חדשות, חדשות, חדשות

Guy K

New member
חדשות, חדשות, חדשות

שמעתם שבריאן גסקיל (אוסקר) התחתן בלאס ווגאס לפני כחודש. שמועות טוענות שאשתו בהריון, ובגלל זה הם התחתנו פחות מארבעה חודשים אחרי שהכירו. בכל מקרה, יום ההולדת של בריאן הוא ב 20 לינואר. מזל טוב! עוד שתי דמויות חדשות ביפים - בקרוב מאוד. אחרי שהביאו לנו תומאס חדש, וסטפי ופיבי מבוגרות יותר - הבשורה הבאה היא שליהקו עוד שתי דמויות חדשות. נערה שתהיה מעורבת בקשר עם תומאס, ואביה החד הורי - שייתחבר לאחת מהדמויות הנשיות בסדרה. השניים יעלו על המסכים בקרוב מאוד בארה"ב. חיבו"ק גדול וחגיגי יעלה בקרוב מאוד כאן בפורום, יש למה לחכות. וכידוע לכם, הסדרה לחיות את החיים בוטלה בארץ. YES החליטו להוריד אותה לטובת סדרה בכיכוב נינט ושירי. חשוב מאוד למחות על ההחלטה הזו. היום מורידים את לחיות, מחר עלולים להוריד את היפים והאמיצים! אסור לתת לקברניטי הטלויזיה להוריד אופרות סבון. אופרות סבון, בגלל שאין להם פרק סיום, והן לא משודרות לפי עונות, תמיד נמשכות. אסור לנו לשתוק, וכל מי שצופה באופרת סבון חייב למחות על הצעד המכוער הזה. פרטים נוספים לגבי החדשות - תמצאו באתר. מה לעשות כדי להחזיר את לחיות את החיים לטלויזיה - תראו בפורום אופרות סבון. סוף שבוע נהדר שיהיה לנו!

מצד אחד זה נכון אבל מצד שני....

עכשיו היפים והאמיצים היא אופרת הסבון שנשמכת הכי הרבה זמן בארץ... אגב כמה זמן כבר היה את לחיות את החיים (שנים לא פרקים...)

Guy K

New member
הסדרה עלתה לאוויר לפני המון שנים

בארה"ב היא משודרת מ 1968. בארץ הבנתי שהיא שודרה בערוץ שלוש למשך חמש שנים, אחר כך בויווה למשך עוד שלוש שנים, ועכשיו שנתיים ב YES. אגב, אני בכלל לא בטוח שהיפים היא אופרת הסבון הותיקה ביותר בארץ. נדמה לי שצעירים חסרי מנוח התחילה לפניה בערוץ 3.

היפים משודרת 15 שנה

וגם אם צעירים חסרי מנוח לפנינו בארץ, למי יש יותר פרקים? (פי שתיים פחות או יותר...)

Guy K

New member
../images/Emo6.gif חשבתי שאתה מתכוון בארץ

בארה"ב הסדרה באמת משודרת 15 שנה. בארץ היא משודרת מה 29 במאי 1994 (באדיבות יניב). והוא אפילו הביא לכאן פעם כתבה. תוכל לראות אותה כאן. אגב, המשפט הראשון של הכתבה הוא "עד כה נאלצו חובבי אופרות הסבון האמריקאיות להסתפק בערוץ 3 ובשתי הסדרות היומיות, צעירים חסרי מנוח ופלקון קרסט". ככה שלגבי איזו סידרה שודרה קודם - אני חושב שיש לנו תשובה
אבל ללא שום קשר בכלל - אני מבין שרייטינג זה חשוב, ואני גם מבין שהרבה סדרות אהובות יורדות מהמסך בגלל שאין להם מספיק צופים. אבל יחד עם זה, אי אפשר להעלות אופרת סבון לאוויר ואחר כך להוריד אותה ככה סתם. בסדרות רגילות, כל פרק, או כל עונה - נגמרים בצורה סגורה. אופרות סבון נשארות פתוחות. איך אפשר להוריד אופרת סבון מהאוויר ככה סתם? זו חוסר התחשבות נוראית בצופים. אני חושב שאופרת סבון צריכה להיות חתונה קתולית מצד הרשת. אם אתם כבר מוכנים להעלות אופרת סבון לאוויר - אתם צריכים לקחת בחשבון שאי אפשר להוריד אותה, גם אם הרייטינג לא מדהים. לכל אופרת סבון יש מעריצים שנקשרים אל הדמויות. איך אפשר להשאיר אותם במתח?

כדורית

New member
ההזדמנות הגדולה של ערוץ 10

להוכיח שהוא קשוב לצופיו ולרכוש את לחיות את החיים ולשדר אותה בשעה ראויה ודי.. תפסיקו להתעלל בלחיות את החיים....

למעלה