חדשות חדשות חדשות

חדשות חדשות חדשות

ובקשה אישית, ואני מקווה שניר יסכים איתי. תפסיקו בבקשה לשרשר ידיעות לכל מיני דברים שלא קשורים לפורום (כמו בני בגין), או לשרשורים נפרדים. אם יש שרשור חדשות פעיל, אפשר להצמיד לשם, אם אין, אפשר לפתוח חדש. זה לא מה שיהרוג את הפורום לדעתי (וניר מוזמן להפריך את דברי ולקלל אותי כאוות נפשו). טרייד של אייברסון, או פיטורים של מאמן זכאים לשרשור משלהם... אז שתי חדשות עיקריות, אחת חשובה, ואחת חשובה לי: 1. סם מיצ'ל פוטר מטורנטו. כבר נכתב בפורום, אבל אני חושב שמגיע לו שרשור. רק לפני שנה מאמן השנה (או שנתיים?), ועכשיו הולך הבייתה 17 משחקים מפתיחת העונה. בוש משחק נהדר, ברניאני השתפר, אוניל הגיע, קלדרון טוב, ואיכשהו זה לא נגמר בנצחונות. היה דיי צפוי אחרי התצוגה העלובה מול דנבר (אני אפילו אמרתי את זה במהלך המשחק, בלי שממש ידעתי שהולך לקרות משהו). אני לא אתפלא אם לתסכול של בוש שפורסם בשבוע שעבר יש חלק בזה. מי פנוי? אייברי, מסינה (? יבוא או לא?), אייזיה
. היו צריכים לדעתי להילחם על שירותיו של דאנטוני בקיץ. 2. ולידיעה שחשובה בעיקר לי, מתחילות שמועות שגולדן סטייט מתחרטת על ההחתמה של מגטי בקיץ. השחקנים ממורמרים שהוא לא סופר אף אחד בקבוצה. מוריד את הראש והולך לסל, ואפילו KG צחק עליו במשחק מול בוסטון, שהוא מנפח סטטיסטיקה בלי קשר למשחק. השאלה היחידה שלי היא למה חבורה של אנשים שאוכלים שותים ויושנים כדורסל מגלה משהו רק 4 חודשים אחרי שזה היה ברור לכל העולם? מגטי אחלה שחקן, אבל לא מתאים לגולדן סטייט. החוזה שלו סביר לחלוטין, ואני מקווה שב15.12 נגלה שהוא מחליף קבוצה...

OrEl74

Well-known member
מנהל
מסכים עם הרעיון הכללי

את ההודעות הגורפות של תפוז ניתן לנצל לשירשורי
ואם לא אז הן פשוט נמחקות מעצמן ביום שלמחרת. אני מציע שאחת ליומיים נפתח שרשור חדשות ופשוט לשם תשרשרו את כל העניינים שבוערים כרגע בליגה ותמיד יש עניינים כאלה

Or Amit

New member
מסכים

חבל שסתם דברים ילכו לאיבוד כאן. לגבי הסטייט - מאגטי אכן לא ממש קשור שם, אבל לא ממש רואה את מי הם יכולים להביא, או ליתר דיוק - איזה קבוצה תרצה את מאגטי? בהנחה שהם מחפשים שחקן אמיתי ולא חוזה נגמר, הם נתנו לו פי 1.5 ממה שרוב קבוצות הליגה היו מוכנות לתת (כלומר MLE) וקשה לי לראות קבוצה שתסכים לקחת אותו עבור שחקן איכותי אחר. האלטרנטיבות שאני רואה הן למילווקי - עבור צ'ארלי וי - שיכול להפוך לסקורר מצוין בשיטה של נלסון ודיימון ג'ונס (שניהם חוזים נגמרים) - מאגטי יתן למילווקי סקורר יציב מהספסל למינסוטה - עבור טלפייר שיתן לנלסון רכז וג'ייסון קולינס שמסיים חוזה - הם די במצוקת SF שם, במיוחד אחרי הפציעה של ברואר. לממפיס עבור קונלי ובאקנר - קונלי יקבל הזדמנות חדשה לפיניקס עבור דיאו שמתאים לשיטה של נלסון או ליוטה יחד עם עוד שחקן עבור הקלצ'ניקוב.

הכפפה

New member
די מדהים

אני שמח שפירסמת, כי במעברי על אתרי ספורט פיספסתי את זה. מדובר באחת הקבוצות המוצלחות בהיסטוריה הקצרה של הליגה...

spinebuster

New member
באמת מעניין

איך סם מיצ'ל וטורונטו הצליחו להתדרדר כ"כ מבחינת היכולת מזכייה במאמן השנה לפני שנתיים וכניסה למעגל ההבטלה(חוץ מזה הייתי מצפה שיקבל קרדיט יותר גדול כנראה שבוש או מישהו אחר דאג שזה לא יקרה) מן הסתם היה צריך לקבל יותר קרדיט וזה אחד הדברים שקצת מפריעים לי בלו"ז של NBA אין רווח גדול בין משחקים כדי לתרגל דברים חדשים לעשות התאמות או לשפר אותם. הייתי שמח לראות את מסינה מגיע לNBA מאמן מצוין, מעולה שבטוח יוסיף עוד נורמות חדשות. ולגביי גולדן סטייט איך הם היחידים שלא ראו את זה?

rapgamer4ever

New member
הפיטורים ב-NBA זה מדהים

זורקים מאמן גם כשאין אלטרנטיבה. מאמנים בינוניים נזרקים ממקום אחד ומוצאים עבודה במקום אחר שזרק מאמן בינוני בדיוק כמו זה שהגיע. אני מאוד מקווה שהראש הפתוח של קולאנג'לו יבוא לידי ביטוי גם פה והוא ינסה להביא מאמן מוכשר ואולי אפילו אלמוני במקום להביא את הסקיילס התורן או להעביר את הקבוצה לידיים של העוזר. ואם המאמן הזה יהיה אירופאי- מה טוב.

Orenseg

New member
קצת על מיצ'ל, מסינה, ד'אנטוני וג'יארדיני.

1. סגן הנשיא של הראפס והעוזר של קולאנג'לו הוא מאוריציו ג'יארדיני, שהיה הג'נרל מנג'ר של בנטון טרוויזו ואחראי על הקונספט הבינלאומי של הקבוצה. בדראפט 2006 הראפטורס לקחו בבחירה הראשונה את אנדריאה ברניאני, עד אז שחקן של בנטון. גם חורחה גרבאחוסה ואורוס סלוקאר, ששיחקו בבנטון של ג'יארדיני 3-4 שנים כ"א, חתמו בראפטורס באותו הקיץ. 2. ג'יארדיני מעריץ גדול של מסינה, שאימן בבנטון ב2002 עד 2005 (בין בולוניה של ג'ינובילי לצסק"א של פאפאלוקאס, החליף בבנטון את מייק ד'אנטוני). מסינה מוערך מאוד בNBA, וההיכרות שלו עם הנהלת הראפטורס רק מחזקת את הספקולציות שהוא יהפוך למאמן הקבוצה בשנים הקרובות. קבוצות נוהגות לתת למאמנים "רוקיז" לאמן רק לאחר שחוו כמה שנים כעוזרי מאמנים ולמדו את המערכת, אבל ג'יארדיני כבר הוכיח שהוא מאמין באנשים שעבדו אצלו ולא מפחד לשבור את המוסכמות. 3. מיצ'ל הוחתם בקיץ שעבר על הארכת חוזה בת 4 עונות (עם אופציית יציאה אחרי 3 עונות) אחרי שהיה מאמן העונה ב06/07. הראפטורס ישלמו למיצ'ל פיצויים בשווי מוערך של 7 מיליון דולר בשנים הקרובות. 4. ג'יי טריאנו, המאמן הנוכחי, נמצא במערכת כבר 7 שנים וקיבל את המפתחות לפחות עד סוף העונה. אולי הראפטורס בחרו לא להחתים מאמן ידוע ויקר בגלל עלויות גבוהות (הוצאות נוספות על פיצויי הפיטורים למיצ'ל) ודרישה לחוזה רב שנתי. מסינה יסיים את החוזה בצסק"א בקיץ הקרוב, וגם המשרה בראפס תהיה פנויה. 5. מייק ד'אנטוני היה יכול להיות המאמן המושלם לראפטורס: ג'יארדיני מינה את ד'אנטוני למאמן בנטון במשך 4 עונות (2 קדנציות: 92/93 עד 94/95, ו01/02) וזכה איתו להצלחות רבות-גביעי אירופה, אליפויות, גביעים ועוד; קולאנג'לו החזיר את ד'אנטוני מאיטליה לארה"ב, מינה אותו לאמן את הסאנס, אחראי לשידוך המוצלח שלו עם נאש ורוצה לשחזר את הסגנון של הקבוצה המגניבה ההיא. הראפטורס לא יכלו לדבר עם ד'אנטוני, בגלל שהוא ניהל מו"מ עם הבולס והניקס כשרשמית עוד היה מאמן הסאנס. סטיב קר לא רצה את ד'אנטוני בקבוצה, ורוברט סארבר (הבעלים הקמצן) נתן לו רשות לדבר עם קבוצות אחרות כדי שלא יפטר אותו ויצטרך לשלם את פיצויי הפיטורים או אפילו אחוזים מהחוזה במסגרת הסכם בייאאוט. המגבלה היחידה על ד'אנטוני היתה איסור לדבר עם הראפטורס של בריאן קולאנג'לו, וזו כנראה נקמה אישית של הקמצן בGM הותיק של הסאנס.

למעלה