חדשות חמות!!!

avivs

New member
חדשות חמות!!!

טורי פירסמה את כל האלבום החדש בMYSPACE. יש לה שם עמוד, ועכשיו אפשר לשמוע שם את כל השירים מהאלבום החדש, באורך מלא. אין לי מושג למה היא עשתה את זה שבוע לפני יציאת האלבום, אבל היא עשתה את זה. אני לא מצליח להשיג קישור, אז אם מישהו יודע מה הכתובת של העמוד שלה בMYSPACE זה יהיה נחמד.

avivs

New member
הנה הקישור...

בקטע בעמוד שאפשר לשמוע את השירים, צריך להעביר את השירים קדימה, עד שמגיעים לכל השירים החדשים. אני עדיין לא מאמין שהיא עשתה את זה. אולי היא יודעת שכל מי שנכנס לעמוד שלה הוא בעצם מעריץ, והיא יודעת שהמעריצים הולכים לקנות את האלבום בכל מקרה, אז היא לא רואה סיבה לחכות, גם מאחר והאלבום עצמו כבר דלף והרבה שמעו. בכל מקרה, צעד אמיץ. אבל עכשיו אני לא יודע מה לעשות! רציתי לחכות עד שהאלבום יצא רשמית, אבל עושה רושם שטורי ממש מתעקשת שנשמע את השירים לפני שהאלבום יוצא. מה לעשות?

פלוטו24

New member
../images/Emo2.gif

באמת מפתיע שהיא שיחררה את כולו. זה אכן צעד אמיץ, ומאד נדיב יש לציין. אבל אני אתאפק עד מאי. גם ככה לא נשאר עוד הרבה.

yuval k

New member
זה בסדר

אחרי מה שדלף עד כה, אף אחד לא יקנה אותו בכל מקרה. So she might as well...

avivs

New member
עד עכשיו שמעתי

כמה שירים מהאלבום החדש, ואני מקווה לא לשמוע הכול עד שהוא יצא. אבל ממה ששמעתי אני מאוד מאוד מרוצה. שירים נהדרים, הפקה מצוינת... פשוט אחלה מוזיקה. גם המגיבים בMYSPACE וגם אלה בפורום הרשמי שלה ששמעו את כל האלבום, מאוד מרוצים. אני מתחיל לחשוב שאולי אנשים בפורום הזה שמעו אלבום אחר לגמרי. ALMOST ROSEY מצוין, ממש שיר ממכר.

avivs

New member
באמת שיר מצוין.

הבעיה שלי איתו היא שעושה רושם שזה שיר שימאס ממנו מהר. הוא מסוג השירים שבשמיעה ראשונה זה ישר, "וואו!" אבל אחרי כמה שמיעות כבר מבינים את הקטע ולא כל כך כיף להקשיב לו פעם אחר פעם.

avivs

New member
מצד שני,

את השיר ALMOST ROSEY אני לא יכול להפסיק לשמוע. כל היום הוא מתנגן לי במחשב. אחד מהשירים הטובים שטורי יצרה בשנים האחרונות, ובטח יותר טוב מכל מה שהיה באלבום האחרון. בכלל, כמעט כל שיר ששמעתי באלבום החדש טוב יותר מ90% מהשירים שבאלבום האחרון. בינתיים לא שמעתי חלק די גדול מהשירים החדשים. אני כל היום בMYSPACE, אבל נזהר לשמוע רק את השירים שכבר הכרתי בהתחלה, ואת אלה שכבר שמעתי את הגרסה החיה שלהם ועכשיו רציתי לראות איך הם בגרסת האלבום. שמחתי לקרוא את הביקורות האחרות לאלבום ולגלות שאת רוב השירים שאנשים בינתיים אוהבים, בכלל לא שמעתי עדיין. אבל אין, ALMOST ROSEY ממכר. יצירת מופת.

avivs

New member
שמעתי את

Yo George Big Wheel Bouncing off Clouds Teenage Hustling Digital Ghost (פעם אחת, לא כל כך זוכר אותו). Secret Spell Fat Slut - לא מבין כל כך על מה ההתלהבות. Father's Son - שיר מרגש ונוגע. לשמוע אותו בלילה כשחשוך, או כשנוהגים, יכול להיות מצוין. Almost Rosey - נפלא. Smokey Joe - רק את הדקה הראשונה. נשמע מוזר. דורש כנראה כמה שמיעות. אני מאוד מקווה להחזיק מעמד ולא לשמוע את שאר השירים עד שיצא האלבום לחנויות, אבל חבל שאני לא יודע בדיוק מתי הוא ייצא בארץ.

avivs

New member
אני מאוד מקווה.

כי עם האלבום הקודם זה היה סיוט. עשיתי חיפושים בחצי מהצפון בשביל להשיג עותק, למרות שעבר כמעט שבוע מאזד התאריך הרשמי. בדרך כלל יש להם עיכוב קל בכל הנוגע לאומנים מחו"ל, אלא אם כן מדובר במישהי כמו מדונה, ואז יש דיוק של 100%.

ofirshai

New member
דווקא גם עם מדונה היה עיכוב

כיצא הDVD שלה "קונפשינז טור" בחו"ל, בארץ הייתה איזה סחבת של שבועיים וחצי בגלל שהפצת הדיסקים של וורנר ברודרס עברה ל"תו השמיני". איפה אתה גר בצפון? אני גר במשגב, ואני קונה את הדיסקים בטאור רקורדס בכרמיאל. אם רוצים לקנות דיסק חדש שיוצא כדי לגשת לחנות עוד ביום שהוא יוצא, כי הם לא מייבאים לשם הרבה עותקים מדיסקים כמו אלו...

avivs

New member
די וי די זה שונה

מאלבום רגיל. והאמת, אני חושב שקניתי אותו די מהר יחסית, בימים הראשונים שלו. אני מהקריות, אז יש לי גם את החנויות של הקריות וגם את אלה של חיפה. ביום שהאלבום ייצא בארץ, הוא גם יגיע לאזור שלי.

noosh

New member
היא לא היחידה שעושה את זה

גם רג'ינה מפרסמת את כל האלבומים שלה באתר שלה (חוץ מסובייט, שאינ חושבת שזה רק גרסאות של 30 שניות). אני חושבת שזה קטע כזה של הפוך-על-הפוך עם תרבות ההורדות הלא-חוקיות.

זה גם קטע מחאתי ביקורתי הו הו הו?

נראה לי שסתם אין לה כוח להתחלק בתמלוגים עם ארבע פוסטמות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת.

noosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי. זה היה חזק.

DeepThoughts

New member
myspace.com/toriamos

לא מסובך חח יש לי את האלבום, הוא כפול או סתם אלבום גדול?

avivs

New member
ביקורת שראיתי במיוזיק נטו...

שם : דרור בלומברג ציון הגולש: תאריך : 24/04/2007 יש לי וידוי בחודש הבא אהיה בן 30, מה שיכל להיות עסק לא פשוט לולא המתנה מגברת Amos לכבוד יום הולדתי - הדיסק החדש. (אגב גם bjork תביא מתנה) אבל אנחנו כאן לדבר על Tori Amos. האלבום לא פשוט. 23 קטעים ומורכב מסלט של סגנונות. שירים שקטים יותר כמו הפתיחה Yo George ולעומת זאת ישר אחריו מגיע השיר הקצבי, שכמו נלקח מהסרט שיקגו BIG WHEEL, יש גם כמובן את שיר הדיסקו נסיעות האולטמטיבי Bouncing off clouds (האהוב עלי עד כה) שחובה לדעתי להוציא לו EP של רימקסים - ענק ענק ענק!. Tori Amos יודעת את העבודה והיא מגישה לנו אלבום שאפשר בהחלט להתאהב בו, גם אם לפעמים בגלל הכמות והעומס זו מלאכה לא פשוטה. הדיסק נחרש אצלי כבר 3 ימים והתעכבתי בכתיבת הביקורת כי רציתי לעשות איתו את החסד. זה דיסק שתאהבו, תאמצו, גם אם לא את כולו משמיעה ראשונה. זה דיסק שגודל עליכם ולומדים להכיר את הנפשות הפועלות ואת המלודיות מאחורי כל שיר ושיר אבל כמו שאמרתי, יקח זמן...ישנם שירים קצרים כמו Devils and Gods, Yo George שהם מעין קטעי מעבר, שירים שאורכם לא עובר את ה2 דקות ואת השירים היותר "בשריים" כמו Dark Side of the Sun וכו'... בהתחלה חשבתי שיהיה לי בעיה איתו כמו הBEEKEEPER שמעולם לא השלמתי איתו עד ששמעתי את השירים בגרסא הבוטלגית בהופעה חיה שלהם ואז רק ממש הסכמתי ליחסי אהבה ושלום איתם אבל הדיסק הזה תפס אותי בשמיעה שניה, שלישית ואני חוקר ולומד אותו אותו מדי יום ביותר אהבה. עוד משהו קטן, טורי אמוס מעמיסה לפעמים על השירים מלא כלים, קצב ולי לפחות תמיד יהיה געגועים שהיא תצא יום אחד עם UNDER THE PINK 2, רק היא, בעירום על הפסנתר נותנת את הנשמה כמה שיותר בלי לנסות להמציא את עצמה מחדש. בלי לרצות להוכיח, למכור. בלי Big Wheel's, פשוט נקי. אבל לאלה שלא מחפשים את UNDER THE PINK 2 יהנו מכל רגע מטורי שממציאה את עצמה ומנפיקה שירים בלתי נשכחים. תאהבו, תפרגנו ותקנו עותק מקורי!...שווה ביותר.

למעלה