חדשות .. חדשות ..

raananacity

New member
בקשת (וחץ?)

מעיריית רעננה נמסר:"העירייה מקדישה משאבים גדולים כדי לשמור על רמת ניקיון גבוהה. העירייה תגברה לאחרונה את כוח האדם העוסק בניקיון העיר. תושבי רעננה יודעים להעריך את ההשקעה בטיפוח עירם אך יש גם בודדים שאינם משתפים פעולה. אנו מודים לתושבים על גילוי העירנות ועל יידוע העירייה על מפגעי ניקיון בודדים, וכל תלונה נבדקת מיידית ומטופלת." מתוך כתבה בידיעות השרון על כך שעשרות תושבים החליטו לצלם את מפגעי הניקיון בעיר שאותם העירייה מכחישה. גם הפעם זה לא עזר - עירייה שלצד תגובת משרד הפנים בדבר אי אישור פרוייקט כותבת שהפרוייקט אושר מדוע שתתרגש מתמונות של לכלוך... הבעיה היא בנו, התושבים, שאיננו משתפים פעולה ואיננו חיים בעולם הדימיוני אותו מנסה למכור לנו העירייה. בוז לתושבים. ועוד "רעננה לא היתה כך. בעבר זו הייתה עיר נקייה עם איכות חיים גבוהה והמצב הפך קטסטרופלי". מצד שני, אפשר להרגע. בכתבה על מאבק התושבים בהעלאת הארנונה (מאבק שצלח), מבטיחה העירייה לעשות כל שבידה כדי שהשירותים הניתנים לתושבים לא יפגעו מאי ההעלאה. התושבים שמחים לבשר שרמת השירותים, היחס ומצב העיר הם ברמה כזו שאף הורדת הארנונה למחצית עדיין תותיר בידי העירייה די והותר כדי להמשיך לספק לתושבי העיר שירותים ויחס ברמה שהגיעה אליה העירייה היום. כה לחי לחופרי.
 

הילית111

New member
שאלה

איך מגיעים מאחוזה המרכז אזור אלרם לרחוב הר סיני 15 ברעננה האם מרחק הליכה או אוטובוס ואם כן איזה מספר ? לא מכירה את הרחוב הזה... תודה!
 

רונשוש

New member
מחפשת מורה לפורטוגזית

היי, אני מחפשת מישהי שתלמד אותי פורטוגזית לצורך נסיעה לברזיל, מכירים להמליץ לי על מישהי טובה?
 
האם החברה הכלכלית עיריית רעננה פועלת כהלכה?

להל"ן עמדתו של יו"ר איגוד מנהלי החברות העירוניות בהקשר ליעילות ושקיפות החברות העירוניות: "התקורות והעלויות הקבועות תהיינה נמוכות יחסית להיקף המחזור.הפעילות תתנהל בצורה של "משק סגור" תאפשר שקיפות, מעקב ובקרה אחר השימוש הנעשה במשאבים, מה היו תוצאות הפעילות, כמה עלה כל דבר, האם כספי הציבור הושקעו בדרך מושכלת, מה הייתה התמורה שהתקבלה." לאור ביטול פרוייקט שער העיר והתפטרות 40% מחברי דירקטוריון החברה ברעננה מתבקש ראש העיר להביא לידיעת הציבור דו"ח מפורט שרוח הציטוט הנ"ל.
 
מתפנקים בצימר ב-../images/Emo43.gif

אירוח בנושא רפואת נשים, פריון, הפריה חוץ גופית ועוד פרופ' דניאל זיידמן - רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ-גופית ואחראי על יחידת המחקר של אגף הנשים והיולדות במרכז הרפואי שיבא תל-השומר יגיע לפורום פוריות הערב כדי להשיב על שאלותיכם בתחום התמחותו לקראת הכנס "היבטים קליניים בפריון" בו ירצה. כולם מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=180&MessageId=152674460
רוצים חופשה בצימר מפנק? בשגרה הלחוצה שבה אנו חיים, קשה לפעמים לעצור לדקה, לקחת נשימה עמוקה ולהעריך את היופי שמקיף אותנו. פורום צימרים וחופשות בישראל מזמין אתכם לתחרות נושאת פרסים: שתפו אותנו בתמונה שצילמתם במהלך אחת החופשות שלכם בארץ ואולי תזכו בחופשה של שני לילות באמצע השבוע בסוויטה ב"צימרעץ": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1155&MessageId=152694862
 

1973209

New member
כאורח ברעננה מוכרח לומר שאין עשן בלי אש

מטוסים בשמי העיר כפל תפקידים בצמרת ריח ביוב בלילות נדנדת החלטות בצמרת ארנונה נוסקת מגדלי תאורה באמצע העיר חברה עירונית הגרעון התפטרויות גרעון בקופה לא נשמע טוב...
 

ארזS

New member
תשובה

הולכים ישר באחוזה עד רח' קרן היסוד, פונים ימינה בקרן היסוד ומיד בככר הראשונה פונים שמאלה ומגיעים לרחוב הר סיני.
 

עומר247

New member
חדשות .. חדשות .. ../images/Emo239.gif

מסתמן שבני השרון לא יחזרו לשחק במטרו ווסט מאחר ולעירייה אין כסף להחליף את הפרקט המיושן.. לאיזה מצב הם הגיעו?! http://www.sport5.co.il/articles.aspx?folderid=274&docid=100784&lang=HE תושבי רעננה נלחמים בעירייה, שהחרימה להם את הכלבים (בצדק
).. כתבה בתוכנית הצינור בערוץ 10 http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=804613 חופרי ואנשי עסקים חוגגים בפתיחת המסעדה ליליות בפארק http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/245/782.html?hp=16&cat=1901 הופעות הקיץ בפארק מתחילות להתפרסם: 25.6.11 - ג'יפסי קינגס ושלישיית מה קשור 9.7.11 - שלומי שבת 24.7.11 - ג'ילברטו ג'יל 10.8.11 - JENIFER en CONCERT 5.9.11 - שירי מימון ואתניקס
 

ארזS

New member
חשבתי שאתה בא לספר לנו

שנמצאו את מקור הסירחון ויש פתרון
 
עזרה במחקר

שלום, לצורך לימודי תואר שני אני מחפשת אנשים מכל רחבי הארץ להשתתף במחקר. השאלון לוקח מספר דקות בלבד, אז אם אתם מוכנים להעניק לי מזמנכם, אנא הכנסו לקישור הבא: http://www.surveymonkey.com/s/2SMYFP8 תודה רבה!
 
במקרה פגשתי את בעל הכלבים

מצד אחד אני מאמין לו ולבת זוגתו שהכלבים לא נשכו, מצד שני מדובר בסוג של מטרד, חמישה כלבים על אחוזה שנובחים על כל מה שזז ומפחידים את העוברים ושבים, כמי שעובר במקום לעתים קרובות אני חייב להודות שאני חש סוג של הקלה. הוא הודה שפעם אחת הם השתחררו אבל הנשיכה עצמה כנראה היתה מכלב שאינו שלו. מה שלא ברור לי זה מדוע לקחו את הכלבים, הסגר מטרתו לבדוק אם במהלך עשרת הימים הכלבים יפתחו סימפטומים של כלבת, הבנתי שעברו יותר מעשרה ימים מאז הנשיכה. מעבר לכך, באופן אישי היתה לי לפני שנים רבות פעם כלבה עם גורים שנשכה (עוברת אורח נכנסה לחצר בלי רשות ,"איזה גורים חמודים" וחטפה נשיכה קטנה), הוטרינר העירוני בתל אביב הבין שמדובר בכלבה עם גורים והסכים להחליף את ההסגר בביקור יומי במשרדי הוטרינר. לא ברור מדוע הוטרינר ברעננה החליט לקחת חמישה כלבים, כולל כלבה ממליטה.
 
למעלה