין קטעי מעבר, שירים שאורכם לא עובר את ה2 דקות ואת השירים היותר "בשריים" כמו Dark Side of the Sun וכו'... בהתחלה חשבתי שיהיה לי בעיה איתו כמו הBEEKEEPER שמעולם לא השלמתי איתו עד ששמעתי את השירים בגרסא הבוטלגית בהופעה חיה שלהם ואז רק ממש הסכמתי ליחסי אהבה ושלום איתם אבל הדיסק הזה תפס אותי בשמיעה שניה, שלישית ואני חוקר ולומד אותו אותו מדי יום ביותר אהבה. עוד משהו קטן, טורי אמוס מעמיסה לפעמים על השירים מלא כלים, קצב ולי לפחות תמיד יהיה געגועים שהיא תצא יום אחד עם UNDER THE PINK 2, רק היא, בעירום על הפסנתר נותנת את הנשמה כמה שיותר בלי לנסות להמציא את עצמה מחדש. בלי לרצות להוכיח, למכור. בלי Big Wheel's, פשוט נקי. אבל לאלה שלא מחפשים את UNDER THE PINK 2 יהנו מכל רגע מטורי שממציאה את עצמה ומנפיקה שירים בלתי נשכחים. תאהבו, תפרגנו ותקנו עותק מקורי!...שווה ביותר.